Ma zanimao me vilibor, nisam ga vidjela kakav je u suceljavalju, kad ih svo troje ispreskacekarambol wrote:
Kak ti može biti žao kaj nisi gledala 4 spadala?
Ivan Vilibald Svibor Sinčić
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Par komentara na jučerašnje sučeljavanje...
"Tko među ovih četvero kandidata nije imao masno umočene prste u najveće zlo u Hrvatskoj u zadnjih 25 godina i bio njegov vodeći dio, dio HDZ-a i SDP-a? Ako je izbor 28.12. težak, ovo pitanje je bar lagano", objašnjava svoju racionalu jedan od komentatora.
"Sinčić je mlad čovjek, ima muda suprotstaviti se lopovima na vlasti! On je jedini koji iskreno govori i koji će raditi za dobrobit naroda. Kako se kaže, na mladima
svijet ostaje", navodi drugi komentator.
"Glasat ću za maloga, a glasao bih i za majmuna iz Konga da je na listi ako su ovo troje konkurencija", primjećuje pak treći.
"U prvome krugu svakako dajem svoj glas Sinčiću jer treba poslati jasnu poruku tajkunsko - političarsko - kleptokratsko - korupcijskoj eliti da nam ih je dosta", navodi četvrti.

"Tko među ovih četvero kandidata nije imao masno umočene prste u najveće zlo u Hrvatskoj u zadnjih 25 godina i bio njegov vodeći dio, dio HDZ-a i SDP-a? Ako je izbor 28.12. težak, ovo pitanje je bar lagano", objašnjava svoju racionalu jedan od komentatora.
"Sinčić je mlad čovjek, ima muda suprotstaviti se lopovima na vlasti! On je jedini koji iskreno govori i koji će raditi za dobrobit naroda. Kako se kaže, na mladima
"Glasat ću za maloga, a glasao bih i za majmuna iz Konga da je na listi ako su ovo troje konkurencija", primjećuje pak treći.
"U prvome krugu svakako dajem svoj glas Sinčiću jer treba poslati jasnu poruku tajkunsko - političarsko - kleptokratsko - korupcijskoj eliti da nam ih je dosta", navodi četvrti.
'if you fall, i'll be there' (floor)
- Euklid
- old school
Udruga Franak obratila se kandidatima i odlučila:
Sinčić nudi najbolje rješenje
Vilibor Sinčić je u odgovorima proširio zadanu formu te je na sva pitanja odgovorio opisno. Temeljni njegov program koji se može iščitati iz svih odgovora jest zauzimanje za konverziju svih kredita u kune po početnom tečaju a zatim za ukidanje valutne klauzule uz vjerojatno fiksnu početnu kamatnu stopu. "To bi bilo najidealnije rješenje svih problema dužnika kojima su pogažena ljudska i sva druga prava", navodi udruga, dodajući da ne osporava promjenjivu kamatnu stopu ako je transparentna.
Ufff, kako bih volio da neko naguzi kriminalce zamaskirane iza zvučnih bankarskih brandova...
Sinčić nudi najbolje rješenje
Vilibor Sinčić je u odgovorima proširio zadanu formu te je na sva pitanja odgovorio opisno. Temeljni njegov program koji se može iščitati iz svih odgovora jest zauzimanje za konverziju svih kredita u kune po početnom tečaju a zatim za ukidanje valutne klauzule uz vjerojatno fiksnu početnu kamatnu stopu. "To bi bilo najidealnije rješenje svih problema dužnika kojima su pogažena ljudska i sva druga prava", navodi udruga, dodajući da ne osporava promjenjivu kamatnu stopu ako je transparentna.
Ufff, kako bih volio da neko naguzi kriminalce zamaskirane iza zvučnih bankarskih brandova...
- Euklid
- old school
Ništa.MightyMe » wrote:Šta fali valutnoj klauzuli?
Osim što je poslužila bankarskim smradovima da valutnu klauzulu vežu uz švicarce i legalno opljačkaju na tisuće hrvatskih građana pošto nikakvi franci Hrvatske nisu vidjeli nego je sve ionako realizirano u kunama. Dok je HNB vrtio palčevima...
Slično se sad sprema i sa eurom.
Odličan mi je indikator što mi u zadnjih par mjeseci razne banke šalju već gotove kredite s klauzulom u eurima, kao ono... kao našem starom i vjernom korisniku... samo dođite i potpišite, kredit je već odobren... bla, bla...
Isto to mi je prije 7-8 godina stizalo samo je pisalo bolje vam je francima, niža je kamata i te spike...
Predviđam da euro ide na bar 10 kuna u dogledno vrijeme a stoka će opet ubrati vrhnje ako ih netko poput Vilibalda ili Kapovića ne spriječi...
..pa sta ako ode na deset kuna? a i malo je deset kuna, malo.Euklid » wrote:
Predviđam da euro ide na bar 10 kuna u dogledno vrijeme a stoka će opet ubrati vrhnje ako ih netko poput Vilibalda ili Kapovića ne spriječi...
postat cemo konkurentniji, rast ce izvoz, a tu je i uvijek mogucnost hiperinflacije, a onda ce nam narast zaposlenost, upravo kako to i svibor zeli..
..to je do vjetra.
- Euklid
- old school
pa ništa... to je dobro... odlično čak..a unda » wrote: ..pa sta ako ode na deset kuna? a i malo je deset kuna, malo.![]()
postat cemo konkurentniji, rast ce izvoz, a tu je i uvijek mogucnost hiperinflacije, a onda ce nam narast zaposlenost, upravo kako to i svibor zeli..
pod uvjetom da netko sposoban zabrani lihvarima pljačku putem valutne klauzule...
..to ce svibor rijesit. proglasit ce financijsku nezvaisnost i vezat kunu za.. gljive.Euklid » wrote:
pa ništa... to je dobro... odlično čak
pod uvjetom da netko sposoban zabrani lihvarima pljačku putem valutne klauzule...
- Euklid
- old school
ha, gle... neko mora zaustavit da nam hnb bude mjenjačnica s nerealnim tečajem kune i da strane banke iznose milijarde kuna pretočenih u eure u svoje domicilne zemlje...
Inozemne banke iznijele iz Hrvatske 46 milijardi kuna
..dok neki vrumaju po Viliborovim gljivama...
to ce sve vilibor sprijecit. svima ce dat gljiva..Euklid » wrote:ha, gle... neko mora zaustavit da nam hnb bude mjenjačnica s nerealnim tečajem kune i da strane banke iznose milijarde kuna pretočenih u eure u svoje domicilne zemlje...
..a onda ce on sve to nacionalizirat..
- MmeTipfeler
Što znači "suprotstaviti se lopovima na vlasti" u sučeljavanju među kanidatima za predsjednika države? Kako će se on to "suprotstaviti lopovima na vlasti" kada i sam postane institucija sistema?Euklid » wrote:Par komentara na jučerašnje sučeljavanje...
![]()
Jedino da mali uspije suspendirat ustav. E tad ce se uspit suprostavit. A onda slijede goli otoci, gulagi...MmeTipfeler » wrote: Što znači "suprotstaviti se lopovima na vlasti" u sučeljavanju među kanidatima za predsjednika države? Kako će se on to "suprotstaviti lopovima na vlasti" kada i sam postane institucija sistema?
- Euklid
- old school
Štajaznam...MmeTipfeler » wrote: Što znači "suprotstaviti se lopovima na vlasti" u sučeljavanju među kanidatima za predsjednika države? Kako će se on to "suprotstaviti lopovima na vlasti" kada i sam postane institucija sistema?
Kukom i motikom što se mene tiče
Imamo jednoga koji obećaje suprotstavit se lopovima i troje koji im drže lojtre... izbor je težak...
Zasto bi ja tamo zavrsija? Koju sam ja to veleizdaju izvrsija?..a unda » wrote: ..ti bi mogao medju prvima tamo zavrsit.
-
- Information
-