Radnička fronta
-
jednokratni klon
Ajme, išla sam gledat lajkove, članove, moj bivši (ne ovaj zadnji) ih lajka. 
-
jednokratni klon
Nema s njim nikakve mistike, šta ti je, to je pradavna prošlost i bratsko stanje stvari...a unda » wrote: ..ma uvik ista prica. daj, sjebat ces sad i revoluciju sa svojim tim nekim mistikama..![]()
Kakva revolucija?!
ma ne zaima me proslost i srbi i stoka i nista.Kolinda » wrote:
Nema s njim nikakve mistike, šta ti je, to je pradavna prošlost i bratsko stanje stvari.
Kakva revolucija?!
pa revolucija. cekici, krv i to.
-
jednokratni klon
A jebote...a unda » wrote: ma ne zaima me proslost i srbi i stoka i nista.uvijek neka intima, uvijek..
![]()
pa revolucija. cekici, krv i to.
Ići će Zec da izvidi teren.
-
jednokratni klon
Revolucija, kažeš, ništa intima?
-
jednokratni klon
Zekoslawa » wrote:Ajme, koju sam beštimu rekla. Ona bi se izlajala još prije sastanka, dok vanka ćakulaju i čekaju Vođu.![]()
Srećom, nisam u Zagrebu pa ćeš ti morati ići.
-
jednokratni klon
-
jednokratni klon
Vidim ja na što se to tebi svodi...a unda » wrote: to je drugo. pa ti uopce ne mozes razlucit gdje pocinje intima, a gdje zavrsava revolucija..
..radnicki macici.. fronta macicja..![]()
http://4.bp.blogspot.com/-L1Tzl1KQ9Zc/U ... lution.jpg[/img]
http://s2.quickmeme.com/img/91/917a21cd ... 4909c7.jpg[/img]
http://cf.geekdo-images.com/images/pic1960585.jpg[/img]
ma kakvi partizani..ovo je postmoderna..Zekoslawa » wrote:Undo, pobogu, di si ti vidio da se partizani sekšu.![]()
Uostalom, Kolinda je njima sad državni neprijatelj, slađe je neprijatelja pojepst. Ja mislim da bismo nju trebali poslati na tajni zadatak.
cuj, ja bih na tvom mjestu isao to izvidit.
-
jednokratni klon
Sad ste me sjetili, ja da odem, da osnuju zbilja lokalnu podružnicu, ja bih se obrela vjerojatno među dva, tri gradska ridikula.
To je Zadar. 
-
jednokratni klon
Pa idi. Imaju je kod tebe...a unda » wrote:
ja bih isti cas isao u tu radnicku frontu kad bih mogao preko njih kvalitetno udomit jedno sest, sedam..macaka..
Nije vrag da si dobio još pasa?
A nemam trliš, al s druge strane - nisam Gramscija pročitala, znači ne mogu bit hipster. Al ne idem subotom na narodnjake, a to je jedan od kriterija prema našem Mati, znači možda sam ipak hipster. A tu je i onaj moment da sam ja zapravo kapitalist. Tko sam ja uopće?
..a unda » wrote: to je drugo. pa ti uopce ne mozes razlucit gdje pocinje intima, a gdje zavrsava revolucija..
..radnicki macici.. fronta macicja..![]()
MaChe.
-
jednokratni klon
Oni će ti reći, ne brini.Zekoslawa » wrote: A nemam trliš, al s druge strane - nisam Gramscija pročitala, znači ne mogu bit hipster. Al ne idem subotom na narodnjake, a to je jedan od kriterija prema našem Mati, znači možda sam ipak hipster. A tu je i onaj moment da sam ja zapravo kapitalist. Tko sam ja uopće?
Zekoslawa wrote:![]()
![]()
MaChe.
Koliko ih uoće ima u Zagrebu na sastanku?
-
jednokratni klon
-
- Information
-