Pih...a unda » wrote: nemam pitanje. zasto bi se morali opravdavat? nema tu nista sto bi sad trebalo nesto perpetuirat, secirat do iznemoglosti. i onda jos tu kao neku informaciju dilat kao argument za koju godinu mozda..znamo mi da je stoka obrisao i postove i video..
ono, nije bitno, lanjski snijeg. od tog videa na njihovim stranicama vec ima..kolko..masu odlicnih tekstova, linkova, informacija.. ne stignem uopce sve to ni ovlas proc.
Radnička fronta
-
jednokratni klon
Mogao bi. Ne na ovim izborima, ali u roku od tri iteracije mogao bi postati prilično jak faktor...a unda » wrote:a bit ce na vlasti?![]()
Ha?znaci, shvatio si. postavio si ono pitanje.. ma za koga?
ali nekako prebrzo. prebrzo za n ekog ko nije naivan politicki..
Kakva žrtva? Ozbiljno posvećivanje politici u ovoj zemlji koštalo bi me obitelji. Evo, to je žrtva.i nema tu zrtve, kakva, pobogu sad zrtva. eventualno igra moze bit, ne zrtva. a mene cudi da si ti tako lako odustao od igre..
Hvala.ma, dosta egoisticno gledanje.
Jer nešto i jesam.zasto mislis da si nesto radio za drustvo, drzavu? : kokice:
Zovi ti to kako hoćeš.mislis, imat c es se necemu nasladjivati?
Ja sve preozbiljno shvaćam. Malo sam autističan.ne radi se tu o nagovaranju nikakvom. m i slim, radi se, ali ti to sve nekako preozbiljno shvacas. preozbiljno za nekog ko kaze da mu nije stalo.
ko netko? jedan je otisao?Kolinda » wrote:Netko mi je otišao iz grupe, a bilo ih je 1400 i 700 na stranici. Biće si me ocinkao.
pa zar ti nemas neku evidenciju, bazu clanova? pa ako neko ode, ono, pustis euklida na njega neka uroke baca..
kome sam odcinkao? pa tamo imas barem dvjesto clanova samo zbog mene. zasto bih ja cinkao? mislim, da hocu nesto napravit onda bih napravio grupu.. cista grupa zastite prava zena na abortus. ili.. grupa za zastitu prava zena na abortus alojzije stepinac..
-
jednokratni klon
..a unda » wrote: ko netko? jedan je otisao?![]()
pa zar ti nemas neku evidenciju, bazu clanova? pa ako neko ode, ono, pustis euklida na njega neka uroke baca..![]()
Imam evidenciju ko i ti.
Ma zajebavam te jer si me gnjavio.kome sam odcinkao?
Dobra.pa tamo imas barem dvesjto clanova samo zbog mene. zasto bih j a cinkao? mislim, da hocu nesto napravit onda bih napravio grupu.. cista grupa zastite prava zena na abortus. ili.. grupa za zastitu prava zena na abortus alojzije stepinac..![]()
..tri iteracije..tri iteracije.. mislis na sabor ili na svakave izbore, ove one?Lastan » wrote: Mogao bi. Ne na ovim izborima, ali u roku od tri iteracije mogao bi postati prilično jak faktor.
ako je za sabor, pa to je dvanajst godina, ako sve bude uredno. a valjda oce, je se svi bavimo vise kapovicem, a ne vidimo da banke u rusiji daju kamate na stednju od petnajst posto..
mislim, ko zna sta ce bit za dvanajst godina, nti..
i to samo prilicno jak faktor? pa to jos uvijek ne znaci i vlast neku. utjecaj da, prticipaciju da, ali radnicka fronta ce dosta kod sebe jos toga izbrusit, promijenit, uvest, prilagodit i za manje od dvanajst godina. puno manje, puno..
pa ono, kod tih nekih aktivnosti, kad malo vidis kako stvari stoje, kad tad se upitas..ma za koga ja ovo radim?Ha?
nisi dosao jos do toga? ucinilo mi se da jesi.
ok, ..ako je tolika frka, ok, ne zelim ulazit dalje u tvoje probleme..Kakva žrtva? Ozbiljno posvećivanje politici u ovoj zemlji koštalo bi me obitelji. Evo, to je žrtva.
onda nema zrtve, kakva zrtva..ako je tolika cijena, ma jebo ti sve..
dobro, ako to ti shvacas kao osob ni napredak, ok..Hvala.
..i sta? razocaran, jel?Jer nešto i jesam.
e, oce to, oce..
ok, dil.Zovi ti to kako hoćeš.
e, a..nemoj sad autistican ovo ono. ne mos sve kontrolirat, jebiga.Ja sve preozbiljno shvaćam. Malo sam autističan.
opusti se.. ako nema veze, nema veze. a nema..
-
jednokratni klon
Što ono reče, unda, da moje pitanje nije bilo bitno?
Najnoviji post:
ma zamisli. eto, vidis, bez tebe sve ode kvragu..Kolinda » wrote:Što ono reče, unda, da moje pitanje nije bilo bitno?Najnoviji post:
mislis li da bi blo fer ne prozivat dalje kapovicev ego? ili se ti radi upravo o tome?
-
jednokratni klon
Pa jasno...a unda » wrote: ma zamisli. eto, vidis, bez tebe sve ode kvragu..![]()
mislis li da bi blo fer ne prozivat dalje kapovicev ego? ili se ti radi upravo o tome?![]()
Kako misliš fer, šta tu ima bit fer i nefer?
-
jednokratni klon
Sanjaj...a unda » wrote:kako oni tebe po malo uvlace.... jos malo pocet ces me tuc kad krivo i pogledam kapovica..
![]()
-
jednokratni klon
Misliš u smislu da sam dosta zajebavala i da prestanem?
-
jednokratni klon
Zec, eno Mate obrisao video i pozvao se na autorska prava nakon što se po stranici počelo pričat da je nasilan. 
-
jednokratni klon
Nisu to nikakve igrice, ja radim dobro djelo, vidjet ćeš.
Zec, odi na sastanak, ali s mobitelom.
Da, da, sad je taj video odjednom zaštićen kad se počelo pričati po stranici da je nasilan.
..navrati.Zekoslawa » wrote:Šta, uklonili su video? Onaj koji su ionako namjeravali objaviti, jer takvih predavanja imaju više i može im nazočiti svatko tko je zainteresiran?![]()
![]()
Mislim da se sprema kružok u Zagrebu. Da ja navratim?
mozda bude sta.
e, traze prevoditelje za talijanski. ono, pomoc, solidarnost, akcija..
-
jednokratni klon
..a unda » wrote: sto da kazem da me vise ne pitas o ovom? reci ..
-
jednokratni klon
Nemoj sjest u prvi red da te ovaj ne mlatne ručicama po nosu.Zekoslawa » wrote:Al ja ne mogu jamčiti da neću prasnut u smij u nekom trenutku.I onda će skužit da sam špija iz Radničke Fronte Ivan Kukuljević Sakcinski i onda će me progutat noć.
eto, vidis..jos ces ti pocet drugima objasnjavat kapital. ide to, ide..Kolinda » wrote:
Ništa, ti si spomenuo ego. Aj, neću s tobom o tome, samo ti prati, treba sve to pročitat pa malo listat opet kapitale, ove one.
ali, moras priznat da im je super fejs. osjeca se enregija, a? svjezina..
-
jednokratni klon
Ide, ide, da, vidjet ćeš...a unda » wrote: eto, vidis..jos ces ti pocet drugima objasnjavat kapital. ide to, ide..
ali, moras priznat da im je super fejs. osjeca se enregija, a? svjezina..
Je, je, krasan je. Eno sam im lajkala post.
ja mislim da bi se mogla iznenadit. i to ugodno.Zekoslawa » wrote:Al ja ne mogu jamčiti da neću prasnut u smij u nekom trenutku.I onda će skužit da sam špija iz Radničke Fronte Ivan Kukuljević Sakcinski i onda će me progutat noć.
-
jednokratni klon
-
- Information
-