Lastan » wrote:
Jesam li ja gdje rekao da je on prevarant?
On je nešto puno gore od prevaranta.
Ali gle, jebe se meni. Neće on
meni biti na vlasti.[/color]
ma dobro sad, mak na konac..maliciozni prevarant ili ako si vec rekao. mislim, ono
..maliciozni prevarant. ima i dobronamjerni?
a bit ce na vlasti?
lastane... lastane, saberi se..
Zašto bih?
Ja sam izračunao koliko bi me koštalo - i ne, ne mislim tu na financije - da se ikad više ozbiljnije približim aktivnom bavljenju politikom. Znam što bih i koga bih morao žrtvovati. Hvala na pitanju, meni takva žrtva ne dolazi u obzir.
znaci, shvatio si. postavio si ono pitanje.. ma za koga?
ali nekako prebrzo. prebrzo za n ekog ko nije naivan politicki..
i nema tu zrtve, kakva, pobogu sad zrtva. eventualno igra moze bit, ne zrtva. a mene cudi da si ti tako lako odustao od igre..
Ja sam se s njim i njegovima klao dok su me izravno doticali: kad su mi blokirali nastavu na faksu.
Sad neka se s njim bore oni koje bi mogao dotaknuti. Ili neka plate meni. Ali džabe za ovo društvo i ovu državu više neću raditi ništa.
ma, dosta egoisticno gledanje.
zasto mislis da si nesto radio za drustvo, drzavu? : kokice:
Vidiš, zabavno je to što meni nije u nekom interesu odvratiti ljude od glasanja za Kapovića i Radničku frontu.
Nije me briga ni koga ću u što uvjeriti. Nitko mi ne plaća, nemam svog interesa - jedino govorim što znam. Tko me posluša, dobro. Tko ne posluša - još bolje. Imat ću se čemu smijati.
mislis, imat c es se necemu nasladjivati?
ne radi se tu o nagovaranju nikakvom. m i slim, radi se, ali ti to sve nekako preozbiljno shvacas. preozbiljno za nekog ko kaze da mu nije stalo.
steta, steta.. zaista mislim da je steta. ali, eto, ako nema veze, nema veze..