Radnička fronta

Koljite se i gložite!
jednokratni klon

Post 17 Dec 2014, 22:47

Nenia Salonitana » wrote:
čak je i muzički totalno nezanimljiv. :D

tržišno odgojeni :S :rofl: , finiji izraz za odgajala ih ulica i krdo. :giggle:
U krdu je toplo. :kokice:

Meni je to samo dokaz da se ljudima stvarno svašta da prodati. Nitko se ne pita ni o čemu, samo lajka, konzumira, ovaj RF im sad dođe kao prolazni novi statement. Zato sam se podrapala kad je ovaj pričao da će pristupiti hipsterima. Ko da je njima teško pristupiti. :D Lakše nego radnicima.

Nenia Salonitana

Post 17 Dec 2014, 22:50

Kolinda Kitarović » wrote:
U krdu je toplo. :kokice:

Meni je to samo dokaz da se ljudima stvarno svašta da prodati. Nitko se ne pita ni o čemu, samo lajka, konzumira, ovaj RF im sad dođe kao prolazni novi statement. Zato sam se podrapala kad je ovaj pričao da će pristupiti hipsterima. Ko da je njima teško pristupiti. :D Lakše nego radnicima.
al smrdi. :kokice:

tu griješi, hipsterima se ne pristupa. oni pristupaju. :zubo: :rofl:
jednokratni klon

Post 17 Dec 2014, 22:52

Nenia Salonitana » wrote:
al smrdi. :kokice:

tu griješi, hipsterima se ne pristupa. oni pristupaju. :zubo: :rofl:
:rofl: :rofl: :rofl:

Ne, majke mi, ja se pitam jesam li ja zdrava što mi sve to ide nakurac i što sam očito preindividualistički odgojena. :ne zna: Ja bih bila ono čru hipster. :rofl:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 17 Dec 2014, 22:57

..evo nam lastana.. :D
Nakon što su Mate Kapović, Denis Geto i Hrvoje Štefan javnosti predstavili novu političku inicijativu, zagovornici »ekstremnog centra« Radničku su frontu odmah okrstili kao radikalnu ljevicu te joj, za početak, kao glavni krimen ispostavili primjedbu da je nisu osnovali radnici.
evo, nakon eks i zeke, jos jedan ekstremni centrist..fundamentalisticki centrist.. :kokice:

:zubo:

:D :D

..

..
..otiso lastan.. :D
jednokratni klon

Post 17 Dec 2014, 22:59

Oprostit ćeš, ali ja veze s centristima nemam. :D Možda u odnosu na RF jesam tako percipirana, ali to nema veze s pameću. I što je to ekstremni centrizam, je li to Kapovićeva nova kovanica za demonizaciju? :rofl: Ako je centrizam išta, ljigav, ovakav, onakav, ekstreman ne može biti. :facepalm:
..a unda
Undaminator

Post 17 Dec 2014, 22:59

Kolinda Kitarović » wrote:Oprostit ćeš, ali ja veze s centristima nemam. :D Možda u odnosu na RF jesam tako percipirana, ali to nema veze s pameću. I što je to ekstremni centrizam, je li to Kapovićeva nova kovanica za demonizaciju? :rofl: Ako je centrizam išta, ljigav, ovakav, onakav, ekstreman ne može biti. :facepalm:
..ma daj, ekstremni si centrist, sta sad.. :D

mislim, neki ekstrem jesi, garant.. :D
jednokratni klon

Post 17 Dec 2014, 23:00

..a unda » wrote: ..ma dajh, ekstremni si centrist, sta sad.. :D

mislim, neki ekstrem jesi, garant.. :D
A jesam, čim se usudim propitati Matu. :ne zna:
..a unda
Undaminator

Post 17 Dec 2014, 23:02

A jesam, čim se usudim propitati Matu. :ne zna:
ma, propituj ga ti, propituj.. vidio sam ja da je on tamo vec nekako naslutio tvoju trolbu. vidices ga ti kad bude siguran u to, sta ce on tebi odgovorit.. :D :D
jednokratni klon

Post 17 Dec 2014, 23:03

..a unda » wrote:
ma, propituj ga ti propituj.. vidio sam ja da je on tamo vec nekako naslutio tvoju trolbu. vidices ga ti kad bude siguran u to, sta ce on tebi odgovorit.. :D :D
Pa nije trolba, ali naravno da je naslutio da sam neprijatelj. :zubo: Ali eto ti na, nije izašao iz grupe. :zubo:
Misliš da ću se ja svađati s njim? Ti si puko.
Neka govori što hoće, uostalom. Ne sumnjam da bi svašta rekao. :zubo:
jednokratni klon

Post 17 Dec 2014, 23:04

Uostalom, bijah maksimalno pristojna, čak sam mu lajkala komentar i fino se zahvalila.
..a unda
Undaminator

Post 17 Dec 2014, 23:04

Pa nije trolba, ali naravno da je naslutio da sam neprijatelj. :zubo: Ali eto ti na, nije izašao iz grupe. :zubo:
Misliš da ću se ja svađati s njim? Ti si puko.
Neka govori što hoće, uostalom. Ne sumnjam da bi svašta rekao. :zubo:
pa i nemos se ti sa njim svadjat. nekako mislim da je on ipak procitao kapital. :D

ma, briga njega za tu grupu. ima on preceg posla.. :D
..a unda
Undaminator

Post 17 Dec 2014, 23:05

Kolinda Kitarović » wrote:Uostalom, bijah maksimalno pristojna, čak sam mu lajkala komentar i fino se zahvalila.
..ma da.. i markicka je turbo pritojna.. :zubo:

jednokratni klon

Post 17 Dec 2014, 23:07

..a unda » wrote: pa i nemos se ti sa njim svadjat. nekako mislim da je on ipak procitao kapital. :D

ma, briga njega za tu grupu. ima on preceg posla.. :D
Ajme unda što si proziran. :rofl: Da smo ovdje ničice pale pred manipulacijom onda bi bio zadovoljan, a ovako je oh toliko iznad nas. :D

Znam, ali trolao si me s tim pa ti kažem. :D
..a unda wrote: ..ma da.. i markicka je turbo pritojna.. :zubo:

Pa šta. :D
Kako ti je zasmetalo što mu nisam persirala, jaooo.
..a unda
Undaminator

Post 17 Dec 2014, 23:12

Ajme unda što si proziran. :rofl: Da smo ovdje ničice pale pred manipulacijom onda bi bio zadovoljan, a ovako je oh toliko iznad nas. :D

Znam, ali trolao si me s tim pa ti kažem. :D

Pa šta. :D
Kako ti je zasmetalo što mu nisam persirala, jaooo.
ma vi ne bi mogle prepoznat manipulaciju ni kad bi vam ruke na koncima bile.. :D

nisam te trolao, ali ako ti mislis da je tebi o necem neugodno m islit, onda ook, mozda je to trolan je.. :D

nisi trebala persirat i nije mi nista zasmetalo, samo sam primjetio kako ste vi ono, jel, kamaradi neki, nesto.. :D
jednokratni klon

Post 17 Dec 2014, 23:14

..a unda » wrote:
ma vi ne bi mogle prepoznat manipulaciju ni kad bi vam ruke na koncima bile.. :D

nisam te trolao, ali ako ti mislis da je tebi o necem neugodno m islit, onda ook, mozda je to trolan je.. :D
Neugodno? Saberi se. Sve ti je objašnjeno. :D Uostalom, sam si rekao da on ima prečeg posla i onda da meni bude neugodno što ga nisam izbacila? :zubo: Mora obrisat forumske postove, sakrit yt i tako to. Puno je to posla. :zubo:
nisi trebala persirat i nije mi nista zasmetalo, samo sam primjetio kako ste vi ono, jel, kamaradi neki, nesto.. :D
Aha. :love:
..a unda
Undaminator

Post 17 Dec 2014, 23:18

Kolinda Kitarović » wrote: Neugodno? Saberi se. Sve ti je objašnjeno. :D Uostalom, sam si rekao da on ima prečeg posla i onda da meni bude neugodno što ga nisam izbacila? :zubo: Mora obrisat forumske postove, sakrit yt i tako to. Puno je to posla. :zubo:
kao drugo, nije nista objasnjeno, a kao prvo, meni i ne treba bit nista objasnjeno, trebas sebi objasnit, pa onda po ovom izgleda da si objasnila i da si zadovoljna objasnjenjem, a ako si ti, onda sam i ja.. :D
jednokratni klon

Post 17 Dec 2014, 23:19

..a unda » wrote: kao drugo, nije nista objasnjeno, a kao prvo, meni i ne treba bit nista objasnjeno, trebas sebi objasnit, pa onda po ovom izgleda da si objasnila i da si zadovolja objasnjenjem, a ako si ti, onda sam i ja.. :D
Ništa nije objašnjeno? :facepalm:
A čuj, najpoštenije je da ti njemu daš ovaj link pa da čovjek jasno vidi što mu se priča iza leđa jer mu je to eto najveći prioritet kao što je meni prioritet baviti se njime i njegovim bivstvovanjem u grupi. :facepalm: :S :rofl:
..a unda
Undaminator

Post 17 Dec 2014, 23:25

Ništa nije objašnjeno? :facepalm:
A čuj, najpoštenije je da ti njemu daš ovaj link pa da čovjek jasno vidi što mu se priča iza leđa jer mu je to eto najveći prioritet kao što je meni prioritet baviti se njime i njegovim bivstvovanjem u grupi. :facepalm: :S :rofl:
opet ti u akciji.. daj mu link, daj mu link..obavijesti ga, obavijesti ga.. ma necu, eto, ono..necu, kuds navrla? :D
jednokratni klon

Post 17 Dec 2014, 23:26

..a unda » wrote: opet ti u akciji.. daj mu link, daj mu link..obavijsti ga, obavijesti ga.. ma necu, eto, ono..necu, kuds navrla? :D
Pa ti me stalno podbadaš ko vrag s ostima. :gaah: :facepalm:
..a unda
Undaminator

Post 17 Dec 2014, 23:36

Pa ti me stalno podbadaš ko vrag s ostima. :gaah: :facepalm:
stalno? kad stalno? kad zadnji put? ..pa ko kome pokazuje sliku.. :mujo u psihijatra: :D :D
jednokratni klon

Post 17 Dec 2014, 23:37

..a unda » wrote: stalno? kad stalno? kad zadnji put? ..pa ko kome pokazuje sliku.. :mujo u psihijatra: :D :D
Ti mene od sinoć s tim oko mog nepoštenja. :durica: Ti si trol. :tuzni:
..a unda
Undaminator

Post 17 Dec 2014, 23:39

Ti mene od sinoć s tim oko mog nepoštenja. :durica: Ti si trol. :tuzni:
..ti si gora od muje. ti sama sebi pokazujes sliku. :D
jednokratni klon

Post 17 Dec 2014, 23:41

..a unda » wrote: ..ti si gora od muje. ti sama sebi pokazujes sliku. :D
Neću se ja više s tobom na ovoj temi vrtit u krug. Kad budeš imao što pametno reć, javi se. :raspa:
..a unda
Undaminator

Post 17 Dec 2014, 23:47

Neću se ja više s tobom na ovoj temi vrtit u krug. Kad budeš imao što pametno reć, javi se. :raspa:
:rofl:

oces rec..jebi se, pero, ti i tvoj bicikl.. :D :D
jednokratni klon

Post 17 Dec 2014, 23:47

..a unda » wrote: :rofl:

oces rec..jebi se, pero, ti i tvoj bicikl.. :D :D
E, tako. :D

Evo nam Lastana, replya. :D
  • Information