tj, promijenile su taktiku,. sad cekaju da aj legnem, pa se onda one itaju po meni..
Radnička fronta
-
jednokratni klon
Ma nasilje...a unda » wrote:..idem se itat.
tj, promijenile su taktiku,. sad cekaju da aj legnem, pa se onda one itaju po meni..![]()
-
jednokratni klon
Eto, kad već unda njurga, išla sam im postaviti pitanje ispod onog videa pa da bude sve transparentno.
Mate Kapović Ja mogu govoriti u svoje ime samo - i ovo izlaganje gore su bile neke moje ideje, a ne službena linija RF-a. Ja nisam za nasilje, kao što ni nitko normalan nije za nasilje. I ono sigurno niti će doći od mene niti od RF-a, ono se može očekivati samo od druge strane. Dovoljno je npr. pogledati šta se događa u SAD-u - je li OWS bio nasilan ili je bila nasilna policija prema njima? U čijim je rukama oružje? S čim bi mi teoretski uopće mogli bit nasilni, sve i da to oćemo, i kakve bi šanse uopće u tome imali? Državni aparat ima praktički monopol nad nasiljem (dobro, kod nas ima dosta oružja i kod ratnih veterana, ali oni su često povezani s dijelom establišmenta - HDZ-om).
Sa sitnim poduzetnicima ne bi radili ništa, kako piše i u Zahtjevima RF-a, ako bi se oni držali zakona, isplaćivali redovno plaće, doprinose, poštivali radnička prava itd. Naravno, opći cilj bi bio promovirati zadruge i kooperative a ne kapitalistički način organiziranja firmi (u smislu da radnici na radnom mjestu budu jednaki i rade za sebe a ne za šefa/vlasnika/kapitalista), ali to bi se po meni trebali raditi kroz različite poticaje i sl. (slično ko što se sad promiče sitno poduzetništvo), a ne tako da se kapitalistički organizirane male firme nasilno nacionaliziraju ili nešto. To bi bilo kontraproduktivno i nerealno. Ali ipak, kao RADNIČKA fronta, RF se ponajprije brine za prava radnikâ (koji su većina), a ne za prava kapitalistâ (koji su manjina - imali oni 10.000 ili 1 zaposlenog). Stvar je jednostavno u naglasku - današnji sistem se najmanje brine za radnu većinu, a u sistemu za koji smo mi bi bilo obrnuto (što ne znači da bi sitni poduzetnici bili državni neprijatelji ili tako nešto). S tim da moram naglasit da je ovo moja pozicija, u RF-u su dopuštena i drugačija mišljenja, jasno.
nista od nasilja..
srecom, ovo su sve virtualne pizdarije, tako da u reali.. sve je moguce. osim toga, mislim da je odlicno ovo mate (mate? ..mate??.. oh, ta virtualna intimiziranja
nasilje, cekic, revolucija, udri..
ti si isla postavit pitanje (mati..Kolinda Kitarović » wrote:Eto, kad već unda njurga, išla sam im postaviti pitanje ispod onog videa pa da bude sve transparentno.
sace mate pokrenut revoluciju jer unda njurga. nasa ce poslat ljude na mars jer unda njurga. bauk unde siri se svijetom.
aj, dobro, ako se tako nalazi motiv neki da bi unda bio odgovoran.
ali, unda njurga zato jer mu macke njegove stavljaju rep pod nos, sape u oko i skacu na njega iz zasjede, pas ga vuce za nogavicu.
konkluzija.. macke i pasi, bica ustvari mijenjaju i pokrecu svijet, rade revolucije, lete u svemir.. jedan upred macke u kini, laj psa u africi, let lastavice u brazilu, napravi oluju na planeti trpfx u galaksiji ngc 6578..
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Šta je sad ovo?..a unda » wrote:![]()
nista od nasilja..![]()
srecom, ovo su sve virtualne pizdarije, tako da u reali.. sve je moguce. osim toga, mislim da je odlicno ovo mate (mate? ..mate??.. oh, ta virtualna intimiziranja) podvalio , jer znam ja sta on oce i sta missli.. pa nije lud rec sta on zaista misli.
nasilje, cekic, revolucija, udri..![]()
![]()
Ništa od nasilja?
Ništa od zatiranja poduzetništva?
Ma jebo ja sve to, čemu je onda ex ispisivala plahte o svemu tome...
'if you fall, i'll be there' (floor)
A vi to tako inače uzimate u obzir samo ono što političari odgovore na izravna pitanja ili što? Jerbo ako je tako, bojim se za vaše interpretacije. A šta je trebao, reći da, tako je, ja sam za uličnu borbu i želim malim poduzetnicima da krepanu iste sekunde? To je trebao odgovoriti na izravno pitanje u kojemu ga se za nešto proziva? Pa toliko naivna i lakomislena ne bi bila ni...štajaznam eksača ili ja.
Jebate, šta ste plošni ovih dana, šta vam je? Čovjek koji održi cijelo predavanje o komunikaciji i propagandi i koji pokaže da je itekako upućen u sve moguće trikove na ovakvo pitanje ne može reći ništa indikativno. Njegov se stav može iščitati onda kad misli da ga nitko ne vidi i ne čuje i onda kad mu se pitanje ne postavi izravno, kao što je ovaj slučaj kad su na pitanje o malom poduzeništvu sprašili čovjeka da je kapitalist i izrabljivač.
Jebate, šta ste plošni ovih dana, šta vam je? Čovjek koji održi cijelo predavanje o komunikaciji i propagandi i koji pokaže da je itekako upućen u sve moguće trikove na ovakvo pitanje ne može reći ništa indikativno. Njegov se stav može iščitati onda kad misli da ga nitko ne vidi i ne čuje i onda kad mu se pitanje ne postavi izravno, kao što je ovaj slučaj kad su na pitanje o malom poduzeništvu sprašili čovjeka da je kapitalist i izrabljivač.
i jedno i drugo je izravno pitanjeZekoslawa » wrote:A vi to tako inače uzimate u obzir samo ono što političari odgovore na izravna pitanja ili što? Jerbo ako je tako, bojim se za vaše interpretacije. A šta je trebao, reći da, tako je, ja sam za uličnu borbu i želim malim poduzetnicima da krepanu iste sekunde? To je trebao odgovoriti na izravno pitanje u kojemu ga se za nešto proziva? Pa toliko naivna i lakomislena ne bi bila ni...štajaznam eksača ili ja.![]()
sprašili su čovjeka. malo poduzetništvo nije u njihovom interesu, ne misle ga olakšavati u smislu birokracije i davanja, ali nigdje ne piše da se misle protiv njih boriti, progoniti ih, zabraniti ili ne znam ni ja šta.
ja mogu mislit da su oni zabrijali sta se tice malih podzetnika. ali isto tako mogu to i pretrpit kao što trpim razna druga sranja vladajucih.
vi ste na osnovu tog jednog videa ucitale covjeku diktatorstvo, nasilnistvo, muljatorstvo i to bez ikakvih upitnika iznad glave. bez iti malo nećkanja i previranja. jer do prije tog videa niste mu spočitavali nasilništvo.
ono s čekićima je sranje, zekoslava, sranje.
evo šta kaže:
"ulicno krilo, koje nije bas nebitno, nego to je u ovim situacijama kad...mislim sad je pitanje kolko ce to bit realno i kolko se moze uspostavit..
to bi bili recimo ono..(osmijeh) malo rabijatniji tipovi, ne ovako kao ja, koji bi kad dođu stani pani mogli spriječit neke nezeljene situacije.
ne moraju sad baš ic mlatit kapitaliste koji ne isplacuju plaće, ali recimo sto radnika brodogradilista sa ...čekićima (smijeh), to ne bi bilo, ne bi bilo.....loše, je li."
znači tu nema govora eksplicitno da se nekoga treba ić tuć. već nešto u obliku štrajka, s pokojim rekvizitom zbog efektnijeg dojma
niti implicira da oni misle razvijati to ulično krilo gdje bi im ulični nemiri bili u interesu. ništa takvoga se ne može iščitati
pogledaj boldano:
a vi o tome govorite kao da je to sudski dokazano
eto, rekao sam ja, znao sam ja da je kapovic za nasilje..Zekoslawa » wrote:A vi to tako inače uzimate u obzir samo ono što političari odgovore na izravna pitanja ili što? Jerbo ako je tako, bojim se za vaše interpretacije. A šta je trebao, reći da, tako je, ja sam za uličnu borbu i želim malim poduzetnicima da krepanu iste sekunde? To je trebao odgovoriti na izravno pitanje u kojemu ga se za nešto proziva? Pa toliko naivna i lakomislena ne bi bila ni...štajaznam eksača ili ja.![]()
e, odrzi citavo predavanje, bas to.Jebate, šta ste plošni ovih dana, šta vam je? Čovjek koji održi cijelo predavanje o komunikaciji i propagandi i koji pokaže da je itekako upućen u sve moguće trikove na ovakvo pitanje ne može reći ništa indikativno. Njegov se stav može iščitati onda kad misli da ga nitko ne vidi i ne čuje i onda kad mu se pitanje ne postavi izravno, kao što je ovaj slučaj kad su na pitanje o malom poduzeništvu sprašili čovjeka da je kapitalist i izrabljivač.
to mu i najvise zamjeravam, to sto je originalan ko lonac. mogao je on to malo sve jos obogatit, ali treba to znat, treba bit malo pametniji, a ne pabircit okolo predavanja i literaturu koja se najnormalnije predaje i proucava od zege fzpa pa do.. da ne govorim gdje sve i kako u evropi i svijetu i to jos od kad..
a nama to..cudo..cudo..
..a promucurni, dekonstruktivisti su domah prigrlili curenje tajnih informacija u kojima se radi o sionskim mudracima, sretni sto zive u demokraciji koja im omogucuje da nabasaju na skrivenu istinu..
mislim, ono, kapovic upucen u sve moguce trikove? kapovic?? o, ebemte, o, svijete.. kapovic ?? da mu nema interneta ne bi sam mogao ni spigete zavezat.
ali, eto, kako i zasto, sto se dogodilo, uspio je nesto pokrenut i uoblicit i to na kvalitetan nacin..tj uspio je startat, i to ono po nacelima teorije sustava. kako ce to ic, ja ne znam, ali kazem, pocetak je obecavajuci. koliko ce tu bit i kakvih korekcija, prilagodbi, kristaliziranja, to cemo vidjet.
i baj d vej, onaj komentar zadnji u onom skrinsutu gje se kao prokazuje kako er ef oce zatirat malje pretrasene poduzetnicice, malu nasu slobodicu liberalicu nenasilnicicu, ne znam ko je to odgovorio, ali tamo se izgleda zaista dobro zajebavaju, onaj odgovor da.. ahahahha, kako je lijepo procitat da kapitalisti zaposljavaju, super je to, suzica dodje na oko kad se vidi kako kapitalisti pozrtvovno zaposljavaju.. evo, ja se jos sad tome smijem..
i sto je najgore ili najbolje, kapovic ni u ovom gore objasnjenju ne bjezi od nasilja.
a glede njegovog neviđenog i besramnog muljanja.
kaže da prihvacaju sve ljude koji nemaju mozda izgrađen radikalni stav ili antikapitalistički (i tu ješ najnormalnije objašnjava da je normalno da nisu svi antikapitalistički nastrojeni), ali ih recimo zanimaju neka druga prava: ženska, lgtb, manjinska ili nesto slicno i u tom smjeru im odgovara RF. i oni će se kroz rad u stranci, pretposavka je i cilj, radikalizirati.
ali kaže: oni se ne trebaju do kraja radikalizirati nikada, mogu samo djelovati po tom svom interesnom pitanju, ali dok njima ne smeta radikalizam ostalih - ne smetaju. to ste nekoliko puta navele kao muljanje.
šta je tu muljatorski?
ok, neke stvari kasnije možda djeluju malo proračunato, ali meni njegov način obrazlaganja nije, kako bih rekla, isključiv ili sektaški niti manipulatorski. fakat nije. dečko normalno priča i objašnjava.
a to da se moraju pripremit za istupanje prema medijima, od terminologije pa nadalje, pa jebemu meter ne mogu vjerovat da je to takav bauk.
da sam vidjela u tom videu da se oni recimo žele kad se dokopaju vlasti baviti sasvim nečim drugim od onoga što propragiraju, ili da se time bave iz potpuno nečasnih razloga, to bi mi bilo nešto potpuno neprihvatljivo. plus bilo kakav oblik nasilja i progona.
kaže da prihvacaju sve ljude koji nemaju mozda izgrađen radikalni stav ili antikapitalistički (i tu ješ najnormalnije objašnjava da je normalno da nisu svi antikapitalistički nastrojeni), ali ih recimo zanimaju neka druga prava: ženska, lgtb, manjinska ili nesto slicno i u tom smjeru im odgovara RF. i oni će se kroz rad u stranci, pretposavka je i cilj, radikalizirati.
ali kaže: oni se ne trebaju do kraja radikalizirati nikada, mogu samo djelovati po tom svom interesnom pitanju, ali dok njima ne smeta radikalizam ostalih - ne smetaju. to ste nekoliko puta navele kao muljanje.
šta je tu muljatorski?
ok, neke stvari kasnije možda djeluju malo proračunato, ali meni njegov način obrazlaganja nije, kako bih rekla, isključiv ili sektaški niti manipulatorski. fakat nije. dečko normalno priča i objašnjava.
a to da se moraju pripremit za istupanje prema medijima, od terminologije pa nadalje, pa jebemu meter ne mogu vjerovat da je to takav bauk.
da sam vidjela u tom videu da se oni recimo žele kad se dokopaju vlasti baviti sasvim nečim drugim od onoga što propragiraju, ili da se time bave iz potpuno nečasnih razloga, to bi mi bilo nešto potpuno neprihvatljivo. plus bilo kakav oblik nasilja i progona.
Aha, zgodno, poduzetništvno neće poticati, ali neće ga sad tu ni zatirati. Ono, ko šta nećemo zabranit abortus, ali se snalazite kako i di ćete ga obavljati. Ajte, ajte, imam ja takvih dobronamjernih koliko oš.
Bo, ne mora mu sud ništa dokazivati, ne radi se o tome. Radi se o tome hoću li mu ja vjerovati ili neću i hoću li ga testirati ili neću. Meni se ovakve tipove ne testira, jebiga.
Bo, ne mora mu sud ništa dokazivati, ne radi se o tome. Radi se o tome hoću li mu ja vjerovati ili neću i hoću li ga testirati ili neću. Meni se ovakve tipove ne testira, jebiga.
okejZekoslawa » wrote:Aha, zgodno, poduzetništvno neće poticati, ali neće ga sad tu ni zatirati. Ono, ko šta nećemo zabranit abortus, ali se snalazite kako i di ćete ga obavljati. Ajte, ajte, imam ja takvih dobronamjernih koliko oš.
tvoj izbor naravno. meni je to, iskreno, čudno. pari mi kapović manje nasilan od mene same
okej, to im je mana, slažem se, ogromna mana. nepoticanje poduzetništva.Zekoslawa » wrote:Aha, zgodno, poduzetništvno neće poticati, ali neće ga sad tu ni zatirati. Ono, ko šta nećemo zabranit abortus, ali se snalazite kako i di ćete ga obavljati. Ajte, ajte, imam ja takvih dobronamjernih koliko oš. .
ne znam kako bi naši sadašnji poduzetnici preživjeli takvu promjenu
naravno. ako imaš upaljač u privatnom vlasnistvu, prljavi si kapitalista.Zekoslawa » wrote:Šta, on upaljače nacionalizira?
.. interpretacije su pase ima stopedeset godina. ne radi se o tome da se nesto razlicito interpretira, nego da se promijeni.
http://masa-hr.org/content/karl-marx-teze-o-feuerbachu
https://www.marxists.org/archive/marx/w ... theses.htm
https://www.marxists.org/srpshrva/bibli ... jerbah.htm
http://en.wikipedia.org/wiki/Ludwig_Feuerbach
namjerno izbjegavam sve linkove na hrvatsku vikipediju, ali ako neko oce tu pokusat probijat filtere, ok.
mislim, ja cu stvarno postat dosadniji od kapovica. pocet cu educirat, keljit linkove. na svaku kritiku kapovica, ispitivat cu na sto se referira, odakle je to kapovic izvukao, koga citira, n a koga se referira, jel se procitao taj tekst..ne znam, marksa, gramscija, fojerbaha ..i tek onda imamo mi o cemu ovdje pricat.

mislim, ono.. dosadilo brate. ne zelim uopce vise trosit vrijeme na neznanje i neobrazovanost. ko oce ovdje sa mnom pricat, neka najprije napise s kojom je literaturom marksistickom, postmarksistickom, a inace kontaktirao.. ne ocekujem da je nesto bas proucavao, mislim, jel se uopce zna o cemu se prica, pa onda mozemo tu nesto, jel..
u medjuvremenu, ko ce iskljucivo emotivnim pristupom ic nesto analizirat, ko zeli vjerovat u nesto i bit nagovaran, eto, neka..nek vjeruje u eufemizme i kapitalisticku manipulaciju, nek pristane na nju i nek se tim pristajanjem dalje uvjerava da je on nesto drugo..

http://masa-hr.org/content/karl-marx-teze-o-feuerbachu
https://www.marxists.org/archive/marx/w ... theses.htm
https://www.marxists.org/srpshrva/bibli ... jerbah.htm
http://en.wikipedia.org/wiki/Ludwig_Feuerbach
namjerno izbjegavam sve linkove na hrvatsku vikipediju, ali ako neko oce tu pokusat probijat filtere, ok.
mislim, ja cu stvarno postat dosadniji od kapovica. pocet cu educirat, keljit linkove. na svaku kritiku kapovica, ispitivat cu na sto se referira, odakle je to kapovic izvukao, koga citira, n a koga se referira, jel se procitao taj tekst..ne znam, marksa, gramscija, fojerbaha ..i tek onda imamo mi o cemu ovdje pricat.
mislim, ono.. dosadilo brate. ne zelim uopce vise trosit vrijeme na neznanje i neobrazovanost. ko oce ovdje sa mnom pricat, neka najprije napise s kojom je literaturom marksistickom, postmarksistickom, a inace kontaktirao.. ne ocekujem da je nesto bas proucavao, mislim, jel se uopce zna o cemu se prica, pa onda mozemo tu nesto, jel..
u medjuvremenu, ko ce iskljucivo emotivnim pristupom ic nesto analizirat, ko zeli vjerovat u nesto i bit nagovaran, eto, neka..nek vjeruje u eufemizme i kapitalisticku manipulaciju, nek pristane na nju i nek se tim pristajanjem dalje uvjerava da je on nesto drugo..
-
jednokratni klon
Prije nego pročitam ostatak, unda, šta je sad, u virtuali svak svakome govori ti čak i kad je riječ o starijoj gospodi ko što si recimo ti
a ti se meni rugaš što sam ga oslovila imenom. A kako sam trebala, kako bi ga ti oslovio? 
-
jednokratni klon
Ne zajebaji. Trolao si me sinoć kako to nije fer prema njemu, kako je lejm ovako i onako, kako bidan čovik ne zna s kim je u grupi..a unda » wrote: ti si isla postavit pitanje (mati..), jer unda njurga.
sace mate pokrenut revoluciju jer unda njurga. nasa ce poslat ljude na mars jer unda njurga. bauk unde siri se svijetom.
aj, dobro, ako se tako nalazi motiv neki da bi unda bio odgovoran.
ali, unda njurga zato jer mu macke njegove stavljaju rep pod nos, sape u oko i skacu na njega iz zasjede, pas ga vuce za nogavicu.
konkluzija.. macke i pasi, bica ustvari mijenjaju i pokrecu svijet, rade revolucije, lete u svemir.. jedan upred macke u kini, laj psa u africi, let lastavice u brazilu, napravi oluju na planeti trpfx u galaksiji ngc 6578..![]()
Utoliko je tvoja "odgovornost" jer si podjebavanjem doveo do ovog, dakako, nemoj sad to uzet ko pit bul zdravo za gotovo jer naravno da ja nisam htjela neke stvari saznati i da nisam bila znatiželjna, vraga bi me ti zatrolao na išta.
Vidim da si se raspištoljio s linkovima.
-
jednokratni klon
Dakle, što se tiče linkova, evo meni stvarno nije jasno kakve veze ima ateizam s ovim konkretnim primjedbama koje smo imali na rad RF-a odnosno dotičnog videa. 
..sve ima veze. citaj.Kolinda Kitarović » wrote:Dakle, što se tiče linkova, evo meni stvarno nije jasno kakve veze ima ateizam s ovim konkretnim primjedbama koje smo imali na rad RF-a odnosno dotičnog videa.
Kakva su to pitanja? Šta kakve ima veze? Jel ti dalo link? Je. Čitaj, obrazuj se, izađi iz mraka.
Kako misliš postati hipster ako neš malo teoriju proći? Da te nisam vidila tu više dok ne budeš Gramscija recitirala!
Kad svladaš taj teoretski dio, otvorit će ti se oči. Nemoj sad tu gnjaviti zašto i kako, nego čini kako ti se kaže.
Jesi ti uopće svjesna da će ti se u protivnom kičma osušiti i doći će ti unda na vrata? Da, na vrata, ono ko kad je Blanka Vlašić dolazila ljudima na vrata ako neće kupiti Studenu. Da, baš tako.
Ajmo, marš na Gramscija!
Kad svladaš taj teoretski dio, otvorit će ti se oči. Nemoj sad tu gnjaviti zašto i kako, nego čini kako ti se kaže.
Ajmo, marš na Gramscija!
-
jednokratni klon
A to znači radikalizacija.
-
- Information
-