Eto, moja intuicija mi je rekla sve.
Pa jebemu, nije rekao da je njemu problematično, što je s tobom?..a unda wrote: ma, seres, eto. nije istina.![]()
![]()
![]()
Eto, moja intuicija mi je rekla sve.
Pa jebemu, nije rekao da je njemu problematično, što je s tobom?..a unda wrote: ma, seres, eto. nije istina.![]()
![]()
![]()
dobro, sve ok. dobri kriteriji. korisni. upotrebljivi.Kolinda Kitarović » wrote:
Čuj, dok je on u grupi civiliziran, a jest jer dosad se nije ni oglasio (:zubo:) osim što mi je lajkao neki strani tekst, nemam ga zašto izbaciti. Kažem, ja nisam totalitarist u priči.![]()
I imala sam o njemu tad daleko bolje mišljenje nego sad. Ali opet, nemam ga zašto izbaciti.
Moji su kriteriji takvi da ne sviđam lika koji šalje rabijatne tipove na ulice.Isti je onaj koji je nasilan i onaj koji se skriva iza tuđih mišića i to mu je skroz ok. Ako je frajer neka ide sam na ulicu. I on i svi njegovi intelektualci, ali o tome sam već pričala. Iako, ni tad ga ne bi podržala.
Ajde u kurac, pljunula sam ekran...a unda » wrote: dobro, sve ok. dobri kriteriji. korisni. upotrebljivi.![]()
iako, ja nasilje jednostavno ne mogu trpit, pa gdje god se odvijalo. eto, niej da mi sad nije palo na pamet ic tam o n a grupu i pitat kako to da imamo za clanove grupe osobe koji sire govor mrznje, pozivaju na nasilje, itd..![]()
![]()
Koji ste vi podlaci.Euklid » wrote: Znači da dođe Markićka u grupu i bude pristojna ne bi ništa smetalo?
pa nije. nije spomenuo uopce nikakvu problematicnost. jel sad opet nesto ne valja? pa dokle cemo to perpetuirat? rekao je da je bitno. jel rekao il nije?Kolinda Kitarović » wrote: Pa jebemu, nije rekao da je njemu problematično, što je s tobom?
Baš lijepo. Znači širitelji mržnje i zazivači nasilja, ako su pro choice i ako su u grupi pristojni, ništa ne smetaju? Iako si ti dušom i tijelom izričito protiv bilo kakvog nasilja...Kolinda Kitarović » wrote:
Koji ste vi podlaci.![]()
Je li Markićka za pravo na izbor? Nije. Dakle, letjela bi. Jer sve pro lifere koji dođu izazivati bacamo van, a izbacila sam i ustašu prije nego je pisnuo.
Mate je očito za pravo na izbor. I ja nemam problem s tim da je u grupi. Iako, ako ikad ovo pročita, vjerojatno će sam izać.
Ne razumijem te...a unda » wrote: pa nije. nije spomenuo uopce nikakvu problematicnost. jel sad opet nesto ne valja? pa dokle cemo to perpetuirat? rekao je da je bitno. jel rekao il nije?
aj daj napisi sta cu rec tako da se mogu slozit sam sa sobom. losom. ormarom.![]()
evi, vidis da se slazem sa svim. mrzim.. tj gruba rijec..ne volim..ne valja ni to, ima negaciju u sebi p onda moze izgledat nasilno..
daj mi reci kako cu rec da nisam za nasilje? kao se to pozitivisticki kaze? pliz pis, bradrs n sistrs? aleluja? hosana? kako?
![]()
Kakva bih ja osoba bila da idem nekoga uklanjati na temelju stvari koje radi okolo? To je totalitaristički. Uklanjam one koji rade nered u grupi. I koji bi mogli raditi nered u grupi jer recimo imaju U na profilu i znam što slijedi.Euklid wrote:
Baš lijepo. Znači širitelji mržnje i zazivači nasilja, ako su pro choice i ako su u grupi pristojni, ništa ne smetaju? Iako si ti dušom i tijelom izričito protiv bilo kakvog nasilja...
ne bi. narocito ako joj bude lajkala post neki, status i dok se bude ponasala civilizirano, a ponasa se, a da ne govorimo kako je ona ljubazna, neagresivna i apsolutno protiv ikakvog nasilja.Euklid » wrote: Znači da dođe Markićka u grupu i bude pristojna ne bi ništa smetalo?
..a unda » wrote: ne bi. n arocito ko joj bude lajkala post neki, status i dok se bude ponasala civilkizirano, a ponasa se, a da ne govorimo kako je ona ljubazna, neagresivna i apsolutno protiv ikakvog nasilja.
ona vjeruje u demokraciju.![]()
cuj, takvi su kriteriji, sta sad..![]()
![]()
nije sirio eksplicitno, ali on to tako siri. koristi se grupom da bi manipulirao. dozvoljavajuci clanstvo mati, legitimizira se njegovo nasilje.
Ako sam dobro razumio, da Kapović dođe na vlast, i postane brutalni totalitarist koji čekićem razbija lobanje sitnim poduzetnicima, svejedno bi imao svoje mjesto u grupi jer kakva bi ti to bila osoba da ideš nekoga uklanjati na temelju stvari koje radi okolo, izvan grupe?Kolinda Kitarović » wrote:
Ne razumijem te.![]()
Kakva bih ja osoba bila da idem nekoga uklanjati na temelju stvari koje radi okolo? To je totalitaristički. Uklanjam one koji rade nered u grupi. I koji bi mogli raditi nered u grupi jer recimo imaju U na profilu i znam što slijedi.
a cekici, krv, revolucije, nasilja ti se uklapaju u ciljeve grupe sve dok su cekici, krv, nasilje, revolucija pro cojis?Kolinda Kitarović » wrote:
![]()
![]()
![]()
Ma mrš.![]()
Bi, već sam rekla zašto. Jer nije pro choice i ne uklapa se u ciljeve grupe.
To je kao da kažete da netko na forumu haer treba nekog preventivno banirati jer je na Trkeljanju nasrao nešto.
Da postane, ne bih ga ni smjela ukloniti.Euklid » wrote:
Ako sam dobro razumio, da Kapović dođe na vlast, i postane brutalni totalitarist koji čekićem razbija lobanje sitnim poduzetnicima, svejedno bi imao svoje mjesto u grupi jer kakva bi ti to bila osoba da ideš nekoga uklanjati na temelju stvari koje radi okolo, izvan grupe?
![]()
![]()
![]()
![]()
Naravno da se ne uklapaju i to Mate zna pa o tome i ne piše...a unda wrote:
a cekici, krv, revolucije, nasilja ti se uklapaju u ciljeve grupe sve dok su cekici, krv, nasilje, revolucija pro cojis?![]()
Pa ne, nije paradoks, sve štima. Čovjek nije nasilan u grupi i ne opstruira je nikako. Pro lifere i markićevce mičemo iz ta dva razloga...a unda » wrote:..pocesing, procesing.. sad eks vrti vindoze ko moj komp. sve zuji, stenje, para izlazi iz njega ide..![]()
eks, ne opterecuj se,. reci sebi da je to paradoks i pici dalje. ko je rekao da je zivot jednostavan?![]()
![]()
Ima čovjek pravo. Za ugled grupe vam stvarno štete takvi krvožedni nasilnici.
I takvom "logičaru" ću reći što i vama.Euklid » wrote:
Ima čovjek pravo. Za ugled grupe vam stvarno štete takvi krvožedni nasilnici.
Jednog dana će doći neki prolajfer i reći pogledajte kakvi su ljudi u toj grupi, zagovaratelji nasilja i čekića...
Dobro, bojala bi ga se, razumljivo mi je to.
mate to ne zna. mozda mate misli upravo suprotno. mozda bi ga trebalo informirati, mozda bi to bilo fer?Kolinda Kitarović » wrote:
Naravno da se ne uklapaju i to Mate zna pa o tome i ne piše.
Ali recite mi, bi li bilo fer banirati nekoga na fhr jer je na trkeljanju napisao nešto što je govor mržnje?
lejm je kako god okrenes. ali eto, sta sad..Kolinda Kitarović » wrote:
Pa ne, nije paradoks, sve štima. Čovjek nije nasilan u grupi i ne opstruira je nikako. Pro lifere i markićevce mičemo iz ta dva razloga.
Banirati nekoga jer je negdje drugdje napisao nešto što nema veze s grupom, a meni moralno nije prihvatljivo bi bilo lejm.
Bi. Rekla sam da on ovo zna da bi možda sam izašao iz grupe. E pa, informiraj ga...a unda » wrote:
mate to ne zna. mozda mate misli upravo suprotno. mozda bi ga trebalo informirati, mozda bi to bilo fer?
Pa da. Gadno se zajebao koga je mislio muljati.a mozda misli samo da ste vi one hipstrice na koje on lukavo racuna da ce obrlatit..
Ima. Jer tražiš da osobu koja na jednom mjestu govori da je za nasilje baniram na drugom mjestu gdje to ne govori, a sve se odvija u virtuali. Taj ban bi bio nepošten i totalitaran.nema veze taj forum i ovo trkeljanje s ovim. stvar je pricipa i, jel, kriterija. ako je netko protiv nasilja, protiv nasilja je.
nema sad tu neke racionalizacije i opravdanja postupaka. svak ima svoju odgovornost i slobodu i mora njom zivjet, jebiga..
Lejm je što ga držim u grupi, a on ne zna što ja mislim o njemu? Zašto? Mi se ne poznajemo, ja i Zec nismo jedine adminice grupe, a grupa je bome više od nekakvih animoziteta. Ako njegov ego ne bi mogao izdržati da ga ja ne lajkam, a neka bi izašao, šta ja tu mogu.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 2 guests