Šovinistu.
A možda mi nije muka jer znam da nikog neće ubit.
Šovinistu.
Ajde, ajde... karat ćeš i ti jednog dana... šta se bojiš...MightyMe » wrote:
Dobro, možda i nećeš... šta ima veze.MightyMe » wrote:
OK, ne zelis biti svecenik, ne bi ni ja, pravo da ti kazem.MightyMe wrote:
Taman sam izguglala jer se slabo sjećam toga.Ozračje austrougarske provincije 19. stoljeća poslužilo je autoru samo kao kulisa za univerzalnu priču o zlu, točnije uz njega vezanu vječnu moralnu dvojbu: može li se/mora li se na zlo odgovoriti zlom, na zločin zločinom, na smrt smrću? Smije li se ubiti kako bi se spriječila druga ubojstva? Ili, kako u romanu kaže Luis Clemenceau, tj. Mark Twain: "Čak i kad bismo mogli gledati u budućnost, imamo li pravo vjerovati da je jedna smrt jedini način da se spriječi sljedeća?" To je temeljna moralna dvojba romana. Ipak, ubojstvo je uvijek zločin, a zlo nastaje u društvenim okolnostima koje mu omogućavaju da se razvije.
ne znam baš. imala sam prijateljica koje su već u prvoj polovini dvadesetih bile iskusnije od prosječne četrdesetogodišnjakinje.Euklid » wrote:Pich, ko je lud jebat dvadesetogodisnjakinje koje se jos ni ne znaju jebat pored dobrih koka od 30+
Nekad je bitan i talent.Miki Sijerković » wrote:
ne znam baš. imala sam prijateljica koje su već u prvoj polovini dvadesetih bile iskusnije od prosječne četrdesetogodišnjakinje.
Dabome i inspiracija. A i štajaznam, meni se čini da sam jebežljivija bila u ranim dvadesetima, nego sada. Sad uviđam da ima sto pametnijih i prečih stvari za činit. Okej, nije se loše povremeno i poseksat, al povremeno, ko će to svaki dan.Kolinda Kitarović » wrote:
Nekad je bitan i talent.
Meni libido skoro više i ne radi i ne brine me to baš.Zekoslawa » wrote: Dabome i inspiracija. A i štajaznam, meni se čini da sam jebežljivija bila u ranim dvadesetima, nego sada. Sad uviđam da ima sto pametnijih i prečih stvari za činit. Okej, nije se loše povremeno i poseksat, al povremeno, ko će to svaki dan.![]()
Okej, vratimo se temi, eksačo, prestani vizualizirat kako Cheu pokazuješ svoj talent i tako to.
Ajme meni, da oće to skroz ugasnut, nitko sretniji od mene.Kolinda Kitarović » wrote:
Meni libido skoro više i ne radi i ne brine me to baš.![]()
![]()
Ah da, vrijeme je da prestanem s tom nekrofilijom. Kad nemam vampira više.
A da, to jest smetnja produktivnosti.Zekoslawa » wrote: Ajme meni, da oće to skroz ugasnut, nitko sretniji od mene.
Ma biži, ko će se još i zaljubljivat, to mi više ne pada na pamet. Ono, ako se možemo dogovorit vako oko seksa, da zeru proćakulamo, aj, to može, al da ću se zaljubljivat ko šiparica, nisam popizdila.Kolinda Kitarović » wrote:
A da, to jest smetnja produktivnosti.![]()
Ja sam sretna što se više i ne zaljubljujem pet puta godišnje, to je smaralo.
Ae, stari se.Zekoslawa » wrote: Ma biži, ko će se još i zaljubljivat, to mi više ne pada na pamet. Ono, ako se možemo dogovorit vako oko seksa, da zeru proćakulamo, aj, to može, al da ću se zaljubljivat ko šiparica, nisam popizdila.
Okej, Mate, ne sekas.
Mate Kapović. Noćas besano, a danas na aparatima. I apaurinima. Nakon što je na stranici Radničke fronte pojasnio demokratičnost i transparentnost svoga rada u svezi i glede sramotnog video isječka, u isto je vrijeme represivno ugasio mailing liste za sve svoje simpatizere radi "curenja informacija", a danas (oko 10 ujutro, neuobičajeno rano za jednog frontaša op.a.) je jednako represivno djelovao na youtube video svog gostovanja u emisiji Nedjeljom u 2, 3.5.2009.. Dobro ste pročitali. Dok i dalje možete neometano gledati višekratna gostovanja jednih Zdravka Mamića ili Emira Kusturice, Matu nećete gledati. Šteta, jer ovako ne možemo demantirati istinite (gledali smo) glasine kako je tamo priznao da pod nadimkom "stoka" na forumu FFZG veliča hrvatstvo, ustaštvo i Thompsona.
..nema babe, baba je iz drugog filma. i zlocin. i kazna. ok, zlocin je tu dosta ono, relativan.Zekoslawa » wrote:Undo, jel ti to mene pitaš o Dežulovićevu Christkindu? Ono, baba, zločin-kazna šeme i to? Je, dašta, svi bismo se mi vraćali u prošlost i koknuli malog Adolfa. Kad bi nam netko rekao da je to mali Adolf i da tako valja činiti. Ali jebiga, to je moguće u fikciji, u stvarnosti uglavnom nemaš pojma tko je Adolf ili nemaš vremena razmišljati tko je Adolf i tako to. Pa ako me pitaš jel bih rado da netko riješi Adolfa umjesto mene, a bih, što da ne. Muke mi je reć šta oću kad znam da me nitko to neće pitati.
Users browsing this forum: SemrushBot and 0 guests