Šta ti je ćaćina tema? Lola, k nozi! Ubi čiču!
Radnička fronta
..ma ima vremena, polako. ja cekam nastavak.karambol » wrote:Ajte u klinac! Sad sam znatiželjan pogledat to u miru, a mira nemam. Ni vremena, a opet neću na par puta već odjednom...a taj se raspričao i naslagao minuta i minuta...
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
dobra, dobra...MightyMe » wrote: Također odite na temo o vladi zokija eM jer ga podržavate. A majti će se potrudit da na toj temi budu samo afirmativni postovi.
'if you fall, i'll be there' (floor)
- Euklid
- old school
Eto, kome su stalno na pameti krv, nasilje, čemtrejlzi... Kapoviću i Vilibaldu ili nekom drugom...Zekoslawa » wrote:De Čiča, odi vidit kakve ti čemtrejlze motor pušta, prave ili neprave.![]()
Šta ti je ćaćina tema? Lola, k nozi! Ubi čiču!
-
jednokratni klon
A ko vama brani da se pravite da su im duge, jednorozi i ružičasti oblačići na pameti...Euklid » wrote:
Eto, kome su stalno na pameti krv, nasilje, čemtrejlzi... Kapoviću i Vilibaldu ili nekom drugom...
-
jednokratni klon
A ništa, zovite druga Matu ovdje, da vidi kakve vjerne obožavatelje ima. 
- Euklid
- old school
Šta niste rekle vas dvije da ćete ga zvat?Zoran Vakula » wrote:A ništa, zovite druga Matu ovdje, da vidi kakve vjerne obožavatelje ima.
Ja prekopao cijeli stan dok nisam našo majicu s Čegevarom...
-
jednokratni klon
A neće nama doć.Euklid » wrote:
Šta niste rekle vas dvije da ćete ga zvat?
Ja prekopao cijeli stan dok nisam našo majicu s Čegevarom...
Che je bar bio lijepi luđak.
-
jednokratni klon
A jebote i čitanje. Pa zašto kažem luđak? Svatko tko hladnokrvno prosvirava mozgove je lud. Druga je priča što je ovaj bar bio lijep pa se dobro utržio o čemu Mate može samo sanjati.Euklid » wrote:
I uopće nije bio nasilan...
nemoj ga zvat, zna utupit, ono..Zoran Vakula » wrote:A ništa, zovite druga Matu ovdje, da vidi kakve vjerne obožavatelje ima.
ali, ok, moze ako ce pricat viceve..
a onaj ko toplokrvno prosvirava, on je sta.. emotivan? hipersenzibilan? plah?Zoran Vakula » wrote:
A jebote i čitanje. Pa zašto kažem luđak? Svatko tko hladnokrvno prosvirava mozgove je lud. Druga je priča što je ovaj bar bio lijep pa se dobro utržio o čemu Mate može samo sanjati.
-
jednokratni klon
Kažu da je Che bio toliko radikalan i posvećen ubojstvima da je Fidel nekad morao intervenirati da spašava neke nesretnike koji baš nisu zaslužili metak u čelo.
Ali, eto, kad gledaš intervju s njim, vidiš šarm, karizmu, ljepotu i određenu dozu opasnosti, čovjek je bio zavodnik masa jebiga. i dalje ne znači da bi se itko volio nać u njegovoj blizini, a imati drukčiji stav. Osim žena možda, kažu da je ženama opraštao ako je bio zainteresiran.
Kapović možda može angažirati rabijatne uličare, ali teško da će ikad steći karizmu.
oce to kod pacifista..znaju se oni razgoropadit..Zoran Vakula » wrote:
Kažu da je Che bio toliko radikalan i posvećen ubojstvima da je Fidel nekad morao intervenirati da spašava neke nesretnike koji baš nisu zaslužili metak u čelo.
Ali, eto, kad gledaš intervju s njim, vidiš šarm, karizmu, ljepotu i određenu dozu opasnosti, čovjek je bio zavodnik masa jebiga. i dalje ne znači da bi se itko volio nać u njegovoj blizini, a imati drukčiji stav. Osim žena možda, kažu da je ženama opraštao ako je bio zainteresiran.
Kapović možda može angažirati rabijatne uličare, ali teško da će ikad steći karizmu.
- Euklid
- old school
Daj me nemoj jebat da je Zoka nekog ubio...MightyMe » wrote: Pa Euklide, srdce, ko te to učija negirat implikaciju? Kad negiraš izjavu"Ubija ljude -> lud" dobiješ "Ubija ljude AND nije lud."
-
jednokratni klon
Al viš što je ljepota, kad ga gledam ne osjećam muku kao kad gledam tvog matu. Kokoš, eto.
eto. zensko..krv, seks i suze..Zoran Vakula » wrote:
Al viš što je ljepota, kad ga gledam ne osjećam muku kao kad gledam tvog matu. Kokoš, eto.
e, moja vakula..
- Euklid
- old school
Da susreo... karao. Dobra mala...MightyMe » wrote: I ja debil pretpostavija da si se susrea s logikon koji put u životu. Izgleda da san se zajeba.
-
- Information
-