Aha. A to znamo na temelju čega?karambol » wrote:
Dokaze čega?![]()
Ovo postaje zabavno. Čista zajebancija. Pratilja mu je prevarantica i amaterska varalica.
Komentara s fejsa?
Aha. A to znamo na temelju čega?karambol » wrote:
Dokaze čega?![]()
Ovo postaje zabavno. Čista zajebancija. Pratilja mu je prevarantica i amaterska varalica.
Aha, dakle tvoje pamćenje seže unatrag 25 godina maksimum.miky0 » wrote:
Pa jebovas, mislija sam da niste prikraceni kolko jestegovorim o RH
Da, i zapadna obala i vrtici su vise nego svi ostali zajedno u 25 godina
Da, avatar sam stavio iz simbolike, jer su za vrijeme tog grba moji roditelji lijepo radili i kvalitetno zivili. Kad je taj grb promjenjen, sve je oslo ukurac. Tako je bilo mnogima.Pero » wrote: Pa zašto si onda stavio avatar kakav si stavio, kad si bija dite i toga se ne sjećaš?Ili se možda ipak sjećaš?
Pričali su ti roditelji.
A onda ti je Kerum dao nadu sa zapadnom obalom i vrtićima, al eto, sjebaše ga.miky0 » wrote:
Da, avatar sam stavio iz simbolike, jer su za vrijeme tog grba moji roditelji lijepo radili i kvalitetno zivili. Kad je taj grb promjenjen, sve je oslo ukurac. Tako je bilo mnogima.
Nije mi dao nadu sa zapadnom obalom i vrticima, vec golu cinjenicu da je to on napravija, a ne hdzsdp sistem.Pero » wrote: A onda ti je Kerum dao nadu sa zapadnom obalom i vrtićima, al eto, sjebaše ga.Nema veze, ja imam kolegu bandićevca s kojim redovito odem na pivo.
Okolnosti i vremena su se promjenila, tako da danas dat glas veleizdajnicima znaci isto sto i pripadat veleizdajnicima. Ja se na tvom mjestu ne bi odlucio na to.MightyMe » wrote:Pa jebateled meni je sad miki otvorija oči. Znači, po uzoru na njega glasujen za veleizdajnike i sve je super.
Aha, znači prije se moglo glasat za veleizdajnike, štaviše, bilo je i poželjno, a sad se ne smi?miky0 » wrote:
Okolnosti i vremena su se promjenila, tako da danas dat glas veleizdajnicima znaci isto sto i pripadat veleizdajnicima. Ja se na tvom mjestu ne bi odlucio na to.
Tako je. U nedostatku neveleizdajnika, glasas za manjeg veleizdajnika. Jasnije?MightyMe » wrote: Aha, znači prije se moglo glasat za veleizdajnike, štaviše, bilo je i poželjno, a sad se ne smi?
Ne. Nije mi jasno. Zbog čega je Mate Buljubašić veleizdajnik?miky0 » wrote:
Tako je. U nedostatku neveleizdajnika, glasas za manjeg veleizdajnika. Jasnije?
Dobro, shvatio sam. S tobom se smije raspravljati samo o posljednjih 25 godina s naglaskom na veleizdajnicima.miky0 » wrote:
Nije mi dao nadu sa zapadnom obalom i vrticima, vec golu cinjenicu da je to on napravija, a ne hdzsdp sistem.
A ja sam svoje misljenje o kerumu rekao na prosloj stranici ili na drugoj temi
Pa HDZ ga je dignuo u političke "visine" zajedno sa sekicom...piaj Jacu.miky0 » wrote:
Nije mi dao nadu sa zapadnom obalom i vrticima, vec golu cinjenicu da je to on napravija, a ne hdzsdp sistem.
A ja sam svoje misljenje o kerumu rekao na prosloj stranici ili na drugoj temi
Kakve veze sad buljo ima s icim?MightyMe » wrote: Ne. Nije mi jasno. Zbog čega je Mate Buljubašić veleizdajnik?
Vi koji ste glasači veleizdajnika mi niste nešto uvjerljivi. Ja nikad nisan glasa za veleizdajnika.
Kuret je dobar momak, ali dolazi iz stranke koja je osudjena na kriminal. Ili ti ne virujes da je hdz vece zlo od kerumaMightyMe » wrote:I kako neko može bit manji veleizdajnik od ratnog profitera? Ajde mi reci kako je Kerum manji veleizdajnik od Kureta.
Sjecam ili ne sjecam je apsolutno nebitno za cinjenicu da su onda mali ljudi bolje i kvalitetnije zivili od vremena sa sahovnicom.Pero » wrote: Dobro, shvatio sam. S tobom se smije raspravljati samo o posljednjih 25 godina s naglaskom na veleizdajnicima.Razdoblje prije toga simbolizirano na tvom avataru je reminescencija na kvalitetan život tvojih roditelja, kojeg se ti zapravo ne sjećaš, i nije podložno raspravi.
Sve što je prethodilo tvom avataru je prethistorija - ono pećinske slike u Lascauxu - i posve je irelevatno.
Je, ali se on na tim izborima odreka hadezea. Meni sasvim dovoljno da mi bude drazi od otih veleizdajnika.
Pa i on je bia kandidat za gradonačelnika 2009. kad je Kerum dobija. I njega si proglasija većin veleizdajnikon od Keruma.miky0 » wrote:
Kakve veze sad buljo ima s icim?
Pa i ti dolaziš iz stranke koja podržava veleizdajnika Josipovića. Kakve to ima veze? Po toj logici ti si veleizdajnik i nije ni čudo šta glasaš za veleizdajnike. Jer glasaš za svoje.miky0 wrote: Kuret je dobar momak, ali dolazi iz stranke koja je osudjena na kriminal. Ili ti ne virujes da je hdz vece zlo od keruma
Ali u ograničenom timeframeu od 25 godina, ipak je Kerum bio najbolji gradonačelnik - da se vratimo na početak - povlačim Bajamontija. Zašto ste ga onda sjebali? Opet hdzsdp urota? Ili lud narod? Ili....?miky0 » wrote:
Sjecam ili ne sjecam je apsolutno nebitno za cinjenicu da su onda mali ljudi bolje i kvalitetnije zivili od vremena sa sahovnicom.
Jeli buljo ima ikakve veze sa velim mistom?MightyMe » wrote: Pa i on je bia kandidat za gradonačelnika 2009. kad je Kerum dobija. I njega si proglasija većin veleizdajnikon od Keruma.
Pa i ti dolaziš iz stranke koja podržava veleizdajnika Josipovića. Kakve to ima veze? Po toj logici ti si veleizdajnik i nije ni čudo šta glasaš za veleizdajnike. Jer glasaš za svoje.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 13 guests