A i grizo bi ko pitbul.....a unda » wrote: jebate, nema te frke skoro da prodje bez mene. pa nek sara, nek sara malo.. kus na me, upicku, dosadilo vise..![]()
ja mislim da bi miki bio dobar borac. brz.![]()
precjednički izbori
ko daje, di ti je slija? jel mislis na ovo dvoje?karambol » wrote:O da, evo i slikica gdje vadi lovu iz novčanika i daje sirotom prosjaku ili prosjakinji...kao ono slučajno se baš trefili pred objektivom...ih ta nemojte kasti!
http://dalje.com/hr-hrvatska/zeljko-ker ... vac/262057
http://www.jutarnji.hr/kolinda-dala-nov ... /?secId=79
znas sta..ja cu pocet pratit kandidate na izborima. sto dvista kuna amo, sto dvista kuna tamo..skupi se..
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Dakle, imamo s jedne strane dokazane lopinekarambol » wrote:
A što ako su mu svi oni samo nedostignuti uzori? Nisu mu dali nikako blizu. Na niti jednu listu esdepeovsku ili hadezeovsku ili već neku....i mali se domislio. Kao profesor Baltazar.![]()
Sad ću sve sjebat i postrugat makar ono crno s dna lonca. Prodam im robinhudovsku političku bajku ili već neku koja se dobro hvata u kombinaciji s malo mašte i...etogac prilike da nas sve namagarči jer je skontao kako raju lako sjebat, navuć i nafarbat...
Mislim kako je to najrealnija moguća priča...ili je puknut mokrom krpom te želi biti u nekom udžbeniku zabilježen sa slikicom...a ne zna da će mu djeca crtati rogove i uši i debele naočale...
i sa druge strane jednog koji se želi boriti protiv njih.
Ali je možda, prema karambolovim riječima, i on zapravo lopov.
Koga izabrati?
Hmmmm, težak izbor...
'if you fall, i'll be there' (floor)
a kako ce se on to borit? cime? .. brijkom? ..ludilom? vrum vrumm svima?Euklid » wrote:
Dakle, imamo s jedne strane dokazane lopine
i sa druge strane jednog koji se želi boriti protiv njih.
Ali je možda, prema karambolovim riječima, i on zapravo lopov.
Koga izabrati?
Hmmmm, težak izbor...
eto, ko je rekao da je tezak izbor. nikad laksi..
- Euklid
- old school
Pa da si slušao šta mali priča - znao bi...a unda » wrote: a kako ce se on to borit? cime? .. brijkom? ..ludilom? vrum vrumm svima?![]()
eto, ko je rekao da je tezak izbor. nikad laksi..
Ovako ti samo preostaje laprdanje na neviđeno...
sta, on drzi propovijedi neke?Euklid » wrote:
Pa da si slušao šta mali priča - znao bi.
Ovako ti samo preostaje laprdanje na neviđeno...![]()
![]()
slusas ti dovoljno i za sebe i za mene. tj dovoljno je tebe slusat i sve o njemu znat..
..evo, temperatura raste, gradacija je tu, brijka je tu..
dakle, evo, nakon poziva na ustanak, evo komentara njegovih vjernih sljedbenika..
..lu di lo..

dakle, evo, nakon poziva na ustanak, evo komentara njegovih vjernih sljedbenika..
broj osoba kojima se ovo sviđa 235 ljudi
Dine Dine Corkalo IDEMO!!!!
Sviđa mi se · Odgovor · 4 · Prije 32 minuta
Bass Bata ovaj puta mozemo rec da smo za dom spremni! Neven Vareško
Sviđa mi se · Odgovor · 4 · Prije 34 minuta
Zaklina Nedelkovska Gordan.nije slobodno 2 trecine hrvatskih gradjana.svi oni koji lijezu u strahu sta ce sutra staviti na stol i hoce li imati za struju.vodu.ogrijev. A takvih je sve vise iz dana u dan. Nisu slobodne majke koje najljepse dane zivota svog djeteta ne mogu provesti opusteno jer ne mogu tom bicu pruziti ono sto imaju djeca u sretnijim zemljama. Cesto nemaju ni osmijeha vise jer im ga je ukrala ova zemlja beznadja. Nisu slobodni ni oni koji rade.ní bolesni ni nemocni. Jer svi sa zebnjom cekaju sutra. Ni jedan tudjin.ni jedan okupator nije ovako slomio hrvatski narod kao ove demokratske vlasti. Kazu stari hrani psa da te ugrize. ISTINA!
Sviđa mi se · Odgovor · 1 · Prije 11 minuta
Gordan Horbec osloboditi? a tko to nije slobodan?
Sviđa mi se · Odgovor · 1 · Prije 26 minuta
Filip Horvat blokirani?
Sviđa mi se · Prije 4 minuta
Ivo Klopotan Upravo gledam fotke donatorske večere za Kolindu u Splitu ...fuuuuuuuujjj ih bilo ..to nije hrvatska ....idemo Ivane ...samo hrabro
Sviđa mi se · Odgovor · 1 · Prije 27 minuta
Marko Bosanac Tako je idemo pokazat tim nasađenim kvočkama što možemo tj što cjeli narod može jer sad ih svi trebamo napast i srušit tu vlast!!!!
Sviđa mi se · Odgovor · 1 · Prije 32 minuta
Renato Tomljenović JUUURRRRIIIIŠ !!!!
Sviđa mi se · Odgovor · Prije 21 minuta
Stefani Horvat Osloboditi je ne možete, ali lobirati za pravdu u svim sferama- možete!
Sviđa mi se · Odgovor · Prije 32 minuta
Gospođa Marković ah.. neznam vise sta da mislim.. svako malo cujem oko sebe da ce taj i taj glasat za josipovica.. il kolindu... uvijek mi nanovo pozli.
Sviđa mi se · Odgovor · 1 · Prije 15 minuta
Kresimir Butorac Dakle, U SVAKOM SLUCAJU ZAOKRET PREMA SLOBODAMA KAKVE ZAGOVARAJU IVAN SINCIC I PRO-EU-JOSIPOVIC I SDP, JER CE NAS U PROTIVNOM JOS 50 GODINA AMERIKANCI POGUBLJENI U DUSAMA MANIPULIRAT, A FASISTI I KAPTOL, KAD OKRADU NAROD DO KRAJA, ZARATIT CE GA OPET SA SRBIJOM, SMECE LOPOVSKO I LAZNOKATOLICKO. To je to, hvala.
Sviđa mi se · Odgovor · 1 · Prije 5 minuta
Kresimir Butorac Samo da kazem, isao sam nesto komentirat na post od frenda, linkao je ono gdje je NATO-slampa Kolinda sa naivnim Gotovinom, a jedan je gospodin politolog objavio kopiju izvjesca HINA gdje i Kolinda izrucuje Gotovinu. Nakon pet minuta su klerofasisti iz HDZ izbrisali sve to. OSLOBODITE NAS USTASA, LOPOVA, KURVI I LAZNIH KATOLIKA, KAKO GOD ZNATE, VRIJEME JE. A toj prodanoj slampi americkoj, nek uzme kofere i na NATOv brod, plesat ce tamo sa blesavom Cher. I da netko pojasni Kolindi da nikakav bivsi branitelj i legionar NE MOZE BIT JACI OD PRAVDE ZA OVAJ NAROD, drugim rijecima, OVO JE EUROPA, EUROPSKS UNIJA, I NASA MILA HRVATSKA, A NE PRCIJA CIA-NATO PRODANIH KURVI. Nju ce ovdje podrzavat oni koji su se vec nakrali. Toga sljama brdjanskog koji je slomio sve od Rijeke i Zagreba, do Osijeka, moramo se rijesit. Sa Gotovinom prizivlju klerofasisti stara vremena i posredno zastrasuju narod. Sa ili bez Gotovine, ovaj bi narod rat dobio, pa nije ga jadan sam vodio, A DA NIJE BILO GOTOVINE PRI RUCI, ZA PET MINUTA BISMO SI BILI NASLI DRUGOG, TADA. I, sto je tu posebno?
Sviđa mi se · Odgovor · 1 · Prije 10 minuta · Uređeno
Franc Turnar Nema sedenja pokret
Sviđa mi se · Odgovor · 1 · Prije 36 minuta
Anto Galić IDEMO !
Sviđa mi se · Odgovor · 1 · Prije 37 minuta
Željko Klasnić ajmooooooooooo,sad im rade guze ko meduze
Sviđa mi se · Odgovor · Prije 12 minuta
Valerija Jurkovic You have given us the reason to fly, glide in our aspirations...
Hope to be the first to shake your hand winning this race.
Sviđa mi se · Odgovor · Prije 15 minuta
Marino Musa Pitanje za Ivana. Kakvi su vasi planovi za vojsku ? Planirate li povecati,ustroziti i reformirati vojsku ? Vojska moze biti korisna i profitibilna u isto vrijeme. Evo jedan primjer. Hrvatska mornarica se moze reformirati da preko ljeta mladi mornari u sklopu sluzbe rade kao spasioci na plazama sto bi nam diglo rejting u turizmu,a ako je i moguce da neki rade kao instruktori ronjenja koje je veoma trazeno.
Sviđa mi se · Odgovor · Prije 34 minuta
An Tony Hrvatska mornarica... ideja ti je dobra, ali fali kadra stari moj!
Sviđa mi se · Prije 19 minuta
Marino Musa Moze se kadar prositi,ali samo treba pametno smisliti taktiku. Vojska moze biti veoma korisna u mnogim poljima pa cak i u odrzavanju okolisa. Samo treba reforme dovesti koje bi zabranile da Hrvatski vojnici igraju PS3 po citave dane umjesto da nesto korisno rade. Omjer nek bude 2 dana vojnici u tjednu rade u korist drustva,a ostali se rasporede na vjezbe,odmor itd.
Sviđa mi se · 2 · Prije 16 minuta
David Pandžić zemlje na balkanu se ne oslobađaju riječima,nažalost ali tako je bilo i bit çe
Sviđa mi se · Odgovor · Prije 35 minuta
Ante Radnić Onda je ovo dobra prilika da se podsjetimo kako, unatoc bombardiranju cevapima i turbofolkom, pripadamo nekoj drugoj civilizaciji.
Sviđa mi se · 1 · Prije 28 minuta
Kresimir Butorac Zaklina, dobri ste!!! Nije to zemlja beznadja ili situacija beznadja VEC SU KURVINSKO I LOPOVSKO I SASVIM NEETICNO BEZNADJE FASISTI KOJI SU OVU NACIJU OKRALI I MANIPULIRALI GODINAMA. Oni su beznadje, BEZNADJE PRODANIH DUSA. Olos nad olosem.
Sviđa mi se · Odgovor · Prije 3 minuta
Komentiraj...
..lu di lo..
- Euklid
- old school
Ne, nego se pojavljuje na TV sučeljavanjima predsjedničkih kandidata...a unda » wrote:
sta, on drzi propovijedi neke?
slusas ti dovoljno i za sebe i za mene. tj dovoljno je tebe slusat i sve o njemu znat..
Poštuje na taj način građane ove zemlje i potencijalne birače.
Za razliku od recimo Kolinde ili Ive...
- Euklid
- old school
interesantno... kad ti spomeneš fašiste i kaptol onda je to vrh..a unda » wrote:..evo, temperatura raste, gradacija je tu, brijka je tu..
..lu di lo..![]()
kad ovi u komentarima na fejsu onda je to lu-di-lo
jao mene, stalno zaboravljam na nešto...
ok, i kujundzic postuje, svaka mu cast, posten covik..Euklid » wrote:
Ne, nego se pojavljuje na TV sučeljavanjima predsjedničkih kandidata.
Poštuje na taj način građane ove zemlje i potencijalne birače.
Za razliku od recimo Kolinde ili Ive...
kolko je do sada tih suceljavanja bilo?
pa kad je ludilo.Euklid » wrote:
interesantno... kad ti spomeneš fašiste i kaptol onda je to vrh
kad ovi u komentarima na fejsu onda je to lu-di-lo
jao mene, stalno zaboravljam na nešto...
treba znat sta se prica.
..e , to je zato jer svasta govoris, pa onda ne znas vise o cemu govoris, pa onda bucas..Euklid » wrote:
ma pusti mene i moje bucanje
vidiš da stalno zaboravljam ko mi je s druge strane tipkovnice...
ona ekipa tamo je tvoja, nije moja.. tepaj ti njima kako oces..
kace taj vas ustanak vise, malo da vas vidim u akciji.. malo razonode ljudima priustite..
e, i kako pernar? sta kaze..jel se cujete ista?
- Euklid
- old school
šta da ti kažem... nekako bi mi bilo draže da vidim njih na ulicama nego neke crnokošuljaše, markićevce, klerofašiste.....a unda » wrote:![]()
..e , to je zato jer svasta gov oris, pa onda ne znas vise o cemu govoris, pa onda bucas..
ona ekipa tamo je tvoja, nije moja.. tepaj ti njima kako oces..
kace taj vas ustanak vise, malo da vas vidim u akciji.. malo razonode ljudima priustite..
e, i kako pernar? sta kaze..jel se cujete ista?
-
jednokratni klon
A nije, ali jednoj je ovako isto bilo pa kad su joj skinuli taj zavoj iz rane i pustili da na suho zarasta su počeli bolovi. Ima tu dosta varijanti.
..ma bez brige, sve to pernar okupi pod istu kapu..Euklid » wrote:
šta da ti kažem... nekako bi mi bilo draže da vidim njih na ulicama nego neke crnokošuljaše, markićevce, klerofašiste...
dakle, nista od ustanka? nes se pridruzit? ..cega fali.. zlata, pusaka? ..mrkava?
-
jednokratni klon
Sad kad se rana još više rastvorila, pod jezikom osjetim vršak nečeg što bi mogao biti ostatak zub jer mi prekrnjav za kost. Ako je ona meni ostavila zub unutra.

..ma nije ostavila.Kolinda Kitarović » wrote:Sad kad se rana još više rastvorila, pod jezikom osjetim vršak nečeg što bi mogao biti ostatak zub jer mi prekrnjav za kost. Ako je ona meni ostavila zub unutra.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jes gledala markovinu danas?
-
jednokratni klon
Ja se nadam da je jer će onda zacijeliti brzo kad izvadi, a ako je ovo kost, gotova sam jer onda slijedi suha rana full blown...a unda » wrote: ..ma nije ostavila.vidjet ces sutra, ali sad ne boli, jelda.
jes gledala markovinu danas?
Nisam, spavala sam.
..bujanac, pa bolkovic.. dobra ekipa ga forsira.
ma sve ce to bit ok.Kolinda Kitarović » wrote:
Ja se nadam da je jer će onda zacijeliti brzo kad izvadi, a ako je ovo kost, gotova sam jer onda slijedi suha rana full blown.
Nisam, spavala sam.
aj, pogledaj markovinu. dobar je..ono, dobar..
kaze da je raspudic aralica u trapericama..
Jednostavno moram i tu staviti...
I na kraju - Ivan Vilibor Sinčić prodaje maglu. Koliko god je prodavalo ostalo troje kandidata, on prodaje maglu na kvadrat. Valjda onu koja se kondenzira iza zrakoplova na velikim visinama. Većina toga iz programa uostalom uopće nije u nadležnosti predsjednika Republike, neke stvari ne bi prošle ako se ne bi promijenio Ustav (2/3 većina svih zastupnika), a par stvari se čak i kose s temeljnim dokumentima o ljudskim pravima. Dakle, u pitanju je otvoreno prodavanje magle ljudima koji možda i ne znaju cijeli ustavni sustav.
Da, u Hrvatskoj je recesija već šestu godinu. Da, imamo i preko 300.000 ljudi pod blokadama, i velik dio je upao u njih upravo radi te duge recesije gdje se ne otvaraju nova radna mjesta. I dobar dio tih ljudi je očajan. I povesti će se za ovakvim idejama, jer nemaju ni snage ni volje analizirati što bi značio još jedan društveni eksperiment – kojih smo u prošlom stoljeću imali puno, a niti jedan nije donio nešto puno dobra.
Hrvatskoj svakako trebaju nove političke snage – i zašto ne nove političke stranke: socijalističke, socijal-demokratske, demokršćanske, liberali, konzervativci, pa čak i krajnji ljevičari ili desničari (dok im je rad unutar ustavnog ustroja zemlje). Ali ovakve političke snage, koje u biti računaju na dobivanje popularnosti zbog krize same, a program im je kombinacija pseudoekonomskih teorija, teorija zavjere i populizma – u biti samo dugoročno ojačavaju stav da se ništa ne može promijeniti. A kod takvog stava gledati ćemo promjene HDZ/SDP narednih 50 godina. Štoviše, ovakvi nastupi samo će ojačati te klasične političke snage.
Dodatno, zanimljivo je za primijetiti, na Internetu su pristalice Ivana Vilibora Sinčića vrlo agresivni – kako je na svom javnom profilu napisao Nik Titanik aka Nikola Plečko: "Danas je bio dan koji me prosvijetlio. Naime, ako Vilibor postane predsjednik i time mi bude na meti karikatura, napadi pobornika desničarskih političara će biti mila majka prema napadima pobornika onog koji će nas spasiti od kondenzirane pare koju ostavljaju iza sebe avioni na nebu iznad Hrvata."
Dakle, da za promjene, ali ono što nudi Ivan Vilibor Sinčić i Živi zid nisu promjene, već samo podsjetnik da može postojati i gore od postojeće politike. Društveni eksperiment koji se hrani krizom, koji se hrani sljedbenicima a ne simpatizerima i koji, kako smo se povijesno uvjerili više puta ne donosi ništa dobroga. Dakle, glede novih lica i novih programa u politici – više sreće drugi puta!
I na kraju - Ivan Vilibor Sinčić prodaje maglu. Koliko god je prodavalo ostalo troje kandidata, on prodaje maglu na kvadrat. Valjda onu koja se kondenzira iza zrakoplova na velikim visinama. Većina toga iz programa uostalom uopće nije u nadležnosti predsjednika Republike, neke stvari ne bi prošle ako se ne bi promijenio Ustav (2/3 većina svih zastupnika), a par stvari se čak i kose s temeljnim dokumentima o ljudskim pravima. Dakle, u pitanju je otvoreno prodavanje magle ljudima koji možda i ne znaju cijeli ustavni sustav.
Da, u Hrvatskoj je recesija već šestu godinu. Da, imamo i preko 300.000 ljudi pod blokadama, i velik dio je upao u njih upravo radi te duge recesije gdje se ne otvaraju nova radna mjesta. I dobar dio tih ljudi je očajan. I povesti će se za ovakvim idejama, jer nemaju ni snage ni volje analizirati što bi značio još jedan društveni eksperiment – kojih smo u prošlom stoljeću imali puno, a niti jedan nije donio nešto puno dobra.
Hrvatskoj svakako trebaju nove političke snage – i zašto ne nove političke stranke: socijalističke, socijal-demokratske, demokršćanske, liberali, konzervativci, pa čak i krajnji ljevičari ili desničari (dok im je rad unutar ustavnog ustroja zemlje). Ali ovakve političke snage, koje u biti računaju na dobivanje popularnosti zbog krize same, a program im je kombinacija pseudoekonomskih teorija, teorija zavjere i populizma – u biti samo dugoročno ojačavaju stav da se ništa ne može promijeniti. A kod takvog stava gledati ćemo promjene HDZ/SDP narednih 50 godina. Štoviše, ovakvi nastupi samo će ojačati te klasične političke snage.
Dodatno, zanimljivo je za primijetiti, na Internetu su pristalice Ivana Vilibora Sinčića vrlo agresivni – kako je na svom javnom profilu napisao Nik Titanik aka Nikola Plečko: "Danas je bio dan koji me prosvijetlio. Naime, ako Vilibor postane predsjednik i time mi bude na meti karikatura, napadi pobornika desničarskih političara će biti mila majka prema napadima pobornika onog koji će nas spasiti od kondenzirane pare koju ostavljaju iza sebe avioni na nebu iznad Hrvata."
Dakle, da za promjene, ali ono što nudi Ivan Vilibor Sinčić i Živi zid nisu promjene, već samo podsjetnik da može postojati i gore od postojeće politike. Društveni eksperiment koji se hrani krizom, koji se hrani sljedbenicima a ne simpatizerima i koji, kako smo se povijesno uvjerili više puta ne donosi ništa dobroga. Dakle, glede novih lica i novih programa u politici – više sreće drugi puta!
-
- Information
-