Ma čuj, da sam ja trljala žešće ranu i da je ispao, ja bih svejedno bila kriva. Garant. Onda bi rekla- jesam vam rekla da pažljivo trljate.....a unda » wrote: ..cuj, nekako se mogu slozit s doktorima, internet je prokletstvo za dijagnoze i terapije..
aj, samo ti dalje citaj, nisi jos dosla do najgoreg..ma nisi ni do deset posto dosla..
Kako me živcira...
-
jednokratni klon
-
jednokratni klon
Toliko sam se uzrujala da me sad cijelu večer boli glava.
pa pusti net. osim toga, sto tu znaci pazljivo, sto to znaci normalno, sto to znaci oprezno?Kolinda Kitarović » wrote:
Al ne znam što da radim, na netu posvuda piše da se pažljivo trlja rana, a ona mene jebe da moram normalno četkati ranu.I da mi se ovo i desilo jer nisam normalno četkala.
Zašto onda svi ostali doktori na netu kažu da se oprezno četka???
zasto se uopce mora cetkat i trljat rana? jel se to tu nesto cisti ili radi prokrvljenosti bolje? ako je radi prokrvljenosti, uzmi aspirin..
mislim, mos ti sada po netu sizit kolko oces..ti kao da oces da te boli..
uzmi cetkicu i njezno je trljaj..Kolinda Kitarović » wrote:Toliko sam se uzrujala da me sad cijelu večer boli glava.
..pa jebete se sad ko je kriv i ko nije kriv. jel te boli? ne? onda nema veze..Kolinda Kitarović » wrote:
Ma čuj, da sam ja trljala žešće ranu i da je ispao, ja bih svejedno bila kriva. Garant. Onda bi rekla- jesam vam rekla da pažljivo trljate...
![]()
-
jednokratni klon
Zekoslawa » wrote:Tu neke srpske sajtove čitaš, nije ni čudo šta ne znaš četkat.![]()
![]()
Sorry, sorry, neću.
Ma ljutim se jer me optužila da nisam jako četkala ranu i da su zato došle bakterije i da mi je zato ovako. I da je nisam slušala. Jesam. Nije rekla da je moram jako četkati. A sve što sam čitala je da treba oprezno četkat...a unda wrote: pa pusti net. osim toga, sto tu znaci pazljivo, sto to znaci normalno, sto to znaci oprezno?
zasto se uopce mora cetkat i trljat rana? jel se to tu nesto cisti ili radi prokrvljenosti bolje? ako je radi prokrvljenosti, uzmi aspirin..
mislim, mos ti sada po netu sizit kolko oces..ti kao da oces da te boli..
..ima netko tko te cetka..Zekoslawa » wrote:Tu neke srpske sajtove čitaš, nije ni čudo šta ne znaš četkat.![]()
![]()
Sorry, sorry, neću.
-
jednokratni klon
Ali, boljet će sutra...a unda » wrote: ..pa jebete se sad ko je kriv i ko nije kriv. jel te boli? ne? onda nema veze..
..a jebote i u tebe posla.Kolinda Kitarović » wrote:..
Ma ljutim se jer me optužila da nisam jako četkala ranu i da su zato došle bakterije i da mi je zato ovako. I da je nisam slušala. Jesam. Nije rekla da je moram jako četkati. A sve što sam čitala je da treba oprezno četkat.
a dobro, imas brijku i sad deri, ljuti se..sta s drugo, sta.
- Nenia Salonitana
kolinda, sinoć je izašla nova epizodica TVD.
skinula sam, malo sam klikala FFWD, djeluje zanimljivo.
..a sta ako te ne bude sutra boljelo? mogu zamislit koje ce tek onda sranje bit..
-
jednokratni klon
Zekoslawa » wrote:Sad sam ih zamislila u ordinaciji kako sjede svaka u svom kantunu prekriženih ruku i dure se koja je kriva.
Jebi se...a unda wrote: ..a jebote i u tebe posla.
a dobro, imas brijku i sad deri, ljuti se..sta s drugo, sat.
I na to sam zaboravila.Nenia Salonitana wrote:
kolinda, sinoć je izašla nova epizodica TVD.
skinula sam, malo sam klikala FFWD, djeluje zanimljivo.puno damona u epizodi.
Gledam seriju o curi koja ima leukemiju, našla sam si baš divno za opuštanje. Iako, zanimljiva je.
..a unda wrote: ..a sta ako te ne bude sutra boljelo? mogu zamislit koje ce tek onda sranje bit..
Sve sam iščitala živo. Evo kaže:
Možda onda neće boljet ako lijek nije ispao.Postekstrakcijski alveolitis (suho zubno ležište) je bol koja se osjeća iz ogoljele kosti, ako dođe do otapanja ugruška koji ispunjava zubnu alveolu. Premda se smatra da je uzrok djelovanje bakterija, puno je češći u pušača i korisnica oralnih kontraceptiva. Tipičan je nakon vađenja mandibularnih kutnjaka, obično umnjaka. Tipično je i da bol počinje 2. ili 3. dana nakon zahvata, širi se prema uhu te traje od nekoliko dana do nekoliko tjedana. Alveolitis se najbolje liječi lokalnim analgeticima: u zubnu alveolu se postavlja 2,5–5 cm jodoformne gaze namočene u anestetičku mast, npr. 2,5%–tnu lidokainsku ili 0,5%–tnu tetrakainsku. Gaza se mijenja svakih 1–3 dana sve dok se bol više ne osjeća nakon što je gaza nekoliko sati izvađena. Ovim se postupkom izbjegava potreba za sistemskim analgeticima.
..mozda. a mozda je i ispao.Kolinda Kitarović » wrote: Možda onda neće boljet ako lijek nije ispao.
..a mozda je ispao i nece te bolit. a mozda nije ispao i bolit ce te. nije dobro, nije..
-
jednokratni klon
Pitat ću te ja kad budeš umirao od prehlade...a unda » wrote: ..mozda. a mozda je i ispao.![]()
..a mozda je ispao i nece te bolit. a mozda nije ispao i bolit ce te. nije dobro, nije..
Ti si umirao, a ništa ti nije bilo. Da ti je ko meni ili mikiju, već bi ovdje pisao oporuku.
kako mi nije nista bilo? pa prehlada je opasna. nema lijeka za nju. pa marsovce je unistila prehlada.Kolinda Kitarović » wrote:
Pitat ću te ja kad budeš umirao od prehlade.![]()
Ti si umirao, a ništa ti nije bilo. Da ti je ko meni ili mikiju, već bi ovdje pisao oporuku.
a i ljudi miljun puta vise umiru od prehlade, nego od zuba..
-
jednokratni klon
Cetinski.
Je, kako da ne...a unda wrote: kako mi nije nista bilo? pa prehlada je opasna. nema lijeka za nju. pa marsovce je unistila prehlada.
a i ljudi miljun puta vise umiru od prehlade, nego od zuba..
Al dobro, bar nemaš ekstremne savjete kao ja.
pa pogledaj statistike. prehlada je kiler broj jedan. na koncu svi umremo od prehlade neke.
ok, osim ako nije neki avijon, vulkan, meteor, tako nesto..
nemam ekstremne savjete jer srecom ne visim toliko po netu..
Pa istina, za stare ljude može bit kobna...a unda » wrote: pa pogledaj statistike. prehlada je kiler broj jedan. na kmoncu svi umremo od prehlade neke.![]()
ok, osim ako nije neki avijon, vulkan, meteor, tako nesto..
nemam ekstremne savjete jer srecom ne visim toliko po netu..
sta, lose je izgledao?Zekoslawa » wrote:Doša nam je jednom Cetinski po prijevod neko dokumenta. Malo mi je falilo da mu kažem da ne stignemo sto smrtnih listova dnevno prevest.Doduše, nema puno manje ni vjenčanih.
ma za sve, stare, malade, udane, neudane..Zekoslawa » wrote: Pa istina, za stare ljude može bit kobna.
-
- Information
-