Kako me živcira...

Razgovor ugodni, divan natenane
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 11 Dec 2014, 08:38

Kolinda Kitarović wrote:Koliko se tebi puta mora reć da neću glasat ni za koga i da ne volim nikoga od kandidata? To i dalje tog malog ne čini ništa manje redikulom.
Glasanje za prvu štracu jer nema ništa bolje je onako baš politički promišljen čin. Svaka čast. :zubo:
Naravno, cim neko ne pripada HDZSDP veleizdajnickoj oligarhiji koja nas je dovela na prosjacki stap odmah je straca, pernarovac, idiot... :cheer:

'if you fall, i'll be there' (floor)
jednokratni klon

Post 11 Dec 2014, 16:44

Euklid » wrote:
Naravno, cim neko ne pripada HDZSDP veleizdajnickoj oligarhiji koja nas je dovela na prosjacki stap odmah je straca, pernarovac, idiot... :cheer:
Štrace su i ostali kandidati. Ali to i dalje tog malog redikula ne čini manjom štracom.
Euklid
old school

Post 12 Dec 2014, 00:47

Eto, ta se štraca zalaže da se ljude poput tebe otme iz ralja kojekakvih lihvarskih krvopija kao što su bankari, teleoperateri i njima slični...
jednokratni klon

Post 12 Dec 2014, 01:21

Euklid » wrote:Eto, ta se štraca zalaže da se ljude poput tebe otme iz ralja kojekakvih lihvarskih krvopija kao što su bankari, teleoperateri i njima slični...
Neka, fala. Založio se i sdp za to, ovaj otpis dugova, jelte.
elma

Post 12 Dec 2014, 02:41

ljudi, svi. najradije bih pobjegla negdje daleko, daleko.
ili bar zaspala i probudila se nakon što prođu izbori, božić i nova godina.
imam nekih obveza u siječnju na faksu, bit ću po cijele dane, ako se uspijem sad fokusirati, udubiti u pripremu za to, možda bude uspjeha, a ujedno mi posluži i kao bijeg od ljudi.
jednokratni klon

Post 12 Dec 2014, 03:39

Ja se samo nadam da će ovo sa zubom proć bez da se poželim ubit preko vikenda i da se mogu u miru posvetit učenju. Trebala sam od ponedjeljka. :gaah: Još sam pod tabletama, boli, ne strašno, ali boli.
dexter

Post 12 Dec 2014, 03:40

i ja bih pobjego odavde na nekih 365 dana godisnje :zubo: i tako do kraja zivota :zubo:

bar imas izgovor za izbjegavanje ljudi :zubo:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 12 Dec 2014, 04:50

Jel m može netko reć kak se Karl sad zove i hu d fak iz Kolinda? Bar za početak?
Dexter srednjeg roda me ne zanima, nemojte se trudit...
jednokratni klon

Post 12 Dec 2014, 04:52

O jebote ludog, ex. :facepalm: Dexter nije Polino. :D
A Karl više ne piše.
Euklid
old school

Post 12 Dec 2014, 10:46

Ono kad ti kuja salterusa kaze da ti fali jedan papir.

Mater ti jebem, donio sam ti sto papira i ti sad trazis taj jedan koji nema veze ni sa cim... :gaah:
Euklid
old school

Post 12 Dec 2014, 14:43

:gaah: :gaah: :gaah:

Nabavio ja papir, vratio se nazad, kad nema ove nego jedna druga na šalteru... dam joj sve papire ali namjerno bez ovog kojeg sam naknadno izvadio. Naravno, sve je prošlo u redu...

:gaah: :gaah: :gaah: :gaah: :gaah: :gaah: :gaah: :gaah: :gaah: :gaah: :gaah: :gaah: :gaah: :gaah: :gaah: :gaah:
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 12 Dec 2014, 14:58

Euklid » wrote::gaah: :gaah: :gaah:

Nabavio ja papir, vratio se nazad, kad nema ove nego jedna druga na šalteru... dam joj sve papire ali namjerno bez ovog kojeg sam naknadno izvadio. Naravno, sve je prošlo u redu...

:gaah: :gaah: :gaah: :gaah: :gaah: :gaah: :gaah: :gaah: :gaah: :gaah: :gaah: :gaah: :gaah: :gaah: :gaah: :gaah:
Daj pricaj nam malo, kod koje si to tuke bija? 100% ce glasat za josikolindu :giggle:
jednokratni klon

Post 12 Dec 2014, 21:04

Pišem ovo dok sam još prisebna i dok ne krenu bolovi od kojih ću vjerojatno doživjeti vjersko preobraćenje ili se ubiti.

Naravno da se zakompliciralo.
Jer kao, nisam je slušala. Prvo mi kaže da nisam dovoljno krvarila tijekom vađenja i da mogu dobit suhu alveolu, a onda da nakon 24h perem zube. Ni riječi o rifljanju rane. Čitala na netu, kontala ako krenem rifljati, ispast će ugrušak. Pa sam oprezno. Dakako, jela samo jogurte i pudinge, dakle nisu mogle nastati neke ubibože naslage. Ali neee. Ja nju nisam slušala. Nisam rifljala ranu i eto, raspao se i inficirao krvni ugrušak. :lux: Suha rana, dakle.

Isprala je i stavila lijek unutra za koji zbilja ne znam jel ispao iako jesam držala gazu više od po ure, al kod nje nikad ne znaš. Naravno da ću ja biti kriva ako ispadne. Nešto jest bilo na gazi, nekakvi komadići, vjerojatno taj lijek, bravo, super, odlično. :lux:

Kaže, neće ništa komentirati. Kaže, svaka druga osoba se vrati s takvom komplikacijom. Naravno, ljudi su neodgovorna stoka, nipošto nije problem u njoj kad joj za iznimno rijetku komplikaciju dolazi svaka druga osoba.
Fino me ponizila. Isto ovo sam radila prije dvije godine nakon vađenja gornjeg zuba kod nje i onda me pohvalila za higijenu. A sad kao, kad sam isto to radila, sad ne valja. Fala lipa.

Kaže, da što ne pijem ketonale i voltarene. MHm. A ko ih prepisuje?? Bog gospod presveti? A ne oralni kirurg? Sačuvaj me bože da mi je dala analgetike na recept, a tek antibiotike iako ZNA da se suha alveola može inficirati bez antibiotika.

Pitam oće se ti bolovi pojačavati. Kaže ne zna. Čuj, ne zna. Na netu piše da su to nesnosni bolovi gdje najjače droge ne pomažu, ali ona, oralni kirurg, ne zna. Ne zna.
Ne zna.
Da, malo sam histerična.
Trebam valjda ić na hitnu po recepte kad krenu bolovi za onesvijestit se.
Dakako, ako nije ispao taj lijek, možda ne budu, ali sumnjam. Ipak je to suha otvorena rana. Nije kiretirala ništa, neće se stvorit novi ugrušak. Ide jebeni vikend. U ponedjeljak idem opet na ispiranje. Ona je dežurna sutra ujutro, ali sačuvaj bože da bi mi to rekla, neee. Nego, dođi u pon. A zna da se ovi lijekovi mijenjaju svaki dan.

Dakle, ovo su mi valjda zadnji trenuci prisebnosti jer kroz par sati ili sutra počinju bolovi koji mogu trajati do 40 dana i bez imalo predaha, ne pomaže ništa, nikakav antibiotik, nikakav analgetik.
Isplakala sam se nakon fine posjete njoj, ne znam bil bila bijesna ko ris ili mi se plače. Trenutno me ne boli. Ali krenut će, kažu tri dana od vađenja to krene.

Eto, šta reć, molite za mene ako vam nisam stala na žulj. :o Super mi je kako me obavijestila onda odma da mi hitna neće pomoć. :lux: Ništa mi neće pomoć. I sama sam si kriva. :lux: I eto, sad moram rifljati ranu po njenoj uputi, a ako se zbog toga što zakomplicira, ja ću biti kriva, ne ona.

Božić ću po svemu sudeći dočekati želeći bezbolnu smrt.
jednokratni klon

Post 12 Dec 2014, 21:12

Nastavite s oralnom higijenom pažljivo.

Eto. Ali ne. Ja sam trebala rifljati to. A kad bi onda se svejedno raspalo, ispalo, bila bih ja kriva.

Oh, naravno da mi nije uklonila ostatke i isprovocirala krvarenje, to je preteško u petak, spomenula je da je petak. :lux: Ko mene jebe ovog vikenda. :facepalm:
karambol

Post 12 Dec 2014, 21:26

O, jebemti. :grli:
jednokratni klon

Post 12 Dec 2014, 21:27

Još sam pomislila da mi to ne bi bilo da sam platila i išla kod privatnika jer novac otvara sva vrata, ali čitam da su jednoj napravili isto sranje kao meni, a platila je privatnika. :facepalm:
Pa jebemu, to se mora kiretirati. :gaah:
jednokratni klon

Post 12 Dec 2014, 21:27

karambol » wrote:O, jebemti. :grli:
Fala, karambole. A nadam se da nije ispao taj lijek pa da neće bit strašno, al pripremna sam na najgore.
karambol

Post 12 Dec 2014, 21:34

Krivo mi je što ne mogu pomoći. Drži se i budi sa sobom, ako počne boliti. Ti si jača.

:grli:
jednokratni klon

Post 12 Dec 2014, 21:35

karambol » wrote:Krivo mi je što ne mogu pomoći. Drži se i budi sa sobom, ako počne boliti. Ti si jača.

:grli:
Fala. :grli:
elma

Post 12 Dec 2014, 21:37

eksačo :grli:
miky0
ST Leader

Post 12 Dec 2014, 21:41

Ex, siti se mene, gore neg je meni ti ne moze bit. zato aj malo vedrine, vidis da se tamo Unda sprda na politici sa veleizdajnicima.

I da, Ex, drzi se :kiss:
jednokratni klon

Post 12 Dec 2014, 21:42

Fala vam. :grli:
Ma problem je što tu ne pomažu lijekovi, to je zajeb, a ja imam nizak prag boli. Treba zarast rana, a da bi zarasla, mora je otvoriti opet, a nadam se da će to u ponedjeljak, stvarno se nadam.
A i zazirem od ketonala i voltarena, no ako imalo ublažavaju, morat ću na hitnu po njih. Baba ima neki užasan lijek, isto za oralne zahvate, al me strah i to uzet.
miky0
ST Leader

Post 12 Dec 2014, 21:47

Kolinda Kitarović » wrote:Fala vam. :grli:
Ma problem je što tu ne pomažu lijekovi, to je zajeb, a ja imam nizak prag boli. Treba zarast rana, a da bi zarasla, mora je otvoriti opet, a nadam se da će to u ponedjeljak, stvarno se nadam.
A i zazirem od ketonala i voltarena, no ako imalo ublažavaju, morat ću na hitnu po njih. Baba ima neki užasan lijek, isto za oralne zahvate, al me strah i to uzet.
Jesi li ti pod antibioticima?
jednokratni klon

Post 12 Dec 2014, 21:49

miky0 » wrote:
Jesi li ti pod antibioticima?
Ne. Antibiotik ne liječi suhu ranu, jedino sprječava dodatnu infekciju, ali nije mi ga dala, jebiga.
Ništa ne liječi nego vrijeme i kiretaža i lijekovi koji se apliciraju direkt u ranu. Koliko će boljeti, to nitko ne zna, ali vele na netu da je jako bolno. Jebiga, rana na suho, mora boljet.
Idem u pon ujutro kod nje, a onda ću svratit i kod svoje zubarice da je pitam bar jel treba antibiotik. Znam da oni ne prepisuju to olako, ali jebiga, kod otvorene rane je rizik infekcije veći.
jednokratni klon

Post 12 Dec 2014, 21:52

http://hrcak.srce.hr/index.php?id_clana ... how=clanak

Eto. Ona je to sad konzervativno liječila, bez kiretaže i to je manje djelotvorno. Nije joj se dalo u petak popodne zajebavat se s tim. Ako u pon ne primijeni drugu metodu, najebala sam.

Ne znam mogu li obični stomatolozi to raditi.
  • Information