To-do lista
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Krivom svecu si se zavjeovala... sv. Juraj ti je dobar za borbu protiv zmajeva.
Za pomoć pri učenju i sličnim aktivnostima tu je svetac zaštitnik raznih ljenguza Sv. Jebem...
Za pomoć pri učenju i sličnim aktivnostima tu je svetac zaštitnik raznih ljenguza Sv. Jebem...
'if you fall, i'll be there' (floor)
- Nenia Salonitana
zmajeva kažeš... po čemu misliš da sam krivog sveca odabrala?Euklid » wrote:Krivom svecu si se zavjeovala... sv. Juraj ti je dobar za borbu protiv zmajeva.
čovjek bi pomislio da imam posla u životu sa cvijećem, a ne sa onime s čime imam.
- Nenia Salonitana
opet ni pipnula 
sutra. ali najozbiljnije sutra.
sutra. ali najozbiljnije sutra.
i ja to kazem za svoju to-do listu
ovde ne treba pisati sta si uradio vec sta tek treba da uradisMightyMe » wrote:4 od cca 10 strana seminara koji je za idući tjedan.
- Nenia Salonitana
jebite se što mi niste rekli kako napraviti pie chart u wordu...može se to na netu.ima divnih stranica.
i onda to sejvaš na komp i ubaciš u word kao sliku.
valjda neće jebat kod printanja.
u excelu napišeš podatke, označiš ih, pa ideš na insert chart (graf, il kako već), odabereš oblik, izgled, boje sve.Nenia Salonitana » wrote:jebite se što mi niste rekli kako napraviti pie chart u wordu...može se to na netu.ima divnih stranica.
to sve u excelu. kad je gotovo kopi pejstaš tu graf sliku u word.
tako ja radim
edit: sad sam isla probat u word. ja inace malo koristim word, više power point, a tako u njemu radim.
još je lakše zapravo.
u wordu imaš opciju insert, pa chart, pa izbor oblika, i onda klikneš ok. tad ti se automatski otvori sheet excela gdje ubaciš podatke (nazive i vrijednosti)
- Nenia Salonitana
thnx.
ali skužila sam i sama, bjesomučno sam klikala redom na sve ikonice u alatnoj traci
ako nešto dovoljno jako želiš, svemir će se urotiti...
ali skužila sam i sama, bjesomučno sam klikala redom na sve ikonice u alatnoj traci
ako nešto dovoljno jako želiš, svemir će se urotiti...
- Nenia Salonitana
ogavno mi je kako i kad ideš to raditi iz worda, word sam otvori excel i moraš preko excela upisivati. 
excel mi je ogavan.
kad će više zastarjeti i izaći uz upotrebe.
excel mi je ogavan.
kad će više zastarjeti i izaći uz upotrebe.
to ja mislim za word. iritantan mi je u pmNenia Salonitana » wrote: kad će više zastarjeti i izaći uz upotrebe.
excel mi je zakon.
- Nenia Salonitana
ne znam kako da se nagradim sutra, preksutra za izvršeni rad...a da to nije unešenih 1500 kalorija jednostavnih ugljikohidrata i zasićenih masnoća. 
Pozovi nas na cugu i mi ćemo te nasmijavati.Nenia Salonitana » wrote:ne znam kako da se nagradim sutra, preksutra za izvršeni rad...a da to nije unešenih 1500 kalorija jednostavnih ugljikohidrata i zasićenih masnoća.
- Nenia Salonitana
- Nenia Salonitana
nisam porazbijala komp
koja retardacija taj word, koliko komplicirano izbrisati jednu praznu stranicu što ti se nakotila niotkud.
- Nenia Salonitana
u 2015. nitko nema planova?
ja punom parom idem naprijed
- naručit se frizeru
- početi se rekreirati, ako mi po običaju termini neće odgovarati, jubito ima predobrih kanala za vježbanje i stvarno nema isprike
to bi bilo to za sada.
- naručit se frizeru
- početi se rekreirati, ako mi po običaju termini neće odgovarati, jubito ima predobrih kanala za vježbanje i stvarno nema isprike
to bi bilo to za sada.
- Nenia Salonitana
elmo
, a koliko si samo majtija gnjavila za 
naravno da imam, vecinom su kao i u 2014.Nenia Salonitana wrote:u 2015. nitko nema planova?![]()
slati neke molbe
pokusati otici iz ove pripizdine i tako
bolje da ne mislim sta bih sve jos stavo na listu
- Nenia Salonitana
ako je do ponavljajućih....
- imati onu jednu fizičku aktivnost da i to odvježbam
sad ću sama sebi, ovo govorim zadnjih 5 godina.

sad ću sama sebi, ovo govorim zadnjih 5 godina.
..sace sama sebi, odmah nakon reklama..Nenia Salonitana » wrote:ako je do ponavljajućih....
sad ću sama sebi, ovo govorim zadnjih 5 godina.![]()
-
- Information
-