Mače traži topli dom
-
jednokratni klon
Samozatajan si pa malo znamo o tebi, šta. To ostavlja mjesta predrasudama. 
Jezik pregrizla dabogda.
Meni se čini da neće. Pomno ja to pratim. Češljam je skoro svaki dan i gledam koliko toga ostane na četki.
Opskrbila sam se ljepljivim valjcima i imam posebnu kućnu lolorobu koju smije zadlakaviti. Sreća što ne idem na posao, pa nije da me tko ima vidit.
Mislim, nije da ja drugim ljudima primjećujem da su zadlakavljeni, tj. primijetim, ali onda pomislim kako imaju beštiju i to je baš krasno, ali isto malo neuredno izgleda kad izađeš iz kuće pun dlačurina. Još ja u crnome s bijelim dlakama.
Dekštere, ti se moš udat.
-
jednokratni klon
Lolorobu.
Ma ne moš to sad procijenit.
Još je mala.
Ma ne moš to sad procijenit.
-
jednokratni klon
Zlotvore. Mačke se ne šišaju.
Što radiš svojoj, a?
Što radiš svojoj, a?
sta radim
do maloprije sam mu zagrijavao hranu jer ono sto je pojeo mu nije bilo dosta a suvu nece da jede
i dobio sam po nosu sad imam divnu ranu, sutra mu moram osisati nokte
naravno prvo me je probudio jer sam u medjuvremenu zaspao
-
jednokratni klon
Dextere, kao mačja šupendara, tiš bit dobar pap.. ovaj, muž. 
da, nikad nije dobro prihvatio grebalice. zanimljivije mu je bilo na tepisima i namjestaju ostriti nokte. ne voli on ni to pa ga uhvatim dok spava.Zekoslawa » wrote:Šišaš mu nokte? Ja razmišljam o tome, al se ne usudim.
nije tesko samo ne treba previse odsjeci.
Kolinda Kitarović wrote:Dextere, kao mačja šupendara, tiš bit dobar pap.. ovaj, muž.
Zekoslawa » wrote:Al, stara, jebote, on kuva i usisava. Alo! Ženi to pod hitno!
nemojte mi zatrpati sad pm ponudama
Joj, da, i ja sam znala ščepati Pukija dok spava, pa mu odrezati. Samo sam jednom previše zahvatila i onda se više nisam usudila. Čini mi se da to rade i kod veterinara za nekih 20-30 kn. Možda investiram u to.dexter » wrote:
da, nikad nije dobro prihvatio grebalice. zanimljivije mu je bilo na tepisima i namjestaju ostriti nokte. ne voli on ni to pa ga uhvatim dok spava.![]()
nije tesko samo ne treba previse odsjeci.
![]()
-
jednokratni klon
-
jednokratni klon
-
jednokratni klon
Bogati, još nisam dotle dogurala.
-
jednokratni klon
I onda se ljudi pitaju okle zelene mačke.Zekoslawa » wrote: Strah me da ne dođem u napast da joj malo i nalakiram. U boju fuksije.
-
- Information
-