Uvalila se u kauč i valjda je toliko očajnički pokušavala izaći dok sam spavala, da je sad sva siva od prašine.
Mače traži topli dom
pocelo jeZekoslawa » wrote:Još ću jednu nabavit, života mi.![]()
Ne da mi raditi.![]()
Ide po kući i plače. Nariče. Ta mačka nariče, života mi. I onda mi se penje na rame i skviki i gurka me šapicom. I skače mi na tipkovnicu i gasi mi laptop.
bolje odma pitaj undu ili udomi cijelo leglo, nego da stalno kao moras da udomis sledecu
ko ce tebi udomiti macku kad si nemajkaZekoslawa wrote:Mačka mi je šporka.![]()
Uvalila se u kauč i valjda je toliko očajnički pokušavala izaći dok sam spavala, da je sad sva siva od prašine.
nisi osjetila da ona zeli izaci pa da se probudis i da je izvadis
prakticne su te macke za ciscenje mjesta koja se obicno preskoce
edit: ovo je pravi novogodisnji post, nakicen sa 1000 smajlija
dexter » wrote:
pocelo je![]()
bolje odma pitaj undu ili udomi cijelo leglo, nego da stalno kao moras da udomis sledecu![]()
A ono, nije da žudim za još jednom, ali ovo dijete ima svoje potrebe za mažnjom i pažnjom i očekuje da joj budem na raspolaganju kad joj se prohtije. A onako, nekad radim i nemam vremena za njezino prešetavanje po laptopu ili jednostavno nisam raspoložena i tako to sve, jel, pa računam, možda da je netko drugii zabavlja... Ne, neću još mačaka, ne, ne i ne!
Šta je najgore, čula sam ja nju. Bilo mi je čudno što mi nije ujutro došla žicati hranu i maziti se, doduše, ali kako ona stalno nešto skviki i pjevuši, računam valjda viče na ptičice ili nešto. Pa sam se okrenula i nastavila spavati. Pitaj boga koliko je ona dugo bila unutra, vjerojatno duže jer obično unutra gušta, a ovaj put je izgledala prilično uznemireno kad sam joj otvorila. Uspjela sam je neešto izbijeliti, ali i dalje je šporka.
ko ce tebi udomiti macku kad si nemajka![]()
nisi osjetila da ona zeli izaci pa da se probudis i da je izvadis![]()
prakticne su te macke za ciscenje mjesta koja se obicno preskoce
edit: ovo je pravi novogodisnji post, nakicen sa 1000 smajlija
http://www.jutarnji.hr/video--napokon-r ... e/1248024/
Genijalna je.
-
jednokratni klon
Isuse bože, kako je ova zelena lijepa. I to ona prava nelivadna zelena boja.
A za tvoju, moraš nabavit drugu.
Onda će se naganjat međusobno.
A za tvoju, moraš nabavit drugu.
-
jednokratni klon
Pa da. Gle koliko ih unda ima, a bar tri su uvijek na tipkovnici i pet na krevetu.dexter » wrote:mozda ce se naganjati medjusobno a mozda ce i zajedno hodati po laptopu i dolaziti na mazenje tebi
-
jednokratni klon
Ali to je neminovno. Nitko se skoro ne zadrži na jednoj mački.

Ali..ali...ali... onda moje zlato neće dobivati svu ljubav ovoga svijeta.
-
jednokratni klon
Hoće, dobivat će i mačju ljubav. Ako ne nađeš neku sotonu baš.Zekoslawa » wrote: Ali..ali...ali... onda moje zlato neće dobivati svu ljubav ovoga svijeta.
taj sam
Bolje za tebe. Ja nemam prostora, ali razmišljam kako bih ga mogla stvoriti. A odlučujem samo ja, šta će reći da nitko pametan tu ne odlučuje. Ovo neće dobro završit.
Dobro je. Pusti. A šta bi tek bilo da si udomila tvora? Em bi ti pojeli namještaj, dva prsta, cipele i kablove, a o "mirisu" da ne pričam...Zekoslawa » wrote: Bolje za tebe. Ja nemam prostora, ali razmišljam kako bih ga mogla stvoriti. A odlučujem samo ja, šta će reći da nitko pametan tu ne odlučuje. Ovo neće dobro završit.
Ovo s macama je bolja opcija.
ako hoces da ti potrazim na plavoj sapi neku? vec znam i koju bih ti predlozioZekoslawa » wrote: Bolje za tebe. Ja nemam prostora, ali razmišljam kako bih ga mogla stvoriti. A odlučujem samo ja, šta će reći da nitko pametan tu ne odlučuje. Ovo neće dobro završit.
Pa čuj, još uvijek ja mogu umjesto još jedne mačke uzeti tvora, šta fali.karambol » wrote:
Dobro je. Pusti. A šta bi tek bilo da si udomila tvora? Em bi ti pojeli namještaj, dva prsta, cipele i kablove, a o "mirisu" da ne pričam...
Ovo s macama je bolja opcija.
ne znam da li se slazu macke i tvoroviZekoslawa » wrote: Pa čuj, još uvijek ja mogu umjesto još jedne mačke uzeti tvora, šta fali.
Da i onda ćeš nas ostaviti i pisati na tvorumu.Zekoslawa » wrote: Pa čuj, još uvijek ja mogu umjesto još jedne mačke uzeti tvora, šta fali.
http://www.tvorovi.com/udruga.html
Slažu, slažu, oboje su zvijeri. Ja bila u jednom domaćinstvu gdje žive tvor i dvije mačke.
Aha, želim imati tvora samo da mogu pisati na tvorumu.
Dekštere, šta si to pravio mačku, kakvu hranu? Ja ovoj mojoj zasad ne dajem ništa osim keksa i vrećica, ali razmišljam o nekoj kuhanoj hrani. Okej, u okviru mojih kulinarskih nesposobnosti. Dakle, ako si kuhao neke želuce, crijeva i ina čuda, nemoj mi ni opisivati. Ako je nešto jednostavnije, recimo ubaciti komad očišćene piletine u vodu, o tome bih već razmislila. 
ovde se ne moras registrovati?
kako nekad kasnije znas koji ti je url slike ako ga nigdje ne sacuvas?
kako staviti da sliku ne vide guest-ovi?
zato sam mislio neki pouzdan i besplatan
-
- Information
-