Gotovo svi preparati koje sam koristila prije trudnoće, više mi ne odgovaraju.
A odgovaraju mi kreme koje su mi prije bile koma.
Čak i moji stari parfemi drugačije mirišu na meni.
Fali mi moja kozmetika
takođerMargarita » wrote:Nikad nisam bila ljepša nego u trudnoćama. Nisam pila ni pušila. Jela sam voće.
Ma na prvu je ispalo u tvom postu kao da je Optimale neka srednja, Riche masnija, a Legere lagana. (ekšli bi to nekom neupućenom bilo i logično, lagano-optimalno-bogato) A ja sam samo htjela razjasniti da su sve te kreme Optimale.Melody » wrote:Zapravo, kad malo bolje pogledam svoj post, ne vidim zbilja šta sam netačno navela
Rekla sam da Hydrance Optimale ima Rich i Legere varijantu. Ne vidim problem
Jesam kaos od žene, ali ne baš toliki
daj link. ja upravo sad gledam i nigdje ne vidim H.O bez da iza stoji legere ili rich.m.za » wrote: Ma na prvu je ispalo u tvom postu kao da je Optimale neka srednja, Riche masnija, a Legere lagana. (ekšli bi to nekom neupućenom bilo i logično, lagano-optimalno-bogato) A ja sam samo htjela razjasniti da su sve te kreme Optimale.
A sad, to što je na kraju ispalo da zbilja postoji (išla sam na Aveneov sajt) i H.O. bez Riche ili Legere dodatka -
![]()
Nisam znala, ovdje je nikad nisam vidjela
Samo ove dvije.
Stavila je taman Melody link na kojem sam i ja gledala, Avene Usa.*Splenda* » wrote:
daj link. ja upravo sad gledam i nigdje ne vidim H.O bez da iza stoji legere ili rich.
inače, obje su mi odlične,i rich i legere verzija.
i mislila sam si da je tako.m.za » wrote: Stavila je taman Melody link na kojem sam i ja gledala, Avene Usa.
Sad gledam po evropskim sajtovima i nema te obične H.O., samo ove dvije (tj. 4, sa faktorima)
http://www.eau-thermale-avene.com/fr_FR/gamme?id=4
http://www.avene.de/feuchtigkeitsarme-haut
Ne znam, valjda ovu H.O. običnu rade samo za američko tržište.
I bosansko![]()
(sori Melodijo, moram)
okoloočno se osjećam ko da imam 25, ostatak lica ko da ima 29
Pješčana » wrote: okoloočno se osjećam ko da imam 25, ostatak lica ko da ima 29![]()
ali stavljam ga samo okoloočno, za sad, da ga počnem jesti?
imaju manje strogu regulativu što se tiče sastojaka koji idu u kozm. proizvode.Melody » wrote:Zašto su ti Amerikanci sumnjivi, Splenda?
Koliko mi je poznato Avene i Vichy su francuski, pa nemaš puno brinuti.
Pješčana, jesi stavila serum? Kako se osjećaš okoloočno?
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests