Zubari ili mesari?
A pa ništa, lipo će ti skinit glavu, isprati malo i vratit na misto. Nije to ni loše, možda ti i ćuci iz glave tako izađu, šta.Kolinda Kitarović » wrote:
Meni je taj na rubu već zacrnio, umnjak, ali je rekla moja prepametna zubarica da to nije pravi karijes. Nego kakav, majketi??Najgore je što nema šanse da to dohvati jer imam mala usta, ja ne mogu otvoriti toliko usta uopće da vidim, kamoli da radi na njemu. Štono će reć, kad bude se moralo, a morat će sigurno, rezat će mi usta i bit ću ko Joker.
![]()
Mislim da to povlačenje traje desetljećima, ali nisam sigurna. Znam da upozoravaju da se zubi moraju nadomjestiti jer inače se vilica povuče, ali ne kužim se baš previše u to.
Ma ja se furam na Engleze, ponosno nosim svoju krivozubost.
-
jednokratni klon
Samo jedan? Znači, to je ok. Zašto je meni onda ona rekla da će se to morat kirurški vuć dole?karambol » wrote:Imam glavurdu ko 6 kila ariela, ali imam i velike zube...i izašao mi je jedan umnjak. Lastane, znači li to da nisam baš pametan?
-
jednokratni klon
Zekoslawa » wrote: A pa ništa, lipo će ti skinit glavu, isprati malo i vratit na misto. Nije to ni loše, možda ti i ćuci iz glave tako izađu, šta.![]()
Ma ja se furam na Engleze, ponosno nosim svoju krivozubost.
Možda i miki nakon operacije ode učlanit se u sdp.
Ma briga te, dok su zdravi, sve je ok.
-
jednokratni klon
Ne znam, nadam se da sere. Zubarica mi nikad nije ništa govorila o tome, ali opet, ona je dosta rastresena.Zekoslawa » wrote:Ma šta vuć, kakvi vuć? Pa ne izrastu svima svi umnjaci, koji vrag?
Zamisli miky nam se vrati izmijenjen do neprepoznatljivosti. Ono, fini gospon, staložen, ne drami više... Šteta bi to bila.Kolinda Kitarović » wrote:
![]()
![]()
Možda i miki nakon operacije ode učlanit se u sdp.
Ma briga te, dok su zdravi, sve je ok.
Ne sviđa mi se šta od ove zagrebačke vode primjećujem više kamenca. Čak sam razmišljala i kako bih Loli mogla prati zube jer ako je meni tako, kako tek njoj bidnoj koja ne četka zube.
ja sam nekih 6-7 zuba, nisam siguran tacno, potpuno zdravih izvadio. svi su bili visak, drugi stalni zubiZekoslawa » wrote: I ja imam neki šta malo izbija i to nikako nije dobro, jerbo to ne možeš očetkati kako spada, pa se onda skuplja smeće i pokvari se. Ne moraju oni skroz izrasti, možda ti tako ostanu.
Ma meni su izvadili dva nova zdrava zuba zbog viška zubi i male vilice, pa se opet nisu te rupe popunile same od sebe, ne znam pomaže li to umnjacima.
-
jednokratni klon
Tužili bi te doktore u ime trkelja.Zekoslawa » wrote: Zamisli miky nam se vrati izmijenjen do neprepoznatljivosti. Ono, fini gospon, staložen, ne drami više... Šteta bi to bila.![]()
Ne sviđa mi se šta od ove zagrebačke vode primjećujem više kamenca. Čak sam razmišljala i kako bih Loli mogla prati zube jer ako je meni tako, kako tek njoj bidnoj koja ne četka zube.
Ajme, počela si se ponašat ko prava luda mater.
Pitaj jel treba vadit umnjake koji ne izrastu do kraja ili ne izrastu uopće i ako izvadiš previše zuba, je li ti propadne vilica?MightyMe wrote:Aj skupite pitanja na hrpu, pa kad buden iša lokat pitat ću priju koja je diplomirala ima godinu dvi.
Šta si napravija s njima? Šta nisi eksači presadio koji.dexter » wrote:
ja sam nekih 6-7 zuba, nisam siguran tacno, potpuno zdravih izvadio. svi su bili visak, drugi stalni zubi
Moja tadašnja zubarica, koja se par puta išla odmarati dok mi je vadila te zube, a što je meni bilo otprilike ko da mi oko vadi, kad ih je izvadila, sva ozarena priopćila mi je da su krasni i vidi kako krasne korijene imaju, inače ljudima imaju po dva, a ovi moji tri i jao, žalim li ih zadržati, ako ne, onda će ih ona jer su divni...
Citajuci sve ovo, dosao sam do zakljucka, da ako prezivim ovo, slijedeci korak ce bi vadnje svih zubiju 
sta mislis sta sam napravioZekoslawa » wrote: Šta si napravija s njima? Šta nisi eksači presadio koji.
Moja tadašnja zubarica, koja se par puta išla odmarati dok mi je vadila te zube, a što je meni bilo otprilike ko da mi oko vadi, kad ih je izvadila, sva ozarena priopćila mi je da su krasni i vidi kako krasne korijene imaju, inače ljudima imaju po dva, a ovi moji tri i jao, žalim li ih zadržati, ako ne, onda će ih ona jer su divni...
pametna odluka, bolje investirati u vjestacke nego stalno popravljati ove pravemiky0 wrote:Citajuci sve ovo, dosao sam do zakljucka, da ako prezivim ovo, slijedeci korak ce bi vadnje svih zubiju
-
jednokratni klon
Zekoslawa » wrote: Ajte skupa ti i eksača, možda vam daju na poniženje.
di je unda? Njemu su biće prije izašli umnjaci nego mliječni.
Ja mislim da unda ima zlatni zub. Ne znam zašto.
Stvarno, aj razmisli, mene ovaj zub moze ubit, a sve se dogodilo jer sam rekao stomatologu da bi volio ako ga mozemo spasit. Sto u naravi znaci da slijedeca bol zuba izricito znaci i vadjenje. Jesam li u pravuZekoslawa » wrote: Ajte skupa ti i eksača, možda vam daju na poniženje.
ni ne sjecam je, bilo mi je vazno samo sto prije izaci iz ordinacije
kako bi ti rekla za "vjestacke" zube
Kako se ti ponasas kad te zaboli zub?
Ne triba ako ti ne radU sranja. Jedino problem zna bit kad se hrana zavuče između mesa i zuba pa se upali.. To je zasrano. A ovo drugo, vjerojatno nije, znan čouka koji je bez zuba već dvajst godina i ništa mu nije..Kolinda Kitarović » wrote: Pitaj jel treba vadit umnjake koji ne izrastu do kraja ili ne izrastu uopće i ako izvadiš previše zuba, je li ti propadne vilica?
-
jednokratni klon
Tako je i meni bilo s ovim što sam pila antibiotike i da, i mene bi mogao koštat jer ga hoću spasit. SAmo čekam da zaboli opet.miky0 wrote:
Stvarno, aj razmisli, mene ovaj zub moze ubit, a sve se dogodilo jer sam rekao stomatologu da bi volio ako ga mozemo spasit. Sto u naravi znaci da slijedeca bol zuba izricito znaci i vadjenje. Jesam li u pravu
-
- Information
-