Možeš li me rinejmati ili moram gonjati Zea?
Bojkot je. Što da radim, što?!
Ja sam se odrekla svih ovozemaljskih, pardon, ovotrkeljaških ovlasti, u svrhu višeg dobra i duhovnog preporoda. 
Al' ako budeš jako dobar mogu ga ja gonjati.
Doduše, sumnjam da će išta učiniti za tebe dok ga zoveš debilom.

Kako ćeš se zvat?
slafko?
Al' ako budeš jako dobar mogu ga ja gonjati.
Doduše, sumnjam da će išta učiniti za tebe dok ga zoveš debilom.
Kako ćeš se zvat?
slafko?
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Joj, daj, makni mu to veliko s, stvarno, bode mi oči.
Ili nemoj još, nek' se malo prži.
Isuse, ne smijemo se s njim zajebavat, tko će nam bit' admin jednom kad budemo najveći forum na svijetu?!
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Fakof, ti, kokoš. Ljubomorna si jer imam veće sise od tebe.Morticia » wrote:Imat će kurac, a ne permaban, vidiš da se njih dvojica ližu od kad je slafkec doš'o.
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
Punu dvicu? Onda si me prestigla, ali nije da se ja ne trudim.Morticia » wrote:Mhm, da, zapitaj se koga si sad uvrijedio.
Jer nemoj zaboraviti, u međuvremenu sam i rodila, tako da sad imam punu dvicu.
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
Najljepši i najstrašniji istovremeno? Care to elaborate?baja » wrote:Slavek, di ti je avatar?
po izboru moje bajice, to je naljepši i najstrašniji avatar fhra
EDIT: Ispravna verzija je "SSlavek". Tako me Legion zvao na Povijesti da mi tlak digne.
Otišao sam na fhr da si skinem avatar, ali ga ne mogu uploadati ovdje jer je velik 6.76KB dok ovaj forum ima limit na 6KB. Moram nekako podmititi Zea da poveća limit.baja » wrote:
pa, ne znam što je točno vidjelo dijete od cca 5 godina al' upravo ga je tako opisala
mislim da se ovo "najstrašniji" odnosi na blinkajuće oči
In other news, Tyndall mi je odbanao account.
-
- Information
-