Ministar Mornar o buducnosti diplomaca

Koljite se i gložite!
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 30 Nov 2014, 15:41

miky0 » wrote:Ako sam dobro razumija, znaci da ces ti podrzat vladu ministra koji predlaze ovu ideju, a podrzavas jer je i takva vlada bolja od vlade u kojoj ministar ne predlaze ovakve nebuloze. Jesam li dobro razumija :ne zna:
nije dobro pitanje. pravo pitanje je..sto ja razumijem i zasto ne i sto su to nebuloze? :D

tj, dok mikiji budu protiv ove vlade i dok budu trazili nacina kako da budu protiv nje, meni ne preostaje nista drugo nego podrzat ovu vladu.. to je jedini dobar put. :D

miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 30 Nov 2014, 15:48

..a unda » wrote: nije dobro pitanje. pravo pitanje je..sto ja razumijem i zasto ne i sto su to nebuloze? :D

tj, dok mikiji budu protiv ove vlade i dok budu trazili nacina kako da budu protiv nje, meni ne preostaje nista drugo nego podrzat ovu vladu.. to je jedini dobar put. :D
Aha, znaci bolji je i ovakav mornar od mikija. Pa tako reci odma :bicedobro:
..a unda
Undaminator

Post 30 Nov 2014, 16:27

miky0 » wrote:
Aha, znaci bolji je i ovakav mornar od mikija. Pa tako reci odma :bicedobro:
o, pa nisam znao da ste ti i mornar kolege ministri, politicari, sta li.. jel to oces njegovo mjesto? :D

mornara su mikiji i doveli. bio im je los jovanovic. a to ko je potpisao nesto, pa potpisao je onaj ko je i trebao, ko je za to zaduzen. i nastavit ce potpisivat. nadajmo se ne ono sto mikiji zele. :kokice:

:D
miky0
ST Leader

Post 30 Nov 2014, 16:51

..a unda » wrote: o, pa nisam znao da ste ti i mornar kolege ministri, politicari, sta li.. jel to oces njegovo mjesto? :D
Pa nisam lud da sudjelujem u veleizdajnickoj vladi :facepalm:
..a unda » wrote:
mornara su mikiji i doveli.
Ne. Doveli su ga zoki i mamic.
..a unda » wrote:
bio im je los jovanovic.
Slazem se. Zokiju je smetao jer je nesposoban sjebat mamica, a mamicu je smetao ko dosadan komarac, pa je konacno jovanovic zavrsio izmedju dva mamiceva dlana.
..a unda » wrote:
a to ko je potpisao nesto, pa potpisao je onaj ko je i trebao, ko je za to zaduzen.
Slazem se. Potpisao je onaj ko je inace zaduzen za potpisivanje pizdarija u vladama RH. U ovom slucaju tebi nezamjenjivi zoki :facepalm:
..a unda » wrote:
i nastavit ce potpisivat. nadajmo se ne ono sto mikiji zele. :kokice:

:facepalm:

Da zoki potpisuje ono sto miki zeli, taj bi bio bivsi vec nekoliko godina :facepalm:
..a unda
Undaminator

Post 30 Nov 2014, 18:18

miky0 » wrote:
Pa nisam lud da sudjelujem u veleizdajnickoj vladi :facepalm:

Ne. Doveli su ga zoki i mamic.

Slazem se. Zokiju je smetao jer je nesposoban sjebat mamica, a mamicu je smetao ko dosadan komarac, pa je konacno jovanovic zavrsio izmedju dva mamiceva dlana.

Slazem se. Potpisao je onaj ko je inace zaduzen za potpisivanje pizdarija u vladama RH. U ovom slucaju tebi nezamjenjivi zoki :facepalm:

:facepalm:

Da zoki potpisuje ono sto miki zeli, taj bi bio bivsi vec nekoliko godina :facepalm:
da ne sjeckam i ne dijelim. obratimo paznju na cjelinu.. :D
.. a ti sebe vidis u nekoj vladi? mislis da bi ljudi glasali da tebe vide u nekoj vladi? :kokice:

dakle, zasto nisi podrzavao ovu vladu preko jovanovica, ako mislis da je bio dobar? mislim, ne trebas odgovat, ne zanima me, ali samo da znas da je to vidljivo.
tog jovanovica kojeg je smijenila markicka, u suradnji sa svim tim nogometnim medjusvijetom. dakle, druzba miki mausa i paje patka. :D

nisam rekao da je zoki nezamjenjiv. to ti izmisljas. :D .. a ako si mislio da je zamjenjiv nekim mikijima, e to do ne, ne bi se tu moglo sta zamjenjivat.

dakle, sve dok omjer potpisivanja bude bio negativan za mikijevske percepcije, ova vlada ima moju podrsku. a o tom sta ce bit, sta ce se promijenit do izbora, o tom kad dodje vrijeme za to.. :D
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 30 Nov 2014, 18:47

Miky, legendo :S

Ovako ispremotat undu to se rijetko vidja... :S :S :S
'if you fall, i'll be there' (floor)
miky0
ST Leader

Post 30 Nov 2014, 21:34

..a unda » wrote: da ne sjeckam i ne dijelim. obratimo paznju na cjelinu.. :D
.. a ti sebe vidis u nekoj vladi? mislis da bi ljudi glasali da tebe vide u nekoj vladi? :kokice:

dakle, zasto nisi podrzavao ovu vladu preko jovanovica, ako mislis da je bio dobar? mislim, ne trebas odgovat, ne zanima me, ali samo da znas da je to vidljivo.
tog jovanovica kojeg je smijenila markicka, u suradnji sa svim tim nogometnim medjusvijetom. dakle, druzba miki mausa i paje patka. :D

nisam rekao da je zoki nezamjenjiv. to ti izmisljas. :D .. a ako si mislio da je zamjenjiv nekim mikijima, e to do ne, ne bi se tu moglo sta zamjenjivat.

dakle, sve dok omjer potpisivanja bude bio negativan za mikijevske percepcije, ova vlada ima moju podrsku. a o tom sta ce bit, sta ce se promijenit do izbora, o tom kad dodje vrijeme za to.. :D
Jeli ti razumis da je ova vlada razjebala zdravstvo toliko da sam ja sada bija radi zuba na hitnoj, ali ne hitnoj za zub, jer to u drugom gradu u drzavi po velicini NE POSTOJI, i da mi ljudi nisu mogli pomoc jer nisu te struke.

I sad ces to meni rec kako je ova vlada najbolje sto se moglo dogodit.

Moram te pitat, zasto mrzis ovaj narod, sto ti je skrivija?
miky0
ST Leader

Post 30 Nov 2014, 21:37

Euklid » wrote:Miky, legendo :S

Ni mis u misolovku ovako ne bi upa :rofl: :S
..a unda
Undaminator

Post 30 Nov 2014, 22:11

miky0 » wrote:
Jeli ti razumis da je ova vlada razjebala zdravstvo toliko da sam ja sada bija radi zuba na hitnoj, ali ne hitnoj za zub, jer to u drugom gradu u drzavi po velicini NE POSTOJI, i da mi ljudi nisu mogli pomoc jer nisu te struke.

I sad ces to meni rec kako je ova vlada najbolje sto se moglo dogodit.

Moram te pitat, zasto mrzis ovaj narod, sto ti je skrivija?
kakve veze ima mornar s ovim? :D

necu ti ja nista rec, to ti sam govoris. niti te moram ista pitat..npr, zasto ti volis fasizam. .:D
..a unda
Undaminator

Post 30 Nov 2014, 22:16

Euklid » wrote:Miky, legendo :S

core i nose.. :D :D

..izljubite se..
Napokon nešto pohvalno za vladu. Ako se obistini...
Sve bi to bilo divno i krasno da se ne radi o drzavi u kojoj idiot od premijera nije ovom sef :ne zna:
Euklid
old school

Post 30 Nov 2014, 22:21

miky0 » wrote:
Ni mis u misolovku ovako ne bi upa :rofl: :S
bome, miky, lukaviji si ti puno više nego što bi čovjek rekao... :zubo:
miky0
ST Leader

Post 30 Nov 2014, 22:55

..a unda » wrote: kakve veze ima mornar s ovim? :D

necu ti ja nista rec, to ti sam govoris. niti te moram ista pitat..npr, zasto ti volis fasizam. .:D
Mornar ima malo veze s ovim, i to samo zato jer nije njegov resor. Ima puno veze, jer je ministar vlade za koju se ovo sranje dogodilo.

Znas da ti jos nikad nisi objasnija kako ja to volim fasizam :ne zna: Fasizam ti je upravo ovo sta se meni danas dogodija. Boli me zub, a dezurni lijecnik ne postoji.
..a unda
Undaminator

Post 30 Nov 2014, 23:15

miky0 » wrote:
Mornar ima malo veze s ovim, i to samo zato jer nije njegov resor. Ima puno veze, jer je ministar vlade za koju se ovo sranje dogodilo.

Znas da ti jos nikad nisi objasnija kako ja to volim fasizam :ne zna: Fasizam ti je upravo ovo sta se meni danas dogodija. Boli me zub, a dezurni lijecnik ne postoji.
dakle, otvori topik.. varga i ja. :D

pa znam kako je kad boli zub, ali to sa hitnom, nije od jucer, tj od kad si ti naisao na tu situaciju, na taj problem. to je odavna. i na tvoju zalost, nema veze bas nesto s ovom vladom.
nek ti na hitnoj daju nesto protiv bolova da izdrzis do sutra.

ne trebam objasnjavat zasto ti volis fasizam. prvo zato jer ljubav ne treba razlog, a drugo ti sam o tome sasvim lijepo govoris.. :D
jednokratni klon

Post 30 Nov 2014, 23:51

Počelo je opet. Zagrijavanje miki&euklid: unda. :cheer:
Epizoda Vlada vol 234556677.
Euklid
old school

Post 30 Nov 2014, 23:54

Kolinda Kitarović » wrote:Počelo je opet. Zagrijavanje miki&euklid: unda. :cheer:
Šta ja? Zašto me opet ubacuješ?

Nit sam komentirao Mornara niti vladu... :ne zna:

Tu se nema šta više reći... :kava:
..a unda
Undaminator

Post 01 Dec 2014, 00:02

Kolinda Kitarović » wrote:Počelo je opet. Zagrijavanje miki&euklid: unda. :cheer:
..sto god se pricalo, ova vlada mora past.. :D

boli zub, pada vlada. losa probava, pada vlada? napio sam se vina, pada vlada. nisam se napio vina, pada vlada.. :D
jednokratni klon

Post 01 Dec 2014, 00:03

Krivo je crno vino. :mudri:
..a unda
Undaminator

Post 01 Dec 2014, 00:05

Kolinda Kitarović » wrote:Krivo je crno vino. :mudri:
..da, crno prevari, a bilo ti kaze istinu.. :D
jednokratni klon

Post 01 Dec 2014, 00:06

..a unda » wrote: ..da, crno prevari, a bilo ti kaze istinu.. :D
Unda, jel ono tvoj neki frend dobio permu ovih dana?
..a unda
Undaminator

Post 01 Dec 2014, 00:08

Kolinda Kitarović » wrote:
Unda, jel ono tvoj neki frend dobio permu ovih dana?
..di? ko? :kokice:
jednokratni klon

Post 01 Dec 2014, 00:10

..a unda » wrote: ..di? ko? :kokice:
http://www.forum.hr/showthread.php?t=850851

stavio je link na fejs pa se vidi.
Euklid
old school

Post 01 Dec 2014, 00:17

Treba li uopće suditi Perkoviću i Mustaču?
Po meni treba i suditi i osuditi ih, ali ne u Njemačkoj i ne radi ubojstva Stjepana Đurekovića, nego radi toga što nisu radili svoj posao i time omogućili Tuđmanu da zajedno sa svojim protuhama i emigrantskim probisvijetima dođe na vlast u Hrvatskoj i doslovno uništi i narod i državu.

I za ovo ide permaban??? Moguće samo na fhr :madkava:

Bome, ja sam vrlo sličnu misao napisao na trkelju prije par mjeseci i srećom pa je trkelj svjetlosnim godinama ispred fhr-a... :S
jednokratni klon

Post 01 Dec 2014, 00:18

Ja se svo vrijeme pitam zašto je to govor mržnje, a kamoli perma, ali eto, reko bolje mučat. :zubo:
jednokratni klon

Post 01 Dec 2014, 00:21

To je kao da netko kaže "e da je netko spriječio Hitlera da ne pobije onoliko ljudi". Što je tu govor mržnje?

Ili "e da je netko spriječio Miloševića".

A biće sam ja politički neuka.
jednokratni klon

Post 01 Dec 2014, 00:21

Inače, ste vidili kako se Šešelj i Đapić vole? :zubo:
  • Information