Novogodišnji blues
- Nenia Salonitana
ajd laku noć, moram ići leći da se naspavam i da imam dovoljno mentalne energije da se natjeram na ono meni najmrskije 
čak bi i trčat išla samo da se ne moram baviti faksom.
danas sam i po danu spavala.

..ja vise i ne obracam paznju sta sve i kako pogresno procitam. stovise, cak i komentiram to iz kuta pogresnog razumijevanja, pa sta.Mica Tripica » wrote:Nije meni dobro. Čitam na fejsu "kaj napravite kad netko od vas želi da mu budete kurva na krizmi".
Bože očuvaj i oslobodi.
jos se na fejspuku i forumu treba i usredotocit? ..ma ajde, bolan..
-
jednokratni klon
MightyMe » wrote:
Ajde, noć.Nenia Salonitana wrote:ajd laku noć, moram ići leći da se naspavam i da imam dovoljno mentalne energije da se natjeram na ono meni najmrskije
Crtica je kriva. Kum/a. Kurva, logično...a unda wrote: ..ja vise i ne obracam paznju sta sve i kako pogresno procitam. stovise, cak i komentiram to iz kuta pogresnog razumijevanja, pa sta.![]()
jos se na fejspuku i forumu treba i usredotocit? ..ma ajde, bolan..
sta je ovo? nista ne vidim. samo vidim da ima neki crveni nik. to je valjda tvoj. nesto si valjda zasrao..MightyMe » wrote:
pada. i men su sitna slova na fejsu, pola toga ne vidim.. a ne da mi se kontrol plus.
..a unda » wrote: sta je ovo? nista ne vidim. samo vidim da ima neki crveni nik. to je valjda tvoj. nesto si valjda zasrao..
Ni glazbena želja te nije oraspoložila?Mica Trofrtaljka wrote:Zatrofrtaljit ću te ja.
di si me predlagala? jadni ljudi, sve se neckaju me pitat, a meni ih neugodno odbit, ne mogu im samo rec..ne.
sacu drugi put im dat ovaj majtijev atacment, nek razmisle jo malo sta oce. mozda im se i ostvari..
-
jednokratni klon
Ne.
Unda, ti si stariji čovjek, tebi su sad sva slova sitna. Zato i jesi poeditirao cijelo Trkeljanje.
-
jednokratni klon
Nije bitno. znaš di...a unda » wrote: di si me predlagala? jadni ljudi, sve se neckaju me pitat, a meni ih neugodno odbit, ne mogu im samo rec..ne.
sacu drugi put im dat ovaj majtijev atacment, nek razmisle jo malo sta oce. mozda im se i ostvari..
Ahahahahahhaha, daj im daj.
..aj, aj.. obavi to.. tzv..faks sliip.Nenia Salonitana » wrote:ajd laku noć, moram ići leći da se naspavam i da imam dovoljno mentalne energije da se natjeram na ono meni najmrskije
[img]https:''//farm8.staticflickr.com/7190/6861392453_9f1a81516a.jpg[/img]
meni su uvijek sva slova bila sitna. tebi je uvijek sve izgledalo veliko i eto, di si sad, di, a?Mica Trofrtaljka » wrote:
Ne.![]()
Unda, ti si stariji čovjek, tebi su sad sva slova sitna. Zato i jesi poeditirao cijelo Trkeljanje.
-
jednokratni klon
MightyMe » wrote: Zvat ćemo mikija da doveze kola.
Zvat ću ti ja Zec da udomiš mačku.
Sad si psiholog neki...a unda wrote: meni su uvijek sva slova bila sitna. tebi je uvijek sve izgledalo veliko i eto, di si sad, di, a?![]()
nisam. nabavi cvike.
Može šta se mene tiče.
Samo će joj Zec bit 100km bliže nego ja u svakom momentu.
Da neki. Da neki.
Sad si psiholog neki.
Jel ti znaš da su skoro psihologiju nazvali undalogija?
Jebiga, onda in je nestalo bunike, pa ga više nisu ništa razumili.
..zelis li pricati o tome?MightyMe » wrote:..
Da neki. Da neki.
-
jednokratni klon
Nisam ja još u tim godinama.
Pa di je misliš držat?MightyMe wrote: Može šta se mene tiče.
Samo će joj Zec bit 100km bliže nego ja u svakom momentu.![]()
Ma nek je uvali undi i bok, neće on ni osjetit.
Ne samo psihologiju nego i astronomiju, astrologiju i filozofiju.Da neki. Da neki.
Pa u vrtlu, di bi drugo?
Ne, te discipline još nisu bile razvijene u to doba kad je bia mlad. Malo je poznato da je psihologija najstarija i da je osnivač upravo nekakav undius. Pretpostavlja se mu je to romanizirano ime, a ne pravo pošto je nastalo prije nastanka latinskog jezikaNe samo psihologiju nego i astronomiju, astrologiju i filozofiju.
..u kojim? pa izgleda da si starija op mene .
..pa da.Ne samo psihologiju nego i astronomiju, astrologiju i filozofiju.
-
jednokratni klon
Isuse.
Preteča Frojda.Ne, te discipline još nisu bile razvijene u to doba kad je bia mlad. Malo je poznato da je psihologija najstarija i da je osnivač upravo nekakav undius. Pretpostavlja se mu je to romanizirano ime, a ne pravo pošto je nastalo prije nastanka latinskog jezika
Mudrija...a unda wrote: ..u kojim? pa izgleda da si starija op mene .![]()
..pa da...ali ne bas da se razumijem, vise ono, amaterski.
Ajde, ajde, reći ćeš mi ono što je nenia rekla, kad ću počet zgrtat lovu.
krivo. rasel u onom svom odlicnom brevijarcu navodi logicke i epistemoloski redoslijed. po oba bih na prvom mjestu uvijek stavio astrologiju. enivej, prije astronomije svakako.MightyMe » wrote:
Ne, te discipline još nisu bile razvijene u to doba kad je bia mlad. Malo je poznato da je psihologija najstarija i da je osnivač upravo nekakav undius. Pretpostavlja se mu je to romanizirano ime, a ne pravo pošto je nastalo prije nastanka latinskog jezika
..aj tamo kovrci zicu i gledaj i zapisuj kace se slomit..
-
- Information
-