Mače traži topli dom
Ljudi... Oće bit možda kakav kandidat za Lolasitting u vrijeme praznika?
Naime, svi moji potencijalni čuvari nisu iz Zagreba i ići će doma. Tako da mi preostaje da je dam u mačji hotel ili povjerim nekome od tih ljudi koji se bave čuvanjem ljubimaca, što mi se nikako ne mili, ili pak da je vodim sa sobom u Šibenik, a što isto nije najbolja ideja jer ne znam kako će podnijeti put i hoće li se porigati, ili ćemo pak skupa rigati.
To ne bi trebalo biti više od 7 dana, vjerojatno i manje. Otišla bih koji dan prije Pošića da stignem na bakalar i vratila se između Pošića i Nove. Smilujte se, ne dopustite da Lola dočeka svoj prvi Pošić u mačjem hotelu.
Naime, svi moji potencijalni čuvari nisu iz Zagreba i ići će doma. Tako da mi preostaje da je dam u mačji hotel ili povjerim nekome od tih ljudi koji se bave čuvanjem ljubimaca, što mi se nikako ne mili, ili pak da je vodim sa sobom u Šibenik, a što isto nije najbolja ideja jer ne znam kako će podnijeti put i hoće li se porigati, ili ćemo pak skupa rigati.
To ne bi trebalo biti više od 7 dana, vjerojatno i manje. Otišla bih koji dan prije Pošića da stignem na bakalar i vratila se između Pošića i Nove. Smilujte se, ne dopustite da Lola dočeka svoj prvi Pošić u mačjem hotelu.
Unda zivi u splitu.dexter » wrote:ja bih ti se javio da je pricuvam ali "malo" sam van zagreba![]()
gdje zivi unda mozda bi ti je on pricuvao a mozda i zadrzao![]()
valjda se neko javi ili pitaj i na onom forumu
Daj je meni.Zekoslawa » wrote:Ljudi... Oće bit možda kakav kandidat za Lolasitting u vrijeme praznika?![]()
Naime, svi moji potencijalni čuvari nisu iz Zagreba i ići će doma. Tako da mi preostaje da je dam u mačji hotel ili povjerim nekome od tih ljudi koji se bave čuvanjem ljubimaca, što mi se nikako ne mili, ili pak da je vodim sa sobom u Šibenik, a što isto nije najbolja ideja jer ne znam kako će podnijeti put i hoće li se porigati, ili ćemo pak skupa rigati.![]()
Pa čuj, možemo se mi sve dogovoriti... Recimo, dam ti pola para za kartu do Zagreba i na tjedan dana imaš moj stan zajedno s Lolom. Ha, ha?dexter » wrote:ja bih ti se javio da je pricuvam ali "malo" sam van zagreba![]()
gdje zivi unda mozda bi ti je on pricuvao a mozda i zadrzao![]()
valjda se neko javi ili pitaj i na onom forumu
Undi samo ubacim preko ograde, ha? Ne trebam ni pitati, ne bi da će on skužiti. Okej, možda je jedino skuži po onome "squee" kad se itne na nju.
Izist će te.MightyMe wrote: Daj je meni.
Da, zaboravih napomenuti - opcija je i čuvanje u mom stanu, ne morate je dovoditi k sebi.
A nije ti nešto ugojena, skroz bi ti bezveze bila za pošićni ručak. Iduće godine već bi mogla poslužiti, ali sad ti je zbilja bezveze, ne može joj ni jabuka stati u usta.karambol » wrote:Meni je nemoj davati.
Ali ako ćeš je čuvati, ulovit ću ja tebi kojeg ježa, znam da to voliš.
nema tuce na javno ali zato za pm-ove koje sam dobio
sta mislis zasto sam poceo da preporucujem ostale
pa jel nemas nekoga ko bi mogao da je pricuva tih dana ili da jednom dnevno dodje da se pobrine za nju
mogle bi mozda nenia ili elma ako su iz zagreba i ako bi htjele, imale bi dobar izgovor zasto nisu ucile a i da vide kako im lezi uloga ccl
sta mislis zasto sam poceo da preporucujem ostale
pa jel nemas nekoga ko bi mogao da je pricuva tih dana ili da jednom dnevno dodje da se pobrine za nju
mogle bi mozda nenia ili elma ako su iz zagreba i ako bi htjele, imale bi dobar izgovor zasto nisu ucile a i da vide kako im lezi uloga ccl
Pa nemam, zato i pitam. Ili imaju vlastite beštije ili idu nekamo... A jebiga, Pošić je, ljudi tih dana nisu doma, ko što i ja nisam. Nije mi opcija da joj netko dolazi jednom dnevno. Takve bih već i našla, to nije problem. Ali ne može ona biti sama pet-šest dana, to je previše, to se jednostavno ne usudim. To je malo mače koje je naviklo na društvo, umrijet će od tuge sama toliko dugo. 
vjeruj mi da hoce 
njoj je i to sasvim dovoljno. dok je taj neko nahrani, ocisti wc i malo se poigra sa njom, vise od toga joj ne treba u tih par dana.
meni bi to bila bolja opcija od nosenje nje u neki hotel za macke, a ona je ipak macka koja spava 15+ sati dnevno
njoj je i to sasvim dovoljno. dok je taj neko nahrani, ocisti wc i malo se poigra sa njom, vise od toga joj ne treba u tih par dana.
meni bi to bila bolja opcija od nosenje nje u neki hotel za macke, a ona je ipak macka koja spava 15+ sati dnevno
Ma jok, nea šanse. To je toliko malo i zaigrano i ne znamo se dovoljno dugo da bih znala kako će reagirati. Kad je ostavim samu na par sati, uvlači se u kauč jer se očito boji. Ne želim ni zamišljati što bi bilo da je par dana sama. Još u pošićno vrijeme kad krenu petarde, pa se uplaši. Kad čuje usisavač, izbezumi se, mogu mislit šta bi bilo od ovoga. Ja sam odgovorna mačkomajka, ne morem ja to tako kako ti misliš. 
Jebiga, nece ti to nista pomoc.Zekoslawa » wrote:Bacat cu urokljive poglede, samo da znate.
To ti je tako kad si samohrana majka.
A sta fali da kupis onu platnenu ili kakvu vec kosaru za nosat macke naokolo?
Jerbo imas jos 12-15 godina pred sobom di ces se morat mislit di i kako sa ditetom.
Ako i bude malo teze na pocetku, riganje i to, kad se obje naviknete, bit ce vam to sve pod normalno.
A i red je da nono i nona upoznaju unuce. Da razviju
Ma pun mi ih je kurac, ima san danas kolokvij iz tog čuda.Zekoslawa » wrote:Aj se igrat elektronima.
Majti, koja si ti sad godina?
Nemoj mi samo rec da si na lito pred diplomom!!!
Toliko stara ipak valjda nisam.
Uf, koliko god da volim bakalar, sve mi je drago da imas jos stagod skule pred sobom.
Jebemu, pa jos jucer si bio brucos na faksu!
I jos dotepenec u Zagrebu.
A vidi te sad....em rasturas faks a za purgerice necu ni pitat.
Reci...planovi za poslije diplome?
Ne moras rec ako je preintimno.
A muko moja, šta sam ja sebi natovarila na glavu...Bara huda » wrote: Jebiga, nece ti to nista pomoc.
To ti je tako kad si samohrana majka.![]()
A sta fali da kupis onu platnenu ili kakvu vec kosaru za nosat macke naokolo?
Jerbo imas jos 12-15 godina pred sobom di ces se morat mislit di i kako sa ditetom.
Ako i bude malo teze na pocetku, riganje i to, kad se obje naviknete, bit ce vam to sve pod normalno.
A i red je da nono i nona upoznaju unuce. Da razvijuprema ditetu.
Imam transporter za nju i nije joj to toliko strašno. Zadnji put je sama uskočila unutra kad smo išli veterinaru. Ali ubzo krene mijaukanje. Ili šta to već jest, teško da se mijaukanjem može zvati.
Al već pomalo počinješ diplomski pisasti, jel tako.MightyMe wrote:Treća.
Da iman bakalarski, na lito bi bija bakalar.
Baro, pa postdiplomski, dakako. 
Vidit ću, još nisan razmišlja o tome, mislin jesan, al neman pojma kako stvarni svijet funkcionira.
Najradije bi volija ostat u znanosti, upisat postdiplomski ode ili negdi vani, možda čak radije i vani. Onda bi mi valjda bilo lakše nać nekakav posal, nešto. Ili tako, ili otić u industriju. Ne znan još, valjda će bit nešto, bilošta, i za mene negdi..
Zeka, prvo bi se triba potrudit da prođen ovo.
Vidit ću, još nisan razmišlja o tome, mislin jesan, al neman pojma kako stvarni svijet funkcionira.
Najradije bi volija ostat u znanosti, upisat postdiplomski ode ili negdi vani, možda čak radije i vani. Onda bi mi valjda bilo lakše nać nekakav posal, nešto. Ili tako, ili otić u industriju. Ne znan još, valjda će bit nešto, bilošta, i za mene negdi..
Zeka, prvo bi se triba potrudit da prođen ovo.
-
- Information
-