Politicko-nogometni problemi nase regije
..tijs. ne.
..sta je sad bilo?miky0 » wrote:Ne znan di cu, pa cu ovdi. Nica nije normalna, al ono 100%
ti kad neko nece napravit ono sta ti oces, onda taj nije normalan..
rekao bih ti da se zapitas koji put jel mozda neki problem u tebi, a ne u drugom.. ali, ono, nravno d a je problem u drugom, 1/1, sta se tu ima sebe pitat...
-
jednokratni klon
Zašto mu se rugaš?..a unda » wrote: ..sta je sad bilo?
ti kad neko nece napravit ono sta ti oces, onda taj nije normalan..![]()
rekao bih ti da se zapitas koji put jel mozda neki problem u tebi, a ne u drugom.. ali, ono, nravno d a je problem u drugom, 1/1, sta se tu ima sebe pitat...
..ja mu se rugam? ..a nu vidi sad..
miki, jel ti mislis da ima razloga zasto tamo imas parcijale?
Ma nije problem u tome, nego puste onog tijsa da me isprovocira, pa onda slavodobitno nica uleti s eto vidis da se nisi prominija. Tako mogu ostat u banani dozivotno. A da nikog nisam ubija..a unda » wrote: ..sta je sad bilo?
ti kad neko nece napravit ono sta ti oces, onda taj nije normalan..![]()
kako te isprovocirao? ne daj se isprovocirat.miky0 » wrote:
Ma nije problem u tome, nego puste onog tijsa da me isprovocira, pa onda slavodobitno nica uleti s eto vidis da se nisi prominija. Tako mogu ostat u banani dozivotno. A da nikog nisam ubija
eto kolinda.. bio je isprovociran. zrtva, stas..
Je, parcijalu sam na balunu zasluzija, al smatram posto je proslo 2ipo godine, da je stigao period provjere. Na pzku jesam malo bija dosadan, al ma politici nisam zasluzija. Sta je je...a unda » wrote: ..ja mu se rugam? ..a nu vidi sad..
miki, jel ti mislis da ima razloga zasto tamo imas parcijale?
Lakp je rec, al kad vidis da je proslo 3 dana, a da se nitko ne javlja vezano za ostale parcijale, a k tom jos dodaj odbijenicu za treci pdf, puknes. Jebga..a unda » wrote: kako te isprovocirao? ne daj se isprovocirat.
eto kolinda.. bio je isprovociran. zrtva, stas..
pa eto, onda te tijs nije isprovocirao.miky0 » wrote:
Je, parcijalu sam na balunu zasluzija, al smatram posto je proslo 2ipo godine, da je stigao period provjere. Na pzku jesam malo bija dosadan, al ma politici nisam zasluzija. Sta je je.
cuj, on i ti sve citaju ovdje sta pises.
promijeni ovdje nesto, pas vidit da ce ti i tamo skinut parcijalu..
Citaju kurac sta jedan miki ovdi trkelja. Al ako mislis da bi triba zavolit zokija da me puste, ocu malo sutra. Zoki, ili cenzura? Zivila CENZURA..a unda » wrote: pa eto, onda te tijs nije isprovocirao.
cuj, on i ti sve citaju ovdje sta pises.![]()
promijeni ovdje nesto, pas vidit da ce ti i tamo skinut parcijalu..
-
jednokratni klon
miky0 » wrote:
Citaju kurac sta jedan miki ovdi trkelja. Al ako mislis da bi triba zavolit zokija da me puste, ocu malo sutra. Zoki, ili cenzura? Zivila CENZURA
Kakva je Nica? Dali se s njom malo pricakulat na finjaka?Kolinda Kitarović » wrote:Samo vas čitam. :dlesar:
-
jednokratni klon
Da. Ali ne onako kao što si ćakulao s Tijsom.miky0 » wrote:
Kakva je Nica? Dali se s njom malo pricakulat na finjaka?
Ma prica bi ja s njom onako nalipo. A tijs je budaletina koja se pravi uljudna. A di zivi nica? Nije u splitu, da odemo na kavu i izgaldim stvar?
..ma ne moras ti nikog zavolit, ali eto, ako ti tako mislis onda ti je bolje imat parcijalu, jel tako.miky0 » wrote:
Citaju kurac sta jedan miki ovdi trkelja. Al ako mislis da bi triba zavolit zokija da me puste, ocu malo sutra. Zoki, ili cenzura? Zivila CENZURA
osim toga, sad si i zrtva cenzure.. kako god okrenes, pobijedio si..
..ali, citaju te on i citaju..i ne samo sa tog foruma. pouzdano znam za jos neke portale...
Ma neee, pa di bi sefivi to pokaza. Pravija bi se fin i pristojan..a unda » wrote: ..je, pa ces joj odmah ic pokazivat cunu..
-
jednokratni klon
-
jednokratni klon
Aj, dovoljno sam ga ja uništila onomad s lesarom...a unda » wrote: .. i matija.
Jesi ti ono slušao Cafe del mar?
.. a jesam. prva cetri. ono ostalo, ajd, nije da ne valja, ali uglavnom..Kolinda Kitarović » wrote:
Aj, dovoljno sam ga ja uništila onomad s lesarom.Nemoj ga plašit.
Jesi ti ono slušao Cafe del mar?
-
- Information
-