slicno sam i ja pomislio samo nisam to napisao, zato je moj komentar i bio onakav
Mače traži topli dom
ne kolutaj ocima nego reci gdje ti se danas mala smjestilaZekoslawa » wrote:
eto sta jedna maca ucini od zecicekarambol wrote:
Nekak si sva seksija pučanstvu od postajanja mačkomajkom...
mada je ona i prije mackomajcinstva sigurno bila takva
Tak sam ja jednom čuo ženu kako umire od smijeha u kupaonici.
Dok s kupala, mala maca joj se popela na rub kade. Žena je poškropila, a malo đubre joj vratilo...
Dok s kupala, mala maca joj se popela na rub kade. Žena je poškropila, a malo đubre joj vratilo...
Ah, evo je već "squee-squee" i izvalila se ko pesek da je češkam po tibici.MightyMe » wrote:Dugo ste izdržale.
Mislila sam da mi nikad neće oprostiti, a to...to...to... to bi bilo grozno.
Ma vidi se da je to neka šuša, varaš je s bivšin kvartovskin jebačima, a ona ništa.Zekoslawa » wrote: Ah, evo je već "squee-squee" i izvalila se ko pesek da je češkam po tibici.![]()
Hm, a kaj je to trebala oprostiti?Zekoslawa » wrote: Ah, evo je već "squee-squee" i izvalila se ko pesek da je češkam po tibici.![]()
Otrov za udavače
MightyMe » wrote:
Ma vidi se da je to neka šuša, varaš je s bivšin kvartovskin jebačima, a ona ništa.
Nemoj da ti je nahuškam, za još mjesec dana bit će veća od tebe za cilu glavu.
Pa... rovala je po smeću i po sudoperu i napadala konzervu tune, pa sam vikala na nju i puno je prskala vodom, pa je počela bježati od mene i mislila je da sam grozna. Al opet smo si dobre.Dominicus wrote:
Hm, a kaj je to trebala oprostiti?
Eto, sad bar znaš da Lola nije musasta. Obožavam takva bića 
Ma jebeš to, posvađaj se ti jope s Eksačom, to je puno zanimljivije...Zekoslawa » wrote:Posvađale smo se.
BTW, to je obični mit da ne smiješ mački opalit šljagu. Ja sam svoje znao šibom kad bi se razularile, pa opet me obožavaju.
-
jednokratni klon
judolino » wrote: Ma jebeš to, posvađaj se ti jope s Eksačom, to je puno zanimljivije...
BTW, to je obični mit da ne smiješ mački opalit šljagu. Ja sam svoje znao šibom kad bi se razularile, pa opet me obožavaju.
Otkad ti imaš mačke?
E sad ću jovanku potegnut za uši, pa da više metne te proklete fotke, pička joj materina lijena...
Paš vidit kako podnosi...
- Nenia Salonitana
zekoslawa, s koliko njenih godina ćeš dogovoriti poziranje za umjetnički portret?

A koga će drugog tamo obožavat u toj vukojebini?judolino » wrote: Ma jebeš to, posvađaj se ti jope s Eksačom, to je puno zanimljivije...
Kako misliš "s koliko godina". Pa svaki mjesec po jedan. Nikad dosta slika moga zlata.Nenia Salonitana wrote:zekoslawa, s koliko njenih godina ćeš dogovoriti poziranje za umjetnički portret?![]()
- Nenia Salonitana
koje strpljenje imate. svaka čast.Zekoslawa » wrote: A koga će drugog tamo obožavat u toj vukojebini?![]()
Kako misliš "s koliko godina". Pa svaki mjesec po jedan. Nikad dosta slika moga zlata.![]()
-
- Information
-