To-do lista
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
baš lijepi početak studenog... javili nam se i Bara i Potjeh i Nina i schmokljan... ko zna ko će se danas oglasiti a da nije već dugo bio ovdje... 
'if you fall, i'll be there' (floor)
- Nenia Salonitana
Nenia Salonitana » wrote:- danas barem 20 minuta, uz naravno 120 minuta previranja i borbe sa irvasom
možda i je bilo toliko. s pauzom dok se sušila skripta pod radijatorom. pljuvačka razmoči tintu pa se preslikava.
- štreberica
- srušiti trkeljanje 
- ne raditi ništa cijeli dan jer nemam pristup to-do listi
- ne raditi ništa cijeli dan jer nemam pristup to-do listi
štreberica ja ću biti, zašto to i dalje kriti
-
jednokratni klon
Još se misli je li to ili unda, miki i euklid u žaru borbe.
-
jednokratni klon
Ja mislim da to nije samo do smajlija nego i činjenice da se pokrenula.
To je ekvivalent groma i munje.
- Nenia Salonitana
- ne pobacati skriptu kroz prozor
-prodrkati još nešto, uz naklonost zvijezda možda bude dovoljno za prolaz
jučer sam ju krenula gužvati i derati, oda sam se sjetila debila u kopiraoni i zadnje 2 epizode prinatanja
i da ako zderem morat ću ponovo to nosit. 
-prodrkati još nešto, uz naklonost zvijezda možda bude dovoljno za prolaz
jučer sam ju krenula gužvati i derati, oda sam se sjetila debila u kopiraoni i zadnje 2 epizode prinatanja
Bok i tebi vjeciti mladicu!
Uzivaj dok jos mozes, moje je iskustvo takvo da je KSG mila majka prema menpoauzasko/andropauzaskim promjenama. (Nu nodens, ako naletis, daj to gramaticki prepravi da lici na nesto....ako ti se da
No da....
Euklide, uzivaju vjetru u kosi i ostalim popratnim srednjokrizaskim pjavama.
I hvala ti na onom poljepsavanju slika iz USA ovog ljeta, da sad ne dizem to tamo.
Voljela bih kad bih znala kako staviti puno slika uz malo truda, ali meni to bas ne ide.
Eto, cisto da se zna da imam vise slika od onih koje stavim.
Vidim, divna je mati, kao sto sam i znala da ce bit.
Brizna i skrbna, a opet odlucna kad treba priprjetiti prstom.
-
jednokratni klon
- odjebati forume što je moguće više, poradi svog psihičkog zdravlja jer sve ima svoje granice tolerancije
A vidi, necu ti ja sad tu puno pamet prodavat, ali vata/pamuk u usima i poklopci na ocima nisu nikad nista lose donjeli u braku.
Pogotovo ako se jos uvijek zajedno smijete i zajebavate. Pogotovo bez onog "za".
Ma nema veze, Otic bilo di je dozivljaj sam po sebi, a ic u Prag usrid zime, pa se vratit u mediteransko topli Split....ma sta ces vise od zivota trazit.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Nema na čemuBara huda » wrote: Bok i tebi vjeciti mladicu!![]()
Uzivaj dok jos mozes, moje je iskustvo takvo da je KSG mila majka prema menpoauzasko/andropauzaskim promjenama. (Nu nodens, ako naletis, daj to gramaticki prepravi da lici na nesto....ako ti se da)
No da....
Euklide, uzivaju vjetru u kosi i ostalim popratnim srednjokrizaskim pjavama.
I hvala ti na onom poljepsavanju slika iz USA ovog ljeta, da sad ne dizem to tamo.
![]()
Voljela bih kad bih znala kako staviti puno slika uz malo truda, ali meni to bas ne ide.
Eto, cisto da se zna da imam vise slika od onih koje stavim.
Fotke je turbolagano stavljati uz pomoć ove male aplikacije: Frubar.
Skini aplikaciju i zatim kad god želiš stavit fotke samo je otvori, odi u folder di su ti fotke, označi ih i klikni na upload. Zatim samo kombinacija tipki ctrl+v ovdje na trkelju.
Nego, de ti meni reci kolko još imam lufta do menopauze...
'if you fall, i'll be there' (floor)
- štreberica
+1Kolinda Kitarović » wrote:- odjebati forume što je moguće više, poradi svog psihičkog zdravlja jer sve ima svoje granice tolerancije
danas sam posve neočekivano dobila novu šansu i mrvicu motivacije i planiram je iskoristiti
(to ću si staviti u sig da me podsjeti svaki put).
- isprintati skripte
- dogovor s frendicom
- pokupiti veš i posložiti
- hjp
- hzzo
- app
- poslati mail zahvale
- izračunati kad bi mogao biti drugi kolokvij i zapisati datume u rokovnik
- vidjeti kad su konzultacije i saznati broj telefona
- poslati inbox za dodatne info.
- poslati mail referadi
- odigrati nagradnu igru
- čestitati rođendan
- odgovoriti frendici
- poslati tri maila
štreberica ja ću biti, zašto to i dalje kriti
Imas i drugu soluciju.Kolinda Kitarović » wrote:- odjebati forume što je moguće više, poradi svog psihičkog zdravlja jer sve ima svoje granice tolerancije
A ta je da ne uzimas puno srcu sve sto vidis napisano.
Znas kako se Mujo najspranjio jer je vidio na plotu da pise picka.
E, pa nemoj i ti tako vjerovat svemu sto pise.
Pogotovo ako ti ne cini dobro
Ljudi su zlobni, jadni, frustrirani, treba i za njih imati razumjevanja kad se istresaju na druge.
Ok, ja ga trenutno nemam, ali ja sam u klimakteriju i moji hormoni mi nalazu cupanje grkljanja zubima i kopanje ociju tupom zlicom (jer noktiju nemam ) obicnom putniku namjerniku koji se zeli ubacit ispred mene u kolonu automobila.
Pusacku apstinenciju u obliku hladnog purana necu ni spominjat.
Kako mi je i mozak oglupavio, zaboravila sam sto sam htjela rec.
Ali valjda nesto u stilu....izduraj i uzivaj, bit ce ti samo jos gore.
Bolje, hocu rec....bolje. Bolje.
E da....sjetila sam se price
Ovo ljeto, Amerika, beskonacna visesatna voznja sa familijom na koju vise nisam navikla. Mislim na tako puno familije tako dugo vremena u tako malom prostoru.
Kako bilo, vozimo se i slusamo radio. Satima.
Za popizdit.
I kako ameri imaju svakakve savjete za samopomoc i ostala sranja, tako se nadju njih dvoje i balave o tome kako se ponasati u prometu.
Ono, kad ti netko oduzme prednost, bude bezobrazan, jebe ti mater srednjakom....uobicajeno prometno ponasanje.
I sad kaze taj jedan pozvani kako on gleda na te ljude kao na smetlarske kamione.
Kao ono....kamion je pokupio smece, prepunio se smeca i svako toliko mu nesto ispadne na cestu.
A ti vozis iza njega. I moras zaobic to smece jer nije kamion kriv sto se prepunio, njegovo je da se puni i odvozi smece.
E sad....tako on gleda i na ljude koji se ubacuju ispred njega u prometu.
Kao na one koje je netko (sef, zena, susjed, roditelj) napunio smecem koje se jednostavno preljeva iz njega kroz dignuti srednji prst ili trubljenje ili sto vec.
I sad...sve je to divno dok on prica i ja slusam i tako to, ali slika poprima sasvim drugacije obrise kad sam ja smetlarski kamion prepun hormonalnog smeca.
Tu nemam milosti prema ostalim smetlarskim nakupinama.
Tesko ti je micek?...odjebi, nisi jedini, i meni je tesko! Pa sutim i trpim. Dok me ti, budalo smetlarska koja se izivljavas na meni ne potaknes na akcio-reakciju.
Jebemu, prestrasno je to.
Taj osjecaj zedji za krvlju.
Koji je bio onaj vampir koji je bio vampir ali nije htio cugat ljudsku krv nego onu od bestija?
Eto....to sam ti htjela rec Kolinda. Pa se malo pogubila.
Take it easy!
Uho nutra, uho van, a nikako ne zadrzavat izmedju usiju to sto procitas.
Osim ako nije od skole.
- Nenia Salonitana
kolinda, slažem se s barom. i to ne zato što te sebično želim zadržati ovdje da ne ostanem sama s trojicom veličanstvenih.
izolirati se i izbjegavati u potpunosti takve situacije nije najpametnija opcija, jer što dok se nađeš u 3 dimenzije u situaciji gdje to nećeš moći izbjeći?
budala će uvijek biti, kretena koji te vrijeđaju, psihičkih bolesnika koji vrše istovar svog đubra na druge...ne možeš ih sve zaobići. možeš jedino razviti imunitet na vrijeđanje.
za one nebitne je relativno lako postići kurcobolju, za one familijarne kretene malo teže, ali napredak je postići i da te takav eksces ne paraliza na 3 dana, nego da si i taj dan relativno ok.
za vježbanje toga net je odličan.
izolirati se i izbjegavati u potpunosti takve situacije nije najpametnija opcija, jer što dok se nađeš u 3 dimenzije u situaciji gdje to nećeš moći izbjeći?
budala će uvijek biti, kretena koji te vrijeđaju, psihičkih bolesnika koji vrše istovar svog đubra na druge...ne možeš ih sve zaobići. možeš jedino razviti imunitet na vrijeđanje.
za one nebitne je relativno lako postići kurcobolju, za one familijarne kretene malo teže, ali napredak je postići i da te takav eksces ne paraliza na 3 dana, nego da si i taj dan relativno ok.
Ma nije to tako.elma » wrote:bara, meni ovo što ti pišeš nije daleko od onog kad muž vrijeđa, da ne velim mlati, ženu, a onda je još čini ludom kako je sve umislila.
da, treba se još bolje naguziti bullyjima
Stvar je da se ne treba emocionalno vezat uz nepznate smetlarske kamione na forumima iz kojih ispada smece. Makar bilo i direktno ciljano.
Ako te muz tuce, jebiga, to je drugacija slika i osjecaj, tu si prisutan i tijelom a ne samo duhom. I udarce osjecas fizicki i psihicki jer dolaze od tebi poznate (i (nekad davno cak i drage) osobe.
Pa pitas i sam sebe....di si se zajebo, di si tako pogrijesio da si sad u ovom dreku?
Iako, lako je meni sve ovo pisati ovako nadaleko kad nisam upletena.
Kad nisam ja ta kome netko nepoznati jebe mater i secira duh.
Ja sad slabo pisem po forumima, a i inace, jer se, kako rekoh, osjecam nezanimljivom.
A i puno toga sam vidjela i procitala i ne znam sto bi me to moglo iznenadit. Potaknut na reakciju.
Zapravo, potakne mene neki post na reakciju, ali onda obicno verbalno izjebem mater i izvrijedjam pisca posta pa me prodje zelja za pisanjem.
Ali da, sjecam se da su me neki negativni komentari na moje upise svojevremeno znali bas ubedirat, kao sto su me i pozitivini znali hajfajvirat.
Ali....Zanimljiva mi je transformacija pojedinih nikova koje znam vise godina. Od finih, pristojnih, empaticnih upisa u kojima osjecas pozitivnu emocionalnu vibru na pocetku, pa sve do upisa punih zuci, jada i cemera. Upucene drugim ljudima. A kroz sve to se provlaci otuzan osjecaj tuge i nestanak zivotne radosti tog istog pisca posta.
Ok, znam da se svi mi mijenjamo s godinama i okolnostima u kojima jesmo, ali mi je zalosno vidjeti kako taj proces ide samo u smjeru od dobrog prema jadnijem.
Nikako da naletim na pesimistu koji vremenom postane optimist.
Evo, pada mi na pamet nodens. Recimo....bas bi me razveselilo da se taj covjek osjeti zadovoljnim.
Pa makar morao i jebat radi toga.
Zabolio me zeludac od ovog savjeta sa smetlarskim kamionom 
Da tako gledam na oduzimace prednosti, psovala bih jos triput vise u autu.
Ma oduzmi mi prednost, pokazuj prst, vici da sam kokos za volanom, samo vozi picka ti materina
Ja cu nacisto ispizdit kolko se ljudi gljive po cesti
Da tako gledam na oduzimace prednosti, psovala bih jos triput vise u autu.
Ma oduzmi mi prednost, pokazuj prst, vici da sam kokos za volanom, samo vozi picka ti materina
Ja cu nacisto ispizdit kolko se ljudi gljive po cesti
- Nenia Salonitana
kolinda, vidiš.Euklid » wrote:evo vidiš kako je Splenda svaki dan totalno cool i ok... nema te sile na svijetu koja bi njoj mogla dići tlak i poremetiti mir...
uvijek će biti netko naporan kao euklid. i držati se tebe ko pijan plota iz pitaj boga kojeg razloga,
kao što se euklid drži splende koje nema mjesecima na forumu.
koja su ti trojica velicanstvenihNenia Salonitana » wrote:kolinda, slažem se s barom. i to ne zato što te sebično želim zadržati ovdje da ne ostanem sama s trojicom veličanstvenih.![]()
izolirati se i izbjegavati u potpunosti takve situacije nije najpametnija opcija, jer što dok se nađeš u 3 dimenzije u situaciji gdje to nećeš moći izbjeći?![]()
budala će uvijek biti, kretena koji te vrijeđaju, psihičkih bolesnika koji vrše istovar svog đubra na druge...ne možeš ih sve zaobići. možeš jedino razviti imunitet na vrijeđanje.![]()
kako vas doticu rijeci ljudi koje samo citate na forumu
mene ni rijeci ljudi iz moje okoline vise ne doticu, odnosno rijetko i slabo
kvaka je u tome da te netko uzme na "zub" i onda ne pušta nego ide za tobom i nasere se na što god napišeš.
a ja zbilja ne mislim da se veličina čovjeka sastoji u tome koliko dobro trpi tuđe izdrkavanje
uostalom, odgovornost je podijeljena. ako mene netko vrijeđa, ide za mnom, izdrkava se i ne planira stat, on je svakako neempatičan govnar, ali i ja sam kriva jer puštam i ne reagiram.
a dobro je poznato da se bullyji ne povlače kad ih ignoriraš, nego još dobiju podstrek
a ja zbilja ne mislim da se veličina čovjeka sastoji u tome koliko dobro trpi tuđe izdrkavanje
uostalom, odgovornost je podijeljena. ako mene netko vrijeđa, ide za mnom, izdrkava se i ne planira stat, on je svakako neempatičan govnar, ali i ja sam kriva jer puštam i ne reagiram.
a dobro je poznato da se bullyji ne povlače kad ih ignoriraš, nego još dobiju podstrek
-
- Information
-