Kako me živcira...
..sa teve? il je? ma nemoj mi rec. poceli smo smrdit, jel? .. a jes vidla ti smrdecca, a?Zekoslawa » wrote:Sa je, otkad si teve zvijezda mi ti smrdimo?
Ma volem ja vas, šta vam je - samo kaj se s vama ne mogu popičarat ko s fašistima s onog drugog foruma, jebiga...
Drago mi je da ste primijetili da sam TV 3BE33.14A!
Nema gljiva, al ima potencijalnih šoca, dobrih u pičku materinu... A ja se riješio ženit, jebeš budalu...
Ma, kako sam navršio četrespetu, uvatile me neke želje za promjenama... Mislim, logiĆno, nakon četrespete sve mora bit drukčije, jebiga, cijeli sam život to uĆijo...
Joj, drugovi, toliko mi se šema mota po glavi, nije normalno.
Al drago mi je ponovno vas sresti, ljubi vas vaš Juda Iškariot...
Drago mi je da ste primijetili da sam TV 3BE33.14A!
Nema gljiva, al ima potencijalnih šoca, dobrih u pičku materinu... A ja se riješio ženit, jebeš budalu...
Ma, kako sam navršio četrespetu, uvatile me neke želje za promjenama... Mislim, logiĆno, nakon četrespete sve mora bit drukčije, jebiga, cijeli sam život to uĆijo...
Joj, drugovi, toliko mi se šema mota po glavi, nije normalno.
Al drago mi je ponovno vas sresti, ljubi vas vaš Juda Iškariot...
Tamo na Tri nonice i unda.judolino wrote: Ma đe, bona, ljubičice bijela?
Ma nista posebno, vecina te se ni ne sjeca
Mda..Beau wrote:koja sam ja tuka
još nisam pomakla sat na službenom mobitelu (slabo ga koristim zadnje vrijeme, pa zato)
i tako, jutros sam se digla u pet, umjesto u šest
a to sam naravno skužila tek kad sam skuhala kavu i vratila se s njom u krevet
Jutros sam dosla sat vremena ranije na mjesto odresista di kupim kolegice. I tak, sad pijem kavu u najvecoj birtijetini
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
jel uopće postoje te cigare još uvijek? nisam to vidila dvajst godina
kurvanjski avatar, a
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
Jel te to izivciralo?ma trolam jer se kurčim pišem s moba prvi put pa trkeljamEuklid » wrote:Jedan Švabo, koji se oženio za Hrvaticu, je početkom 80-ih kad bi dolazio vamo na odmor nosio šteke Marlbora i mijenjao ih za Opatiju...
kurvanjski avatar, a
Pizde obične...
Takve stvari ni meni nisu bile jasne dok sam bio hipnotizirani klinac, a onda sam s vremenom totalno oguglao na brendove.Euklid wrote:Jedan Švabo, koji se oženio za Hrvaticu, je početkom 80-ih kad bi dolazio vamo na odmor nosio šteke Marlbora i mijenjao ih za Opatiju...
I sad mi je jasno zakaj su Švabe više voljele šljivu od viskija. A otkad pušim domaći duhan, mali boro mi smrdi ko padavica. Opatija je bila super pljuga, ali mana joj je bila puno katrana.
mah, bezveze. svabe koje su dolazile ovdje vise su voljele sljivu radi navike iz rata. tu naviku u skotskoj nisu imali.judolino » wrote:..
I sad mi je jasno zakaj su Švabe više voljele šljivu od viskija. A otkad pušim domaći duhan, mali boro mi smrdi ko padavica. Opatija je bila super pljuga, ali mana joj je bila puno katrana.
a opatiju je pusila ustasija, pa to svak zna..
-
jednokratni klon
Baš je sinoć moralo past, a večeras kad je ubi bože dosadno radi ko urica. 
-
jednokratni klon
Samo rifrešam što me sjetilo Karla.
-
jednokratni klon
Zekoslawa » wrote:Muči, ovi poklon šta sam mu kupila za diplomu će požutit od duvana il će ga Lola izist.
Lajkao mi je na fejsu sliku s babama, ali šuti. A šutim i ja. Oću da dođe vamo.
-
jednokratni klon
Ti si svoje odzviždao...a unda » wrote:..sta je, stojite doma s mackama i visite na trkeljanju. lipo zivite, lipo..![]()
ups, tj, htio sam vam rec da se nikada ne usporedjujete s drugim, narocito ne sa mnom..
Ae, a šta se može. Uostalom, isti vrag je i da sidimo s mužem.
Pa di ću, pari da mogu igdi od nje...a unda » wrote:..sta je, stojite doma s mackama i visite na trkeljanju. lipo zivite, lipo..![]()
ups, tj, htio sam vam rec da se nikada ne usporedjujete s drugim, narocito ne sa mnom..
Khm...Kolinda Kitarović wrote:
![]()
![]()
Lajkao mi je na fejsu sliku s babama, ali šuti. A šutim i ja. Oću da dođe vamo.
Znam da nas čitaš, Kar.
pa jednu macku uvijek ti neko moze pricuvat dan, dva..
a ja to ne mogu cak rijesti ni s autobosom.. kako ces nekom dotrat autobus macaka i rec.. evo, na..
-
jednokratni klon
..a unda » wrote: pa jednu macku uvijek ti neko moze pricuvat dan, dva..
a ja to ne mogu cak rijesti ni s autobosom.. kako ces nekom dotrat autobus macaka i rec.. evo, na..
Ma ne može se odvojit od nje, pusti je, još je mala.
-
- Information
-