Tko su ovi ljudi ovdje?
- schmokljan
Nije me dugo bilo, ne poznajem gotovo nikoga.
Predstavite mi se!
Predstavite mi se!
Spustio? Odakle? Kad je uzašao?
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 802 times
- Been thanked: 1522 times
Tvoj problem.schmokljan » wrote:Nije me dugo bilo, ne poznajem gotovo nikoga.
Potpisi su za budale.
- schmokljan
Malo sam prošao kroz stare teme. Nekad je bilo i rasprava!
..a unda » wrote:..schmokljane, ovo ti je miki. znas ti mikija? ..aj, upoznajte se malo, popricajte..![]()
- schmokljan
Pari mi neka komunjara. A i ne volim upoznavati muškarce, o šta će mi to?!!!
Aj reci ti njemu sta sam ja, ustvari nemoj, da ima pizdu aj aj, al ovako nemoj..a unda » wrote:usi i oci su nevjerni svjedoci. daj mu sansu, iznenadit ces se..
..a jeel, ti bi se s mladim zenskim forumskim mesom upoznavao?..imas li nekih posebnih zelja?
- schmokljan
Ne znam, možda bi bilo zentastičnije da je Kadijević intervenirao i spriječio rat. 
mozda.schmokljan » wrote:Ne znam, možda bi bilo zentastičnije da je Kadijević intervenirao i spriječio rat.
..ali to necemo nikad znat. sto ne znaci da necemo imat opet neka slicna pitanja. ali odgovori na ta pitanja su vec nekako ocekivani.. ono, dosadno vise, dosadno..
neko bi mozda rekao, prvi put kao tragedija, drugi put kao farsa, treci put ka dosada..
zentasticnije? komparativ? i to jos na hrvatsku mislis?
vidim nekie promjene, vidim. ne znam jel nabolje ili nagore, ali.. promjene. ne znam, mozda si samo promijenio frizuru..
- schmokljan
Svaka promjena, u našim godinama, je nagore, nema se tu šta filozofirati.
Bogami, ni ja više ne znam tko je čiji klon, bio bi red da Majti stavi neki šalabahter.
- schmokljan
Da, da - i učinilo mi se da na nekim temama ekipa priča sama sa sobom pomoću klonova. Šerani unutarnji dijalog, aj supoz.
..da, u vasim godinama. odakle mi je ono poznato.. godine su bile milosrdne?schmokljan » wrote:Svaka promjena, u našim godinama, je nagore, nema se tu šta filozofirati.
- schmokljan
Zadnji korak pred izlazak, vidim kako postaš kao ja, kao ja.....a unda » wrote:sta se ne opustite. sta ima veze ko je ciji klon. malo se ljudi srede, ono, za izlazak..
-
- Information
-