Bok, Bara... dugo te nije bilo...
- pozdraviti Baru...
Bara nam je sketilaBara huda » wrote:Objavit trkeljasima da sam ziva i vise-manje ok.![]()
Mislila sam da je onaj zeleno-bijeli strih u smajlijima ali nije pa crtam koku, nema veze.![]()
Plan za dalje![]()
Dogovorit se sama sa sobom.
Bolje receno, ne se uobicajeno dogovorit (jer je sve vec dogovoreno i sve se zna) nego se pridrzavat dogovora.
Tu flaksam zasada.
Nadam se da nece potrajat dulje od koje godine.
Koji mi je problem?
Pa....osjecam se nezanimljivo nezanimljivom..
Da.
Mislim da je to to.
Kurca ne kuzim sto znaci 'sketila' ali miki, ti si meni persona grata.
sLetila Baro, zadnje sta si se javila je s onog prekobarskog aeredroma...Bara huda » wrote: Kurca ne kuzim sto znaci 'sketila' ali miki, ti si meni persona grata.![]()
Nije da te uvijek kuzim, nije da se cesto slazem s tobom, ali, jebes mi sve, trkelj bez mikijevog veleizdajstva jednostavno ne bi imao svoj šarm.
Btw, jebes li ista osim zene?![]()
Mislim, kad ces ako ne sad dok si mlad?
Satralo me sefe, da ne kazem ubilo.
Onaj Chikaški u rujnu je ti bio taj ili?miky0 » wrote:
sLetila Baro, zadnje sta si se javila je s onog prekobarskog aeredroma...
Nista, sve usuvo, a sezona svrsila, bit ce bolje dogodine
Bit ce bolje dogodine, a mozda iprije, icemo u 1.misec kod njih u cesku, zdogovorili smo se s ljudimaBara huda » wrote: Onaj Chikaški u rujnu je ti bio taj ili?
Ma nije ni vazno, sve ti to isti drek na kraju.
A jebemu, svrsila sezona usuvo, ne zvuci ka da imas lipe uspomene na umakanje i utopljavanjenje kurca....negdi.
Ota mantra.....bice bolje nagodinu......a dobro...svak se tjesi kako zna i umije.![]()
Zvuci super!miky0 » wrote:
Bit ce bolje dogodine, a mozda iprije, icemo u 1.misec kod njih u cesku, zdogovorili smo se s ljudima
A ko zna, beherovka ce bit u akcijiBara huda » wrote:
Zvuci super!
Osim sta nece bit u stvarnosti super.
Nit ces ti jebat Lucy, nit ce tvoja zena bit jebana od strane muza od te Lucike.
Ali Prag je divan kako cujem od drugih.
Nisam bila ali su svi oni koji jesu bili puni odusevljenja.
Imas ti pravo miki. Ne slusaj ovakve klimaktericne babe ko ja nego se nadaj sve dok dises.
- nagovoriti majtija da mi doda smajlić![]()
O tom nisam bas razmisljaBara huda » wrote: Imas ti pravo miki. Ne slusaj ovakve klimaktericne babe ko ja nego se nadaj sve dok dises.
A reci....kad smo vec kod teme
Kako gledas na jebacinu vlastite zene sa gospon Lucyjem.
Ili vec kojim.
Jebacem.
Users browsing this forum: ClaudeBot, GPTBot and 7 guests