mozda da, mozda ne. ali ne radi se o meni..
Slike sisa
- Beta ženka
Nego o kome?..a unda » wrote: mozda da, mozda ne. ali ne radi se o meni..
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
..o musi kesedziji. pa o tebi se radi. kako si to sa sebe uspjela doc na mene? aj reci..kkkoke.Beta ženka » wrote:
Nego o kome?
- Beta ženka
..a unda » wrote: ..o musi kesedziji. pa o tebi se radi. kako si to sa sebe uspjela doc na mene? aj reci..kkkoke.
A kako si ti sa slike dobre sise došao do mene i mojeg navodnog jala, boktemazo?
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
..pf, cas posla.Beta ženka » wrote:
A kako si ti sa slike dobre sise došao do mene i mojeg navodnog jala, boktemazo?
- Beta ženka
Jes, vala, i imaju razloga. Ne za bojat se, već doći do tog zaključka.
cekaj malo, zbrkala si me. jesam li ja ovo pobijedio ili si ti izgubila?
enivej, kako je da je, slika nema..
- Beta ženka
Mene to fascinira... Kod interneta i nebrojenih mogućnosti za gledanje sisâ, bitno je da forumašice pošalju svoje... KOLIKO ugrožen moraš biti za to?..a unda » wrote: cekaj malo, zbrkala si me. jesam li ja ovo pobijedio ili si ti izgubila?
enivej, kako je da je, slika nema..
A koliko ti čekaš da te netko konačno zatraži sliku sisa?
Biti i mniti svemiropolisno
ko?Beta ženka » wrote:
Mene to fascinira... Kod interneta i nebrojenih mogućnosti za gledanje sisâ, bitno je da forumašice pošalju svoje... KOLIKO ugrožen moraš biti za to?
..zasto mislis da se radi o ugrozenosti? nasoj, jel? il mojoj, jel? pa i da je tako, zasto se radi toga nerviras?
ovaj topik je postavio sasvim legitimne..jesu li to zahtjevi, sta su? i cemu sad ta neka koprcanja, te vi ugrozeni te ovo te ono. aj, prestani se fascinirat, opusti se.
- Beta ženka
..a unda » wrote: ko?![]()
..zasto mislis da se radi o ugrozenosti? nasoj, jel? il mojoj, jel? pa i da je tako, zasto se radi toga nerviras?
ovaj topik je postavio sasvim legitimne..jesu li to zahtjevi, sta su? i cemu sad ta neka koprcanja, te vi ugrozeni te ovo te ono. aj, prestani se fascinirat, opusti se.![]()
..a unda wrote: ..a ti padnes na njih?![]()
Živa istina.
ja ne čpadam. tj kad padnem na foru onda se to kaze da me..zajebalo. ok, mozda je to kod vas zemskih drugacije..vi se ocete zajebat. :fata:
Jesi ti mwm..a unda » wrote:da se imas cime ovdje podicit, vec bi se podicila i dejalnila. pa da.
Ma hajde Herpe, već si pokazao sise, možeš opet
P.S. Vi novi, samo da se pohvalim, ja sam ih vidjela uživo, ne samo na slici
Life is short. Smile while you still have teeth.
- schmokljan
Neupućen Netko je pitao da koliko ugrožen možeš biti da pored internetskog sisoobilja tražiš slike sisa kolegica trkeljašica. SVAŠTA!
Moji muški kolege ovdje traže sise iz jednog i samo jednog razloga - sažaljenja. Vrrrlet je davno definirao tužnu činjenicu: "Moj je pas zgodniji od prosječne forumašice." I sad mi, susojećajni kakvi jesmo, fingiramo da želimo vidjeti vaše sise, a sve kako biste se vi osjećale poželjne. I umjesto da to poštujete - vi nas prozivate.
Vjerujte mi - vaše nas sise ne zanimaju. Onih par koje smo dobili na uvid - odmah smo obrisali, prije nego što se otvorio attachment - tko zna na što to liči.
Dakle - ovo je tema na kojoj se mi pravimo da ste vi poželjne. Probajte se onda i vi, pobogu, praviti da jeste.
Moji muški kolege ovdje traže sise iz jednog i samo jednog razloga - sažaljenja. Vrrrlet je davno definirao tužnu činjenicu: "Moj je pas zgodniji od prosječne forumašice." I sad mi, susojećajni kakvi jesmo, fingiramo da želimo vidjeti vaše sise, a sve kako biste se vi osjećale poželjne. I umjesto da to poštujete - vi nas prozivate.
Vjerujte mi - vaše nas sise ne zanimaju. Onih par koje smo dobili na uvid - odmah smo obrisali, prije nego što se otvorio attachment - tko zna na što to liči.
Dakle - ovo je tema na kojoj se mi pravimo da ste vi poželjne. Probajte se onda i vi, pobogu, praviti da jeste.
-
- Information
-