Bojkot je. Što da radim, što?!
ma slažem se, ali ja sam npr zvala one s kojima sam imala nekakav odnos.
s druge strane, ima brdo forumaša koji su mi dragi i koje volim čittai, ali nikad nismo ukrstili pera
s druge strane, ima brdo forumaša koji su mi dragi i koje volim čittai, ali nikad nismo ukrstili pera
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- Lord Byron
Lijepo sam ja rekaoaisling » wrote:Tamo se u potpis ne smije stavit nešto tipa trkeljam na trkeljanje.com?
Ma ne smiješ to, što ti je.

Blog smiješ jer su oni u nekim odnosima, ne znam kakvim, al' dobrim valjda.
Al' imam neki osjećaj da ne smiješ ni blog, ako ćeš nas reklamirati.
Ma ja mislim da većina ljudi od tamo ima nekog među nama s kime je dobra, tako da vjerujem da uglavnom svi znaju gdje smo.
Blog smiješ jer su oni u nekim odnosima, ne znam kakvim, al' dobrim valjda.
Al' imam neki osjećaj da ne smiješ ni blog, ako ćeš nas reklamirati.
Ma ja mislim da većina ljudi od tamo ima nekog među nama s kime je dobra, tako da vjerujem da uglavnom svi znaju gdje smo.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Zašto? Pa lijepo otvorim blog na kojem napišem nešto lijepo. Možete mi slobodno i pomoć budući mi inspiracija danas malo šteka.
Onda si fino stavim svoj blogić u potpis i budem malo konstruktivna na par pdf-a ko što sam uvijek bila, samo malo jače
Razmišljam o potpisu.
Ja imam svoj blog na kojem trkeljam, a koliki je tvoj?
- to za konstruktivnost na ljesu
Moram još neki za ostale smislit, pa ću mijenjat.
Onda si fino stavim svoj blogić u potpis i budem malo konstruktivna na par pdf-a ko što sam uvijek bila, samo malo jače
Razmišljam o potpisu.
Ja imam svoj blog na kojem trkeljam, a koliki je tvoj?
- to za konstruktivnost na ljesu
Moram još neki za ostale smislit, pa ću mijenjat.
Happy Easter!
Ma to je došlo od toga da smo se na početku zajebavali da smo mi mali čamčić za spašavanje, a ono tamo je krstarica. 
Ne znam više točno tko je prvi upotrijebio taj izraz. Mislim Lord ili Stonoga.
Ne znam više točno tko je prvi upotrijebio taj izraz. Mislim Lord ili Stonoga.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
- schmokljan
Slafko, htjela je otvoriti blog kako bi mogla u svoj potpis staviti link na taj isti blog koji će poslužiti tek kao link za trkeljanje.com.
Potom bi otišla na forum.hr na, recimo, pdf nogomet, i javila se na temu "Hrvatska reprezentacija - opća tema" s postom tipa: "Meni je Niko najljepši, kao što mi piše i u potpisu, ali i vama dečki bi dala.", te bi tim postom dovukla čitavu kremu podforuma nogomet na naš mali forum.
To je bio plan od aisling i uopće jedan od boljih planova za koje sam čuo.
Potom bi otišla na forum.hr na, recimo, pdf nogomet, i javila se na temu "Hrvatska reprezentacija - opća tema" s postom tipa: "Meni je Niko najljepši, kao što mi piše i u potpisu, ali i vama dečki bi dala.", te bi tim postom dovukla čitavu kremu podforuma nogomet na naš mali forum.
To je bio plan od aisling i uopće jedan od boljih planova za koje sam čuo.
-
- Information
-