zena ti zapovida? a sta je ona..dupli lav?
..zaboravljeni govor zvijezda - kljuc, kod & trla brla
..eks, malos am ti pogledao kad si zajunila, tebi je to vezano i povezano s nekoliko stvari, pa sad ti gledaj oces li drugi put molit, mozda ti se ispuni..
pai sad amo, pai sad.. ovo cu rec samo jednom. ovako, tocno sedmoga mjeseca, sedmoga dana, sedmoga sata nakon sto diplomiras ti, sedam koraka daleko od tebe u smjeru kad kazalja mala sata bude na sati sedam, on doci ce..
pai sad amo, pai sad.. ovo cu rec samo jednom. ovako, tocno sedmoga mjeseca, sedmoga dana, sedmoga sata nakon sto diplomiras ti, sedam koraka daleko od tebe u smjeru kad kazalja mala sata bude na sati sedam, on doci ce..
-
visekratni klon
Zajebavaš me...a unda » wrote:..eks, malos am ti pogledao kad si zajunila, pa sad ti gledaj oces li drugiput molit, mozda ti se ispuni..
-
visekratni klon
ne, nego mjeseci sedam, sedam dana, sati sedam..
..,ma sta sad oces? .sta? dao sam ti vrijeme, koordinate..mislim, nas par na svijetu ti ovo moze rec.
mislim, sta oces, os da mu pogledam izvod iz katastra.-.a ulozak, be ulozak. ce ulozak..sta, sta..
U BMW-u 7 iz kojeg će treštati ovo.....a unda » wrote:..eks, malos am ti pogledao kad si zajunila, tebi je to vezano i povezano s nekoliko stvari, pa sad ti gledaj oces li drugi put molit, mozda ti se ispuni..
-
visekratni klon
Samo mi jedno reci- slobodan je? Slobodan će biti tad?..a unda » wrote: ..,ma sta sad oces? .sta? dao sam ti vrijeme, koordinate..mislim, nas par na svijetu ti ovo moze rec.
mislim, sta oces, os da mu pogledam izvod iz katastra.-.a ulozak, be ulozak. ce ulozak..sta, sta..![]()
Mislim da je Miroslav.visekratni klon » wrote:
Samo mi jedno reci- slobodan je? Slobodan će biti tad?
taj info ce te kostat jedno ..dvajsdvi iljade eura. za toliko cu mozda uspjet nac neku polovnu kristalnu kuglu u predgradjima amsterdama..visekratni klon » wrote:
Samo mi jedno reci- slobodan je? Slobodan će biti tad?
ma bozja zeno, ne znam nista o njemu, sta ja znam ko je on, nisam njemu horoskop pravio, ali sto se tebe tice, on biti taj ce ti..
MightyMe » wrote:Nema ti sad nigdi, sad moraš i mene horoskopirat ili ću ti mikija i euklida stavit za moderatore politke.
-
visekratni klon
Je, sedmog sedmog sedmog. Mogao si i uvjerljivije lagat, znaš...a unda » wrote:
taj info ce te kostat jedno ..dvajsdvi iljade eura. za toliko cu mozda uspjet nac neku polovnu kristalnu kuglu u predgradjima amsterdama..
ma bozja zeno, ne znam nista o njemu, sta ja znam ko je on, nisam njemu horoskop pravio, ali sto se tebe tice, on biti taj ce ti..
.a ti stavi, tek onda nes nistga dobit..MightyMe » wrote:Nema ti sad nigdi, sad moraš i mene horoskopirat ili ću ti mikija i euklida stavit za moderatore politke.
a na osnovu cega cu ti radit horoskop? ce da ti gatam iz gu tehnicki pitanje, prijedlog i uputa?
A sta mislis da ti meni napravis horoskop, pa da ti ta dva nasa horoskopa nekako ukomponiras, i da ex konacno dobije sta zeli..a unda » wrote:
taj info ce te kostat jedno ..dvajsdvi iljade eura. za toliko cu mozda uspjet nac neku polovnu kristalnu kuglu u predgradjima amsterdama..
ok, ali tako da znas da ce se to poslozit samo jednom. eto, pa ti riskiraj, meni je svejedno..
-
visekratni klon
Napravi mikiju i ženi horoskop.miky0 » wrote:
A sta mislis da ti meni napravis horoskop, pa da ti ta dva nasa horoskopa nekako ukomponiras, i da ex konacno dobije sta zeli
Mene se kanite.
-
visekratni klon
Lažljivac...a unda » wrote: ok, ali tako da znas da ce se to poslozit samo jednom. eto, pa ti riskiraj, meni je svejedno..
-
- Information
-