Molim iskustva.
Hladni tuš
-
visekratni klon
Vam se ikad desilo da vam se netko jako sviđa i onda jedan razgovor ili neka izjava potopi to u nepovrat?
Molim iskustva.
I sočne detalje. 
Molim iskustva.
-
visekratni klon
A ne mogu.Zmaj021 wrote:
prvo ti
Morat ćete mi vjerovat na riječ. Ili se moram sjetiti nečeg iz prošlosti.
Zanimaju me vaša iskustva.
-
visekratni klon
Ni ja, ovo je presedan.Zmaj021 wrote:
ok
nemam takvih iskustava
Ali sam se znala naslušati ubi bože izjava preko kojih sam zaljubljeno prelazila.
al ovaj put me baš ohladilo. Iako je samo simpatija bila u pitanju.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 798 times
- Been thanked: 1518 times
Ne. Ne dopuštam da se potopi to u nepovrat prije, tek poslije. Mekan sam kad sam tvrd, tvrd sam kad sam mekan.visekratni klon wrote:Vam se ikad desilo da vam se netko jako sviđa i onda jedan razgovor ili neka izjava potopi to u nepovrat?
Potpisi su za budale.
- Nenia Salonitana
hipoteCki to bi bila izjava da ne može zamisliti svoj život bez djece.
prvenstveno želim čovjeka koji ne može zamisliti svoj život bez mene, a ne bez nekog imaginarnog bića dok ja živa i stvarna stojim pored njega.
prvenstveno želim čovjeka koji ne može zamisliti svoj život bez mene, a ne bez nekog imaginarnog bića dok ja živa i stvarna stojim pored njega.
neka su mi se prijateljstva naglo završila, čak i kumstvo (srbi, jelvisekratni klon wrote:
Ni ja, ovo je presedan.![]()
Ali sam se znala naslušati ubi bože izjava preko kojih sam zaljubljeno prelazila.![]()
![]()
al ovaj put me baš ohladilo. Iako je samo simpatija bila u pitanju.
kako to misliš da neko ne može zamislit život bez nečega što već nema?Nenia Salonitana wrote:hipoteCki to bi bila izjava da ne može zamisliti svoj život bez djece.![]()
- Nenia Salonitana
ima ih koji ne mogu.Zmaj021 wrote:
kako to misliš da neko ne može zamislit život bez nečega što već nema?
-
visekratni klon
Jao da, i to. Ne bih mogla biti s nekim tko očekuje da sam žmk.
-
visekratni klon
Zekoslawa wrote: Da bar.
Poslala sam Neniji pp, poslat ću i tebi.
-
visekratni klon
Zekoslawa wrote: Ne moraš se trudit, znam da ti vrag neće dat mira ionako.
-
visekratni klon
Pa da. Radije bih opet nekog jadnička spašavala pa i narcisa osobno i bordera nego ovo.Zekoslawa wrote:Okej, aj samo ovaj put preskoči, aj. Da je neki nasilnik, da ima sjebano djetinjstvo ili tako nešto, aj još nekako, al ovo stvarno...
Čekaj malo eeej...pa nije to ad acta dok Euklid ne vidi o čemen se tu radi, jel? Dakle šibaj, forvardaj ili štagodveć to Euklid, poste restante....mmm...ne znam, ajmooo!Zekoslawa wrote:Okej, aj samo ovaj put preskoči, aj. Da je neki nasilnik, da ima sjebano djetinjstvo ili tako nešto, aj još nekako, al ovo stvarno...
Glave na kup!
visekratni klon wrote:
Pa da. Radije bih opet nekog jadnička spašavala pa i narcisa osobno i bordera nego ovo.![]()
![]()
-
visekratni klon
A muke pogodit što bi Euklid rekao. "Pojebi ga, briga te".

-
visekratni klon
Zekoslawa wrote:Pa ono, e, ovo čak ni sućut ne izaziva, jebote. Al onda ti je i ova tema promašena, ovo je ekstrem, jebate. Ja mislila da će se raditi o tome da sasvim okej primjerci padaju u očima jer ne sortiraju otpad ili tako nešto, to je ono kad se ohladiš jer samo čekaš razlog. Ovo je...a jebate...razložina, razlogusina, razlogzilla.
Nisam to dosad doživjela nikad. A imala sam psiho primjeraka u životu.
Meni je...izasa s jednom smisnom curom van, nasli se priko netovog chata otprije 13-14 godina, i mi lipo pricali o svemu i svacemu, pa kad ona pita za koje sam, partizane ili ustase, jerbo njezin otac nece titovog pionira primit u kucuvisekratni klon wrote:Vam se ikad desilo da vam se netko jako sviđa i onda jedan razgovor ili neka izjava potopi to u nepovrat?![]()
Molim iskustva.I sočne detalje.
-
- Information
-