Postoji li zaljubljenost bez seksa?

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Beau

Post 20 Oct 2011, 08:45

Nisam mislila da je fizički važnije niti da nije. Uopće se ne bih usudila reći što je važnije.

Slažem se s postom, osim što mislim da zaljubljenost bez seksa može dugo trajati.

Nego, ovo treba reći Herpu i Mortiši. One su te koje se prvo pojebu, pa pitaju kako se zove, pa se zaljube, i to ako, samo ako majstor ima preko 18 cent.

Morticia

Post 20 Oct 2011, 08:47

:confused:

:facepalm:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Emericzy

Post 20 Oct 2011, 08:49

BoDerek » wrote:Nisam mislila da je fizički važnije niti da nije. Uopće se ne bih usudila reći što je važnije.

Slažem se s postom, osim što mislim da zaljubljenost bez seksa može dugo trajati.

Nego, ovo treba reći Herpu i Mortiši. One su te koje se prvo pojebu, pa pitaju kako se zove, pa se zaljube, i to ako, samo ako majstor ima preko 18 cent.
I dobro miriše. :rofl:
Morticia

Post 20 Oct 2011, 08:53

Ah, sad ćeš mi još reći da ni mirisi nisu bitni. :zubo:

Naravno, uvijek možeš zapaliti mirisnu svijeću da prikrije smrad, dok duhovno uživaš u dami. :zubo:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Lord Byron

Post 20 Oct 2011, 09:06

Emericzy » wrote: ...zaljubljenost nikad neće dugo trajati...
Definiraj "dugo". :D
Emericzy

Post 20 Oct 2011, 09:46

Lord Byron » wrote: Definiraj "dugo". :D
Sve što je subjektivno dugo.

To je bila reakcija na ideju da će loš ili nepostojeći seks skratiti ili ubiti zaljubljenost. I to je rečeno bez vremenske odrednice; znači, riječ je o subjektivnom doživljaju kratkoće. Zaljubljenost u svakom slučaju kratko traje, bilo to tjedan dana ili dvije-tri godine. Sa seksom ili bez.

Dobar će joj seks malo produljiti trajanje, kao što dobro ulje produlji trajanje ležajeva u motoru.

Krasna je zaljubljenost, ali je potrošna.
Emericzy

Post 20 Oct 2011, 09:50

Morticia » wrote:Ah, sad ćeš mi još reći da ni mirisi nisu bitni. :zubo:

Naravno, uvijek možeš zapaliti mirisnu svijeću da prikrije smrad, dok duhovno uživaš u dami. :zubo:
Joj, jako su bitni. Nisam ti mislio proturječiti. Uostalom, i sâm sam u jednom sonetu napisao,

Iz raspukle smokve gladak se cijedi
ljepljiv med. Od njega strašću se rânom
razlio – iz želje kao da slijedi --
miris čokolade sa marcipanom.

Mmmmmmmmmmmmmmm... jako su bitni.
vrrrlet

Post 20 Oct 2011, 10:15

Morticia » wrote:Naravno da postoji.
Štoviše, to je ona najljepše vrsta "zaljubljenosti", nevina, platonska, kad doslovno lebdiš na oblaku od same pomisli na tu osobu.

Doduše, kod mene je to uvijek bilo na samo korak od seksa, tj. kad sam to već osjećala povratka nije bilo, seks je bio neizbježan. :zubo:
Al' pretpostavljam da to nisi željela čuti. :zubo:

A što ako se dogodi da ima mali, ružni kurac, a ti se zaljubila?
Pa odljubiš se. Instant. :zubo:
Ovo sam ja mislio napisati, ali sam očito preduhitren.
BoDerek » wrote:@Margarita

Jašta. Naslov teme me šokirao. Naravno da postoji! Mislim alo, ljudi se zaljubljuju na neviđeno, U SLOVA!
Istina. Moć projekcije je ogromna, evo ja mislim da su sve meni drage forumašice komadi, iako su naravno bliže slonovima.
Morticia » wrote:
Ok, nakon nekog vremena se i najbolji seks na svijetu izliže.
Joj kak ja volim lizati taj seks. Izlizao bih ga cijelog sad i odmah, nemam ja vremena čekati puste godine.
Morticia » wrote:Ajde, onda dobro, drago mi je zbog tebe. :zubo:
Jer ni jedna žena ne može od 9 cm učiniti nešto spektakularno, ma koliko prava i zaljubljena bila. :zubo:
Ako je vješta, može od fima napraviti kućicu za pišulinca. Čak može napraviti ripne na kućici za bolji doživljaj. I male bubamare, ma svašta.
BoDerek » wrote:Nisam mislila da je fizički važnije niti da nije. Uopće se ne bih usudila reći što je važnije.

A ne, sa sirotinjom i fukarom će se zaljubljivat'? Ajde ne budali, pa nismo mi svoje zaljubljenosti na smetlištu našli.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Beau

Post 20 Oct 2011, 12:31

vrrrlet » wrote:
Ovo sam ja mislio napisati, ali sam očito preduhitren.

Istina. Moć projekcije je ogromna, evo ja mislim da su sve meni drage forumašice komadi, iako su naravno bliže slonovima.

Joj kak ja volim lizati taj seks. Izlizao bih ga cijelog sad i odmah, nemam ja vremena čekati puste godine.

Ako je vješta, može od fima napraviti kućicu za pišulinca. Čak može napraviti ripne na kućici za bolji doživljaj. I male bubamare, ma svašta.

A ne, sa sirotinjom i fukarom će se zaljubljivat'? Ajde ne budali, pa nismo mi svoje zaljubljenosti na smetlištu našli.
Dobro, majstore, promaklo mi je shvatit iz tvojih riječi umiješ li se zaljubiti bez da si napravio servis?
vrrrlet

Post 20 Oct 2011, 15:47

BoDerek » wrote:
Dobro, majstore, promaklo mi je shvatit iz tvojih riječi umiješ li se zaljubiti bez da si napravio servis?
Misliš, bez prethodnog seksa? Gle, ljudi se otkrivaju i razotkrivaju, ali to je proces koji traje, a zaljubljujemo se na osnovu indicija u kratkom roku. Ako su pretpostavljene informacije bile krive, brzo se odljubljuješ. Znao sam se zaljubiti bez prethodne konzumacije genitalnih otvora, naravno, ali to su uvijek bile lijepe žene za koje sam pretpostavio da će biti seksualno kompatibilne, što su uglavnom i bile.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
blue
Asgard

Post 20 Oct 2011, 22:24

Zaljubljujem se u određene kvalitete, da bi ih vidjela treba proći neko vrijeme, fizička privlačnost ili je tu ili nije, dakle do prvog seksa treba proći puno manje vremena, nego što trebam za zaljubljivanje; slažem se s Herp :top:
Ide sviđanje> seks >zaljubljivanje >ljubav
ili sviđanje > ništa
ili sviđanje > seks > ništa :D
Emericzy

Post 21 Oct 2011, 11:12

blue » wrote:Zaljubljujem se u određene kvalitete, da bi ih vidjela treba proći neko vrijeme, fizička privlačnost ili je tu ili nije, dakle do prvog seksa treba proći puno manje vremena, nego što trebam za zaljubljivanje; slažem se s Herp :top:
Ide sviđanje> seks >zaljubljivanje >ljubav
ili sviđanje > ništa
ili sviđanje > seks > ništa :D
Ja sam tako nekad funkcionirao. S time da bi rijetko kada proteklo dovoljno vremena -- ili se pokazale dovoljne kvalitete -- za zaljubljivanje. Obično je ostajalo na seksu.

Sad mi to liči na gubitak vremena i emocionalne energije. Ne da mi se upuštati u seks ako ne vidim i ne osjećam potencijal za zaljubljivanje.
blue
Asgard

Post 21 Oct 2011, 13:05

Emericzy wrote: Ja sam tako nekad funkcionirao. S time da bi rijetko kada proteklo dovoljno vremena -- ili se pokazale dovoljne kvalitete -- za zaljubljivanje. Obično je ostajalo na seksu.

Sad mi to liči na gubitak vremena i emocionalne energije. Ne da mi se upuštati u seks ako ne vidim i ne osjećam potencijal za zaljubljivanje.
Hmm, pod "sviđanje" mislim da mi je netko mentalno i fizički privlačan i da mislim da bi mogle postojati određene poveznice između nas.

Kombinaciju: samo fizička privlačnost/dosada/obijest > seks > ništa, nisam ni uključivala u gore, jer nemaju veze sa zaljubljenosti, samo sa ispucavanjem, i ne troše mi emocionalni energiju, samo fizičku :zubo:

Tako da, ok jasno mi je da netko može preferirati zaljubljenost uz fizičku komponentu, nasuprot isključivo fizičkoj komponenti; ali kako to to troši emocionalnu energiju? Kako ti se da uključivati emocije (više nego što je nužno) ako si svjestan da ne želiš ništa više od trenutnog?
dimnjak

Post 21 Oct 2011, 13:30

ja sam zaljubljive prirode. tako da obicno uslijedi zaljubljenost prije seksa.
obicno.
ne i uvijek.
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
slafko

Post 21 Oct 2011, 14:12

Preferiram zaljubljenost pa seks. Nekoliko puta sam isprobao redoslijed seks pa zaljubljenost, ali radovno je stalo na seksu, a od zaljubljenosti ni z. Znao sam da mi to nije neka fora i prije nego sam probao, no morao sam provjeriti. Što ću dovoditi u pitanje ako ne vlastite stavove i razmišljanja? :misli:
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
kukuriku

Post 21 Oct 2011, 14:17

Margarita » wrote:Mogu reći da sam dugoročno, čak i trajno, zaljubljena jedino u osobe s kojima nisam nikako uspjela doći do seksa.
Aha, baš tako nekako.
Nek(v)arljiva.
Emericzy

Post 21 Oct 2011, 16:20

blue » wrote: ok jasno mi je da netko može preferirati zaljubljenost uz fizičku komponentu, nasuprot isključivo fizičkoj komponenti; ali kako to to troši emocionalnu energiju? Kako ti se da uključivati emocije (više nego što je nužno) ako si svjestan da ne želiš ništa više od trenutnog?
Ne znam što misliš pod "više nego što je nužno".

Što je jača ta emocionalna komponenta, to će seks biti bolji. Znači da, i kad je to seks zbog seksa, treba osloboditi emocije koliko za njih ima podloge. Znači, pokušat ću uživati i u osobi što je više moguće, a ne samo u tijelu.
dimnjak

Post 21 Oct 2011, 16:29

Emericzy » wrote: Ne znam što misliš pod "više nego što je nužno".

Što je jača ta emocionalna komponenta, to će seks biti bolji. Znači da, i kad je to seks zbog seksa, treba osloboditi emocije koliko za njih ima podloge. Znači, pokušat ću uživati i u osobi što je više moguće, a ne samo u tijelu.
e upravo to!

i samo iskustvo je intenzivnije i bolje.
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 803 times
Been thanked: 1529 times
Post 21 Oct 2011, 16:38

Emericzy » wrote:
Ja sam već poodavno u toj fazi. :D
Potpisi su za budale.
blue
Asgard

Post 22 Oct 2011, 00:29

Emericzy » wrote: Ne znam što misliš pod "više nego što je nužno".

Pod "nužno" mislim, otprilike što si napisao, da, uživati u toj osobi - ali u tom trenutku i u tom kontekstu; bez previše razgovora. (Ok, ovo grozno zvuči :rofl: mislim, bez razgovora koji mi spada u vankrevetne teme, nemam definiciju za to, i može podrazumijevati bliskost koja se stvori u takvim okolnostima, u osnovi - razgovor bez previše nepotrebnih detalja.) Emocije koliko su dovoljne za fizičko zbližavanje, bez očekivanja.
Emericzy

Post 22 Oct 2011, 09:50

blue » wrote: Pod "nužno" mislim, otprilike što si napisao, da, uživati u toj osobi - ali u tom trenutku i u tom kontekstu; bez previše razgovora. (Ok, ovo grozno zvuči :rofl: mislim, bez razgovora koji mi spada u vankrevetne teme, nemam definiciju za to, i može podrazumijevati bliskost koja se stvori u takvim okolnostima, u osnovi - razgovor bez previše nepotrebnih detalja.) Emocije koliko su dovoljne za fizičko zbližavanje, bez očekivanja.
Meni to nije dosta. Bilo mi je (ili sam bar mislio da jest) tamo negdje do tridesetpete, maksimalno.
Maleficent

Post 22 Oct 2011, 11:15

Najveće zaljubljenosti bile su mi beseksne.
kuki

Post 08 Nov 2011, 06:41

Morticia » wrote:Ah, sad ćeš mi još reći da ni mirisi nisu bitni. :zubo:
Na neki rok, može se i bez. Ali nije neka sreća i osuđeno je na propast.

Uvijek sam se prvi put u istog čovjeka zaljubila prije seksa, osim jednom kad nisam, ali tada sam ionako imala 19 i zaljubljivala se u sunčane dane a i u kišne, i u lijepe dečke u tramvaju, i u bršljane na zgradama, tako da za zaljubiti se u čovjeka s kojim sam se seksala nije bio potreban neki trud, a ni za odljubiti se od.
  • Information