Mače traži topli dom
-
visekratni klon
To je super, kupovanje igračaka i svega. Samo da nije od onih što više vole zavjese. U svakom slučaju, unda je tu za savjete. On ima široko iskustvo najrazličitijih karaktera.
A ne, ne, kupila sam ja i pet stop, ne dam se ja zajebat. Ne znam samo sta cu sa svom crnom odjecom koju imam, mogu odmah sve u izbjeljivac bacit jer vise nikad necu imat nista crno po kuci.
Jos dan danas nadjem sive dlake od svog pokojnog Pukija, sta ce tek s ovom bijelom bit.
Unda je dr. Phil za macke.
Samo sto on valjda vise nema ni zavjese ni pokucstvo 
-
visekratni klon
Isuse, da, bijele dlake. 
Imaš onaj furminator za dlake, jednom mi je čišćen kaput time.
Fercera. Mislim, time se čisti mačka da se ne linja.
Unda još valjda ima samo stol i krevet- stol jer na njemu jedu, krevet jer u njemu spavaju.
Imaš onaj furminator za dlake, jednom mi je čišćen kaput time.
Unda još valjda ima samo stol i krevet- stol jer na njemu jedu, krevet jer u njemu spavaju.
-
visekratni klon
Ja sam davno toliko trošila u dm-a, ok, više.
Ja ne znam kako unda to rješava, bolje možda da ne znam.
Pa toliko trošiš u DM-a na sebe, sad zamisli da još na nekoga tako. Danas sam u Pet centru ostavila 300 kn. A to je bilo "samo najosnovnije".visekratni klon wrote:![]()
![]()
![]()
Ja sam davno toliko trošila u dm-a, ok, više.
Ja ne znam kako unda to rješava, bolje možda da ne znam.
Jebate, zamisli ti dvadeset i kusur mačjih sranja dnevno. A sigurno ne seru sinkronizirano, neggo znači otprilike svaku uru po jedno novo govno se stvori. Ajme meni, ne želim ni ja znat.
-
visekratni klon
Bankrot.
Vidjet ćeš čime se voli igrati, neke mačke odbace igračke pa se igraju nečim skroz lijevim.
Mislim, lupetam na temelju tuđih iskustava. Unda će ti tu najpametnije reć.
Ajme majko, da.

Mislim, lupetam na temelju tuđih iskustava. Unda će ti tu najpametnije reć.
Ajme majko, da.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 810 times
- Been thanked: 1542 times
Potpisi su za budale.
zato ti i ne treba vise od par osnovnih stvari barem za pocetak, polako cete vas dvoje ili dvije doci na svojeZekoslawa wrote:A i to stoji.Ionako će najradije srat u cipelu, jesti iz kante za smeće, piti iz WC školjke, grebati kauč, spavati meni na nogama i igrati se lopticama od čarapa. Šta se ja uopće trudim.
koliko je star/a?
-
visekratni klon
Zekoslawa wrote:E, i kad me bude nešto žicala, uvik joj mogu reć "Lola, ti znaš da ja nisam milioner".
ajme.moeee wrote:lijepo ime, nadam se da je neko ko zna odredjivao pol.
mi smo mislili da imamo zenku dok nije usao u pubertet![]()
![]()
stedi za sterilizaciju, za koji mjesec ces vrlo vjerovatno trebati to obaviti (ako si planirala)
-
- Information
-