Male ludosti koje radimo i ne namjeravamo ih se odreći!

Mjesto za mrvu ozbiljnije rasprave
Pješčana

Post 19 Oct 2011, 22:31

nina williams » wrote: Kako to recimo ti i i ja istodobno slučajno napikavamo mojom vilicom?
Pa još godinama, a kolege smo, a ne prijatelji.
mda.
ja imam dvojicu u ovoj priči. jedan uzme vilicu i pojede što želi.
drugi svojom vilicom pojede s mog tanjura.
mislim, daju oni obojica da i ja jedem s njihovog.
aukujac.
imam očito dva flerta na poslu :o

Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
dejzi

Post 19 Oct 2011, 22:31

Megalodona » wrote: a šta, oš bit ko tupelo? :rolleyes:
Mislim da bi dvije Tupelo uništile svemir.

klonka wrote: Ni ne napikavaš po tuđim tanjurima?
Uzmem prstima. :o
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Melody

Post 19 Oct 2011, 22:32

Tupelo, nezavisno vladaš :rofl:
Ovo:
Tupelo » wrote: S pokojnom dobermankom sam pila bijelu kavu iz iste šalice. Svako jutro. Punih trinaest godina. :cerek:
Gadljiva sam samo na ljude.

Zanimljivo, joint mi nikad nije bio problem dijeliti. : misli:
Je psihička osnova OKP-a.
On je mehanizam kojim čuvamo kontrolu, ALI i sredstvo borbe protiv straha.
I neke stvari i neka bića - izuzeta su iz toga, jer oni spadaju u safe zone.

Evo, naprimjer, ja nisam tip koji pati na dezinficiranost; Domestosom ne čistim više niti jedan kutak doma. Odgajana sam zdravobosanski, da "tu i tamo kakav bacil ne more škodit, nek' se dijete čeliči" :o

Sad sam uzela s poda cigaretu koja mi je ispala kod ulaznih vrata, tamo gdje stoje cipele, i nemam s tim problem. Nikad ne priređujem bath, samo se tuširam, tako da mi nije neka drama stati pod tuš kabinu u hotelu, ne stavljam ništa dolje :D Ako vidim da je puno kamenca (obično po nekim lošim hotelima) onda znam da tu može biti bakterija, pa stavim podmetač ili ručnik, pa se onda tuširam.

Moja ludost se svodi na opću uređenost stvari i njihovo izgledanje :D
Kad sam bila mala, pa onda djevojka, pa mlada žena, živjela sam u različitim životnim okolnostima. Koje mi se nisu uvijek sviđale :D Kao ni pripadajući im dekor.
U knjigama i filmovima, gledala sam prostore i organiziranost u tim prostorima koji su u skladu s onim što ljudi koji u njemu žive predstavljaju.
Tako da je RED i POSLOŽENOST, usklađenost boja i tekstura, sjaj, prozračnost, nešto što moram imati u prostoru ili ću dobiti živčani slom i neću moći misliti.

Ponekad nema čak ni veze ako su stvari razbacane: važno je da su lijepe i da su razbacane na kreativan način. Nekad u potpuno razbacanoj sobi samo nabacim na hrpu neku majicu, torbicu ili knjigu, da nered učinim "smislenijim", ja tako "uljepšavam svijet" :rofl:

Eto, to je moja "ludost" i "bolest". I ne volim kad vidim da je nešto umazano i vidljivo prljavo - pogotovo u hotelu - obično tad odem na recepciju žaliti se, ali to su izuzeci.

Nemam problema dijeliti joint, bocu pića s nekim. Pribor za jedenje samo s bliskim ljudima - tu su uključeni i prijatelji, najbliži. Jedem i neopranih ruku, ako sam vani i gladna sam. Ubrat ću jabuku s grane, obrisati od majicu, i pojesti :D
Ne ribam grožđe i ne perem salatu tri sata :D

Radila sam i ovo što Whereabout opisuje. Uvjetovanje. Mislim da je moj osnovni strah da svijet, zapravo, nema nikakvog smisla i da grozno izgleda vanzemaljcima :cerek:
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 19 Oct 2011, 22:34

Ali, svijet i nema nikakvog smisla. I ne možeš sasvim sigurno znati ni biti siguran da sasvim razumiješ druge ljude, o kontroli da ne govorim.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 19 Oct 2011, 22:35

Pješčana » wrote: mda.
ja imam dvojicu u ovoj priči. jedan uzme vilicu i pojede što želi.
drugi svojom vilicom pojede s mog tanjura.
mislim, daju oni obojica da i ja jedem s njihovog.
aukujac.
imam očito dva flerta na poslu :o
A daju li? :rofl:
Ajde neka.

Onaj što ti jede s vilicom, taj bi jebo. :zubo:
Herp
Nikki Gauda

Post 19 Oct 2011, 22:35

nina williams » wrote: Pa jebgasad kad ti najbitniju stvar propustiš. :o
Dam ja ljudima da jedu, al nek nose svoj pribor.
Moram priznati da sad ni meni nije jasno kako se točno (i zašto) jede tuđim priborom. :D
(Ovo moje sve opisano je bilo u restoranima.)
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Pješčana

Post 19 Oct 2011, 22:40

nina williams » wrote: A daju li? :rofl:
Ajde neka.

Onaj što ti jede s vilicom, taj bi jebo. :zubo:
ajde, fino :D
pripazit ću idući put što jedu s mog tanjura, da shvatim što žele (raditi)
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
klonka

Post 19 Oct 2011, 22:44

Pješčana » wrote: pripazit ću idući put što jedu s mog tanjura, da shvatim što žele (raditi)
Dagnje. :zubo:
gonj špadi
Melody

Post 19 Oct 2011, 22:45

ElliQuinn » wrote:Ali, svijet i nema nikakvog smisla. I ne možeš sasvim sigurno znati ni biti siguran da sasvim razumiješ druge ljude, o kontroli da ne govorim.
A nemoj me jebat', k'o da ja to ne znam :D

Pa se ubih aranžirajući. Tako da izgleda kao da ima.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 19 Oct 2011, 22:46

Melody » wrote:
A nemoj me jebat', k'o da ja to ne znam :D

Pa se ubih aranžirajući. Tako da izgleda kao da ima.
Samo pokušavam stvoriti još jednu Tupelo. :raspa:

Pričuvni moderator.
Melody

Post 19 Oct 2011, 22:55

ElliQuinn » wrote: Samo pokušavam stvoriti još jednu Tupelo. :raspa:
Ne može, mi smo dvije strane jednog novčića, to se ne može spojiti, ali je jako srodno i povezato :zubo:
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 19 Oct 2011, 22:59

Melody » wrote:
Ne može, mi smo dvije strane jednog novčića, to se ne može spojiti, ali je jako srodno i povezato :zubo:
Priznaj da si na rubu, još malo pa ćeš se držati zubima za zrak. Kreme za lice slažeš po abecedi, boji i roku trajanja ali prije svega po sastojcima. Priznaj.

Pričuvni moderator.
Melody

Post 19 Oct 2011, 23:02

ElliQuinn » wrote: Priznaj da si na rubu, još malo pa ćeš se držati zubima za zrak. Kreme za lice slažeš po abecedi, boji i roku trajanja ali prije svega po sastojcima. Priznaj.
Po boji i po roku trajanja, otkirla sam da je to najfunkcionalnije :D Ionako koristim ograničen broj brendova, pa je ambalaža slična.
One iz zalihe su u ladicama, a na polici u kupaonici su one koje koristim :D
Zalihe su posložene isto po roku trajanja, ali ne po brendovima, nego namjeni :D
Smjestila sam ih među raznobojne ručnike, tako da izgledaju ležerno ubačene, odnosno složene među njih :D
Tu su i dva balzama za usne koji tu ne spadaju, ali izgledaju lijepo i njegujuće i slažu se s ručnicima, jer su šareni na sličan način kao i ručnici, ali ipak nisu previše meči-meči :D
Nica

Post 20 Oct 2011, 00:52

Na onom forumu sam napisala toliko svojih ludosti i gluposti da sam se ponadala kako ću ovdje krenuti ispočetka i ostaviti dojam normalne osobe barem na nove korisnike koji me baš i ne poznaju. Ali s obzirom da sam se u cca mjesec dana i par stotina postova očito opet pokazala malo... pa... poremećenom, možda bi bilo bolje da ovdje ipak ništa ne pišem, tek toliko da netko pomisli kako možda još ima nade za mene.
Groupie :cerek:
Pješčana

Post 20 Oct 2011, 01:21

ne razumijem. slažete kreme po roku trajanja? koliko ih imate doma i koliko kratko traju?
ja sam mislila da sam ja organizirana jer uvijek imam zalihu šampona, sapuna, kaladonta, tampona, ali to nema baš tako kratak rok. o kojim količinama tu govorimo?
Nica

Post 20 Oct 2011, 01:28

Nisu bitne količine ni hoće li isteći rok, već da svejedno bude složeno po datumu. Pretpostavljam, taj poremećaj me zaobišao. :D
Groupie :cerek:
Melody

Post 20 Oct 2011, 01:29

Malim količinama, pješčana :D
No svejedno su složene, ali sad sam rekla da je zaliha kozmetike složena na jednoj polici i dijeli mjesto među ručnicima :D I ne radi se o osobitim zalihama ko zna čega, nego uglavnom preparata za higijenu, pranje, mazanje i šamponiranje.
Zašto pazim na rok trajanja? Pa, zna mi se dogoditi proizvod kojem rok nije baš tako dugačak, pogotovo ako ih kupim na akciji, a i prilično sam štedljiva osoba. Takvi uvijek paze na rok trajanja, jer uglavnom im stvari dulje stoje otvorene i korištene, dok druge stoje u šteku :D
Pješčana

Post 20 Oct 2011, 01:29

gdje na kremi piše rok trajanja? osim 12M?
Melody

Post 20 Oct 2011, 01:30

Mora ti pisati datum proizvodnje :ne zna: Uostalom, nisam rekla da su samo kreme u pitanju, niti da su klasične kreme iz DM-a u pitanju, niti da se radi u nekim slučajevima o kozmetici posebne namjene.

Šta je ovo, isljedni postupak?
:rofl:
Oli želiš reći da sam luđa nego se činim? Pa to je tako stara vijest :kava:
Pješčana

Post 20 Oct 2011, 01:33

ja sam tek došla s posla, a ne mogu zaspat :D
i znam, kad napišem nešto bez ovih cirkusa sa strane, zvučim ozbiljno.
ja nisam ozbiljna
Melody

Post 20 Oct 2011, 01:34

Nica » wrote:Nisu bitne količine ni hoće li isteći rok, već da svejedno bude složeno po datumu. Pretpostavljam, taj poremećaj me zaobišao. :D
Pa, tako nekako, s tim što sam ja znala baciti neotvaran proizvod, otvoren nakon dugo vremena stajanja u mom domu, a da je pokvaren, ili mu se tekstura promijeni. Moji uvjeti nisu isti kao apotekarski, nažalost :D

Ne piše datum, obično piše godina :ne zna: ili, recimo, srpanj 2011.
Melody

Post 20 Oct 2011, 01:34

Pješčana » wrote:ja sam tek došla s posla, a ne mogu zaspat :D
i znam, kad napišem nešto bez ovih cirkusa sa strane, zvučim ozbiljno.
ja nisam ozbiljna
Ti fakat nisi imala kremu, mlijeko, mast, balzam kozmetičke vrste da na njemu piše rok trajanja? :ne zna:
Ja sam isto jako neozbiljna :D
Pješčana

Post 20 Oct 2011, 01:40

Melody » wrote:
Ti fakat nisi imala kremu, mlijeko, mast, balzam kozmetičke vrste da na njemu piše rok trajanja? :ne zna:
Ja sam isto jako neozbiljna :D
išla sam pogledati, i ne. stoji mi na noćnoj kremi 12M
Morticia

Post 20 Oct 2011, 11:54

Herp » wrote:
O poše. :misli:

Mortiiii :mama:
Molim?

Čuj, ja sam ti svoje rekla, nema ti pomoći. :zubo:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Melody

Post 20 Oct 2011, 14:20

Pješčana » wrote: išla sam pogledati, i ne. stoji mi na noćnoj kremi 12M
Ev, meni na balzamu za oko očiju piše Oct 2011 (tik-tak :zubo:), na kremi za lice Jan 2012, na regeneratoru Feb 2012... Istina, ne piše na svemu.

Sjetila sam se još nečeg - uvijek spavam na strani kreveta koja je do vrata, ili ako je dvokrevetna soba, na krevetu do vrata. Ili, ako je krevet za jedno u sobi, osjećam se ugodnije, ako je do vrata :zubo:
  • Information