naj-nesto film

Filmovi, serije, sve što gledamo
dimnjak

Post 20 Sep 2011, 11:31

eto, da i tu malo popricamo :D
koji ste film najvise puta pogledali?
koji vam je najdrazi film iz djetinjstva?
koji vam je bio prvi film kojeg ste pogledali u kinu. ikad?
koji vam je najdostadniji?
najbolji triler, SF, komedija, drama, rimejk...etc etc :D

evo, moj prvi film u kinu bio je flashdance :raspa: vodili me mama i tata i na kraju filma rekli da su mislili da ce biti vise plesa. brijem da ih je smetala pokoja scena golotinje, ipak sam bila toliko mala da su mi morali citat titl :D

najdrazi film iz djetinjstva...mogao bi biti spijuni poput nas. on mi je nekako ostao u sjecanju. pisala sam od smijeha na njega. dijete. gledala ga opet prije koju godinu, nisam pisala. na zalost, imala sam zabrane na ejlijene i krugera :mama: a video sam dobila tek u sredjoj skoli...: osudjena na tv:

film iz malo starjeg djetinjstva bio bi, drustvo mrtvih pjesnika. pjakala ko kisna godina. njega sam odabrala obraditi iz hrvatskog u visem razredu osnovne, nesto kao lektira. imali smo super drugaricu iz hrvatskog.

južual saspekts je definitivno film kojeg sam najvise puta gledala. iako je nakon njega memento, mulholland drive i jos pokoji. peti element :misli:

najratni, apokalipsa danas, platoo, hamburger hill....

i tak.

ajte sada vi.

fala :D

mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Pješčana

Post 20 Sep 2011, 12:19

svašta sam napisala i sve se srušilo :rolleyes:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
dimnjak

Post 20 Sep 2011, 12:22

Pješčana wrote:svašta sam napisala i sve se srušilo :rolleyes:
:gaah: :gaah:

a ja sad citam svoj post i svaka druga mi je "mislim" pa se pitam zasto se meni nije srusio. idem vidjet mogu li editirat :D
Pješčana

Post 20 Sep 2011, 12:25

mene kao malu nitko nije htio voditi u kino :tuzni:
onda su mi obećali voditi me na Štrumfove. nikad, nikad nemojte djetetu obećati tako nešto i onda se pravtiti da nije bitno. na glavu sam se popela svima koji su me mogli odvesti u jebeno kino. nisu.
sviđa mi se ugođaj koje kino pruža, čak više ona stara kina, gdje ti ne dolazi konobar na poziv i nudi kanapeje, neko kino dvorana ima miris vlage i patine, platno je ravno i guzica te boli malo kad se zaležiš na njoj. ali bilo je ugodno tako pogledati film.

Najvolila sam gledati Jelenka i Vlak u snijegu :cerek:
u sedmom razredu gledala sam It, bila sam bolesna i cijelo vrijeme te viroze sanjala sam onog klauna koji se pretvara u pauka. ne volim ni klaune ni pauke, ni inače.

sviđaju mi se stari crno bijeli, Ninočka i slični...
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
dimnjak

Post 20 Sep 2011, 12:37

e i ja volim kina. no istina je da mi je drago sto je doslo zakrivljeno platno (ne, to nije sferno, sferno sam gledala u parizu i to nije ovo sto nama nude :mudri: ) jer uzivam u dobroj grafici i efektima.

sto se ITa tice, odrasla sam u kvartu koji je imao satelitsku , pa cak i svoju televiziju kasnije :) tako da sam itakodjer IT gledala negdje krajem osnovne i to na SKYu. i dan danas se malo plasim klaunova.

od serija pamtim, osim jelenka i ostalih djecjih nedeljnih emisija poput nedeljni zabavnik, muzicki tobogan, kolaricu panicu, itd... dr. who, planet majmuna i battlestar galactica (TVZ imao je bolji program od HRTa). kasnije das boot. i ciklus filmova sa clintom eastwoodom :zubo:
Lord Byron

Post 20 Sep 2011, 13:25

American Beauty. Najsve film. Sad bi trebala krenuti plahta, ali će opet neki :rolleyes: reći da pišem knjigu. Dakle: najsve film.

Age of Innocence. Odavno ga nisam gledao, pa je broj gledanja dvoznamenkast.

Lost in Translation. Dovoljno dubok da ga ni gđica Coppola nije uspjela sjebati svojim mjestimičnim "kad narastem jaču režisirat kotata" ispadima.

Notebook. Film u kojem je strahovito puno toga napravljeno strahovito loše - ali, i dalje divan film.
dimnjak

Post 20 Sep 2011, 13:28

Lord Byron wrote:
Notebook. Film u kojem je strahovito puno toga napravljeno strahovito loše - ali, i dalje divan film.
eto. notebook svi toliko hvale. a mene je ostavio ravnodusnom.
kao najljubavniji, najromanticniji, najjacuplakati film.
i nista.
a ja znam plakat i na reklame, znaci nije do mene....ne :d

s ostalim naj se slazem :)
aisling

Post 20 Sep 2011, 13:59

Nemam naj film :tuzni:
Imam hrpu koji su mi dragi, al nemam onaj naj.

Sad kad čitam Pješčanu sjećam se da mi je jedan od prvih odlazaka u kino bio na Čudnovatu šumu. Tamo je neka pobuna bila, pa su se onda svi nešto kao udružili i ... :D

IT sam obožavala. Ona ruka koja izlazi iz odvoda mi je mnogo draga. To je bilo jedino što se sjećam da sam hvatala na TV-u, nikad nisam planski gledala. Kad sam gledala bilo je po principu 'na što naletim'.

Al se zato jako dobro sjećam videoteka :cerek:
Najgore bi bilo kad bi pogledali sve što ima u jednoj, pa prešli u drugu u kojoj je bilo to isto samo malo drugačije i nakon mjesec dana opet počeli ponavljati.

Dok sam bila bolesna sam vrtila Gremline. I Goonies. Nije mi jasno zašto se nitko nije sjetio kupiti te kazete jer smo se naplaćali iznajmljivanja ko za novi video.

I onda su došli DVDovi pa sam počela ić u kino. Obično zimi odem jednom tjedno, nekad češće, nekad rjeđe. Ljeti ne idem. Kino mi je ostalo jedino gdje gledam filmove, jer TV više ne palim osim jednom u 3 mjeseca. Nemam koncentracije i ne uspjevam film pogledat dalje od polovice. Koliko god mi bio dobar, doma ne ide. Ne bez društva :zubo: al zato u kinu ne volim društvo, najradije odem sama.
Happy Easter!
Lord Byron

Post 20 Sep 2011, 15:56

dimnjak wrote:eto. notebook svi toliko hvale. a mene je ostavio ravnodusnom.
Nije toliko bitan film koliko ono o čemu film (s promjenjivim uspjehom) govori :).
bliss

Post 20 Sep 2011, 15:59

dimnjak wrote: eto. notebook svi toliko hvale. a mene je ostavio ravnodusnom.
kao najljubavniji, najromanticniji, najjacuplakati film.
i nista.
Ajme, notebook. :cerek: Meni taj film izaziva svakakve pekmezaste emocije. Ta povezanost koju opisuje mi je divna.
dimnjak

Post 20 Sep 2011, 16:22

je, al sam kraj. ono kad sam vidjela da *SPOILER* joj zapravo cita jer boluje od alzheimerove (ak me pamcenje ne vara)

ja nekako pamtim Reality Bites, High Fidelity, Serendipity, Chasing Amy, Great Expectations, Pride & Prejudice, Vanity Fair... iz nekih mladjih dana. ali trebala bi ih ponovo pogledati da vidim jel jos djeluju na mene.
kao npr. Mostovi okruga Madison, kojeg sam pogledala ko "klinka" i plakala. pa sam pogledala ko udana zena :D i tulila danima :lol:

od novijih su mi ostali u sjecanju 500 days of Summer i Vicky Cristina Barcelona.
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 733 times
Been thanked: 1340 times
Post 20 Sep 2011, 16:28

aisling wrote:Nemam naj film :tuzni:
Imam hrpu koji su mi dragi, al nemam onaj naj.
Ni ja. I grozim se takvih tema jer se osjećam kao da moram birati između cure i frendova. :D

Volim sve knjige koje su mi se svidjele, sve bendove koje slušam ili sviram, sve filmove koji su na me utjecali. A što ću odabrati da prolistam, poslušam ili pogledam - ovisi o raspoloženju i trenutku.
Potpisi su za budale.
dimnjak

Post 20 Sep 2011, 16:31

pa ni ja nemam najdrazi film. nemoguce ga je imati.
al imam naj film koji mi je zbog neceg ostao u sjecnanju. vise njih.
imam, mozda top 5 ratnih filmova. ili SF. i tak :belj:

zapravo je ovo topic o filmovima koji su nas dojmili. koje volimo. zbog nekog razloga. pa makar i nostalgije (ET :cerek:)
aisling

Post 20 Sep 2011, 16:36

dimnjak wrote:500 days of Summer
Ovo mi je bivši šef poklonio kad je odlazio :idemtulit:
A ja čak ne volim takve filmove :mama:
Happy Easter!
Eks

Post 20 Sep 2011, 17:45

dimnjak wrote:eto, da i tu malo popricamo :D
koji ste film najvise puta pogledali?
Uf, teško pitanje. She's so lovely sam gledala mnogo puta i svaki put na tv-u i tako mi je bolesno romantičan iako zapravo ne znam što me fascinira tu. :D
Gledala sam i Zelenu milju više puta. I Đavoljeg odvjetnika.
koji vam je najdrazi film iz djetinjstva?
Povratak u budućnost, trilogija, definitivno. :cerek:
Iako sam tad već bila malo veće dijete. :zubo:

Code: Select all

koji vam je bio prvi film kojeg ste pogledali u kinu. ikad?
Aladin. :zubo: Ako se računaju crtići?

koji vam je najdostadniji?
Misliš, najdosadniji? Beskrajan dan. Ne podnosim taj film. A bio je beskrajno puta na tv-u.

najbolji triler, SF, komedija, drama, rimejk...etc etc :D
Uf, tko će to sad po žanrovima. Bilo je na fejsu ono 30 movies in 30 days, to sam pobožno ispunjavala svaki dan. :D

Od komedija mi je svakako najdraža Whatever Works. A i License To Wed.
Filmovi koji su me potresli su Damage, Don't move, Dogville, The White Ribbon, Unfaithul, Gia, Breaking The Waves.
Volim i Eternal Sunhine of the Spottles Mind, Volver, Head in the Clouds, Shawshank Redemption, Closer, Eyes Wide Shut, većinu Woodyjevih, Trois Couleurs, Der Himmer über Berlin, Stalker, 8 femmes, Ice Age, Papillon, Amelie, Others... ima toga. Ne mogu se sjetiti svega.

film iz malo starjeg djetinjstva bio bi, drustvo mrtvih pjesnika. pjakala ko kisna godina
.

:love: :cerek:

edit: što sam napravila s kvotovima. :facepalm: Ne da mi se ispravljati.
harpy

Post 20 Sep 2011, 17:52

Jedino što mi odmah i u svako doba dana i noći pada na pamet je Izgubljeni u prijevodu.
Uopće ne dišem dok gledam taj film.

A, ti ex anais, ako nećeš da već danas jedna od nas dvije isproba ban na novom forumu, ne diraj mi Beskrajni dan. Ja tog Billa jednostavno obožavam i neš mi ga ti u nekom fuj kontekstu spominjat :durica:
Zasad se samo durim...

Edit: It sam gledala na Kanalu A. U prijevodu: Tisto. :zubo:
Eks

Post 20 Sep 2011, 17:57

harpy wrote:Jedino što mi odmah i u svako doba dana i noći pada na pamet je Izgubljeni u prijevodu.
Uopće ne dišem dok gledam taj film.

A, ti ex anais, ako nećeš da već danas jedna od nas dvije isproba ban na novom forumu, ne diraj mi Beskrajni dan. Ja tog Billa jednostavno obožavam i neš mi ga ti u nekom fuj kontekstu spominjat :durica:
Zasad se samo durim...
Ja sam jedina osoba koja ne voli ta dva filma. :zubo: :rofl:
Za Izgubljene u prijevodu mi je jedan poznanik tumačio da sam premlada da to razumijem i da ne daj bože da ga ikad razumijem. :zubo: To mi je bilo zanimljivo jer sam bila u fazi kad me taj film zaista mogao taknuti, a opet, ja zaista volim malo depresivnije filmove pa eto, ništa se nije desilo. Dosadan mi je na nekim dijelovima. Da, znam, ako me nisi počupala zbog Billa u Beskrajnom danu, sad definitivno hoćeš. Za nas će otvoriti prvi ring. :cerek:

Ja mislim da je mi to do Billa. :rofl: :E
dimnjak

Post 20 Sep 2011, 18:09

Misliš, najdosadniji? Beskrajan dan. Ne podnosim taj film. A bio je beskrajno puta na tv-u.
da :D t je viska. moja disgrafija na djelu :zubo:

ovo je bio bull eye! mrzim taj film. MRZIM. ubit me dosadom. definitivno najdosadniji pogledan film.
kad se samo sjetim silnih silovanja preko tv-a. uzas. brrr.

edit: sad citam harpy :rofl: :rofl: sorry :)
Eks

Post 20 Sep 2011, 18:10

dimnjak wrote: ovo je bio bull eye! mrzim taj film. MRZIM. ubit me dosadom. definitivno najdosadniji pogledan film.
kad se samo sjetim silnih silovanja preko tv-a. uzas. brrr.
Sad smo već dvije. Ništa od ringa onda, ovo je za hrvanje u blatu.
Harpy? :zubo: :rofl: :rofl:
harpy

Post 20 Sep 2011, 18:53

ex_anais wrote:
Sad smo već dvije. Ništa od ringa onda, ovo je za hrvanje u blatu.
Harpy? :zubo: :rofl: :rofl:
Hrvanje u blatu već spada pod ljubav i seks, rubrika Maštarije prosječnog tuljana.
To ćemo na live stream uz simboličnu nakanadu.
Ne mogu više preživljavat.
2/3 dana mukte zabavljam nastranu publiku.
Dijete mi je sve mršavije :mama:
dimnjak

Post 20 Sep 2011, 19:10

harpy wrote:
Hrvanje u blatu već spada pod ljubav i seks, rubrika Maštarije prosječnog tuljana.
To ćemo na live stream uz simboličnu nakanadu.
Ne mogu više preživljavat.
2/3 dana mukte zabavljam nastranu publiku.
Dijete mi je sve mršavije :mama:
da samo to. treba i garderobu obnovit. djetetu.
i naci jos nekog kome je beskrajan dan divan film pa da bude opet sve u omjeru :D
harpy

Post 20 Sep 2011, 19:15

dimnjak wrote: da samo to. treba i garderobu obnovit. djetetu.
i naci jos nekog kome je beskrajan dan divan film pa da bude opet sve u omjeru :D
Divan... Ne pretjerujmo.
Nije mi divan, ne suzim na to što se oni na kraju uzmu ili štoveć.
Al se baš onako fino potiho cerekam dok je Bill zloban i bari nju koja se pali na mir u svijetu i ne pije alkohol, po čemu je mam sumnjiva. (Tko je rekao Ne vjeruj čovjeku koji ne pije? Aristotel?)
rh4ps0dy

Post 20 Sep 2011, 19:38

Lord Byron wrote:Age of Innocence. Odavno ga nisam gledao, pa je broj gledanja dvoznamenkast.
:cerek:

Volim jako kostimirane filmove, pa i ovaj. Najviše sam puta gledala Gosford Park, The Princess Bride, Neki to vole vruće, Opasne veze a mogla bih opet i opet. :)
Lastan

Post 20 Sep 2011, 19:54

rh4ps0dy wrote:The Princess Bride
:cerek:

Hello. My name is Inigo Montoya. You killed my father. Prepare to die.

Inače, mene su se u posljednje vrijeme daleko najsnažnije dojmili Wall·E i Up.
rh4ps0dy

Post 20 Sep 2011, 20:07

Lastan wrote: :cerek:

Hello. My name is Inigo Montoya. You killed my father. Prepare to die.
A tek dok čuješ priču iza te scene. :( Kak mu je umro otac od raka par godina prije snimanja filma i onda si je zabrijao u glavi da ubija taj rak. :s
  • Information