..bandic u zatvoru. cek malo.. bandic u zatvoru?
Zasto je istraga nad banditicem otkad je samostalan, a ne otkad je upravljao gradom kao hdzsdpeova? Potpuno je jednako vodio, ako ne i gore, jerbo je ipak ima zastitu stranke, jelte 
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 859 times
- Been thanked: 1648 times
Kako ono vele dva mudra filozofa? Rat je otac svih stvari - onih koje jesu da jesu, i onih koje nisu da nisu. Je li tako?..a unda wrote:..ali, ako krene domino efekt, ako krene bjezanje od odgovornosti, ako se krene tim nekim pokajnicima, daleko to moze doc, daleko.. a onda i oruzana borba nije nezamisliva.
Potpisi su za budale.
..dva? koji je drugi, podsjeti me..Stitch wrote:
Kako ono vele dva mudra filozofa? Rat je otac svih stvari - onih koje jesu da jesu, i onih koje nisu da nisu. Je li tako?
..nesto koje dvije hiljade godinica kasnije ili cca suvremenik ovog prvog?
..je, mogao bi bit protagora, mogao bi, ustvari je..ili ajd, mogao bi..Margarita wrote:Meni to izgleda kao da Clausewitz citira Protagoru.
ali, meni se nekako u onom stichevom postu najvise svidja onaj zarez ispred i. ono, zaljubio sam se.
tj ne u sticha, nego u taj zarez. mislim, kad covjek zna zna, kad ima srca, ima.. sjajan post, morat cu ga negdje sacuvat samo radi tog zareza..
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 859 times
- Been thanked: 1648 times
A ono je Heraklit Mračni. Ili Svijetli, što se mene tiče. Pontik i Protagora. I ja. Bitak govori grčko-hrvatski, da parafraziram Heideggera.
A ono je Heraklit Mračni. Ili Svijetli, što se mene tiče. Pontik i Protagora. I ja. Bitak govori grčko-hrvatski, da parafraziram Heideggera.
Potpisi su za budale.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
detaljnom analizom ovog posta zaključio sam da se ipak brineš..a unda wrote: ..pa ne brine me. trebao bi bit produzen, ali sta se ceka? zasto se ceka? ..u cemu je problem?
ne trebaš se brinut... produžit će mu pritvor...
'if you fall, i'll be there' (floor)
- Euklid
- old school
kako mogu bit iznenađen kad sam te još prije par sati uvjeravao da se ne brineš.....a unda wrote: ..iznenadjen si?
sta kazu, na koliko..mjesec?
mjesec dana... za početak...
bit će objavljeno svaki čas...
- Euklid
- old school
Interesantno da se još jedino Zoka nije oglasio povodom uhićenja
Možda zato što mu je ministar Maras bio šef Bandićeve kampanje za gradonačelnika u kojoj su bile ove malverzacije za koje se Bandića tereti...
Možda zato što mu je ministar Maras bio šef Bandićeve kampanje za gradonačelnika u kojoj su bile ove malverzacije za koje se Bandića tereti...
pa vidio sam neke smajlice vesele, pa sam pomislio da je nesto, ono..Euklid wrote:
kako mogu bit iznenađen kad sam te još prije par sati uvjeravao da se ne brineš...![]()
mjesec dana... za početak...
bit će objavljeno svaki čas...
super mi je kako ti doznas nesto prije nego sto se objavi. ma odakle tebi te informacije da mi je znat. mora bit da si ti neki zajeban tip..
- Euklid
- old school
ah, da... zaboravio sam koji si ti logičar.....a unda wrote: pa vidio sam neke smajlice vesele, pa sam pomislio da je nesto, ono..
ma jok... Bero me diko......a unda wrote: super mi je kako ti doznas nesto prije nego sto se objavi. ma odakle tebi te informacije da mi je znat. mora bit da si ti neki zajeban tip..
![]()
..dakle, da, to sam zaboarvio, gdje je ono isto bilo tako..kod ove zupanice sisaske ili kod koga ono.. dok ne da ostavku, u zatvoru je.
..a bandic kaze da nikad nece dat ostavku..
a vidim i da se javlja livno, duvno, siroki, ljubuski i porucuju..ne damo naseg gradonacelnika..

..a bandic kaze da nikad nece dat ostavku..
a vidim i da se javlja livno, duvno, siroki, ljubuski i porucuju..ne damo naseg gradonacelnika..
Opa
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/1 ... arsku.html
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/1 ... arsku.html
BANDIĆ POVLAČI SVE ZA SOBOM: Todorić pobjegao u Švicarsku?!
-
- Information
-