nabla je nabla..onaj trokut, pari pola surikena..visekratni klon wrote:
Ne znam što ti je nabla u ovom kontekstu. Bolje da ne znam.
Ovdje ja kukam o vremenu
..a unda wrote: ..jel i tebi proljece?
sace doc miki svrsit nesto..![]()
Ne ljuti se, exaco, 'proljece' im udarilo uglavu
Nece dugo.
-
visekratni klon
I meni se čini.
Kad starci prolupaju.
- mislim na undu. Ova dva drma kriza.
Kad starci prolupaju.
-
visekratni klon
On je posebna priča.
On oduvijek podjebava. 
-
visekratni klon
E da si samo danas.....a unda wrote:..danas sam luuu da. ne znam sto hooo cu...
Lud si već bar tjedan dana.
-
visekratni klon
Pa ja nisam luda ovih dana, ne znam šta ti je. Osim ako misliš na Neniu, a i ona je uobičajnog raspoloženja. Jedino ti i miki ste ovih dana van svake kontrole...a unda wrote: ..nisam ja sebi pjevao..
eto, tako je glasao studio ludio..visekratni klon wrote:
Pa ja nisam luda ovih dana, ne znam šta ti je. Osim ako misliš na Neniu, a i ona je uobičajnog raspoloženja. Jedino ti i miki ste ovih dana van svake kontrole.
-
visekratni klon
..a unda wrote: eto, tako je glasao studio ludio..![]()
A ne znam na šta misliš.
-
visekratni klon
Kakvog buđenja, kakva i čija grintavost, gdje ja grintam?..a unda wrote: ..pa na nista. ono.. jutarnja grintavost nakon budjenja i tako to..
Gledam prognozu za sinuse, svaki piše povoljno za sinuse pa tako i danas, ali pod ono Sada ili Now piše sinus headache. Stoka.
pa kad si se probudila? podne? dva?visekratni klon wrote:
Kakvog buđenja, kakva i čija grintavost, gdje ja grintam?
Gledam prognozu za sinuse, svaki piše povoljno za sinuse pa tako i danas, ali pod ono Sada ili Now piše sinus headache. Stoka.
koja prognoza za sinuse? sta je sad to?
-
visekratni klon
Nećemo si tako intimna pitanja postavljati...a unda wrote: pa kad si se probudila? podne? dva?
koja prognoza za sinuse? sta je sad to?
http://www.accuweather.com/en/hr/zadar/ ... her/116272
Htjela sam nać onu svoju temu o crnoj kronici da rantam kako je više ne mogu izbjeć iako sam suzila izbor čitanja na forume i blogove, uvijek se netko nekom ubije pa svako malo pišu na blogovima o tome, dosta mi je svega.
..pa neka pisu. il to moras sve citat?visekratni klon wrote:
Nećemo si tako intimna pitanja postavljati.
http://www.accuweather.com/en/hr/zadar/ ... her/116272
Htjela sam nać onu svoju temu o crnoj kronici da rantam kako je više ne mogu izbjeć iako sam suzila izbor čitanja na forume i blogove, uvijek se netko nekom ubije pa svako malo pišu na blogovima o tome, dosta mi je svega.
a cuj, to se dogadja, sta sad. svasta se dogadja..
-
visekratni klon
Pa jel ja to mogu predvidjeti? Otvorim blog gdje se inače ne piše o tome i jebote, čitam i naiđem na to, nisam vidjela da dolazi...a unda wrote: ..pa neka pisu. il to moras sve citat?![]()
a cuj, to se dogadja, sta sad. svasta se dogadja..
Tako sam neku grupu i određenu osobu makla s fejsa jer je imala običaj prikeljit iz čista mira: prerezao vrat susjedi. Ma goni se.
kako se meni to ne dogadja?visekratni klon wrote:
Pa jel ja to mogu predvidjeti? Otvorim blog gdje se inače ne piše o tome i jebote, čitam i naiđem na to, nisam vidjela da dolazi.![]()
Tako sam neku grupu i određenu osobu makla s fejsa jer je imala običaj prikeljit iz čista mira: prerezao vrat susjedi. Ma goni se.
-
visekratni klon
Ne znam. Zbilja ne znam...a unda wrote: kako se meni to ne dogadja?
Ta osoba što sam otvorila to inače piše neke ljubavne bljuzgarije. A onda su joj se očito svi počeli zaredom ubijati, ovo je drugi put u tri mj da na to nailazim.
A ta druga što se loži na nasilje, nju sam makla i opet me našla na fejsu (jer me neko vrijeme nije ni bilo) i uredno ignoriram pp već po godine. Šta ću joj reć- neću te na fejsu jer si agresivna prema ljudima i jer keljiš crnu kroniku? Nah.
Ti valjda imaš probrano društvo.
-
visekratni klon
A kad se samo sjetim svih dječjih rođendana kod rodbine kad bi zasjeli za okrugli stol i pričali priče s onkologije.
Zašto to ljudi rade?
Zašto to ljudi rade?
-
- Information
-