Ne, a ti..a unda wrote:
jel ti mislis da si nesto falija?
Obiteljaši - novi referendum
Nemoj sad eskivirat, lipo reci sta si tija rec. Nismo te razumili. Naravno da mozes odgovorit tek ako i ti sam znas sta sitija rec..a unda wrote: ..eto..
..e, naravno da niste.miky0 wrote:
Nemoj sad eskivirat, lipo reci sta si tija rec. Nismo te razumili. Naravno da mozes odgovorit tek ako i ti sam znas sta sitija rec
Nas desetak..a unda wrote: ..e, naravno da niste...a kolko vas to ima vas sta niste razumili vi?
Ucim malog engleski..a unda wrote:..ode miki trazit di je falija.. i usput ce kupit srdele.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
SDP uvodi preferencijski glas već na izborima 2015.
Jebote... ovo je sad postalo natjecanje ko će prije progurat preferencijalno glasovanje
Šteta, sad se nemam s kim makljavat na forumu... svi su odjednom za...
Jebote... ovo je sad postalo natjecanje ko će prije progurat preferencijalno glasovanje
Šteta, sad se nemam s kim makljavat na forumu... svi su odjednom za...
'if you fall, i'll be there' (floor)
niti sam za, niti sam protiv.
potpuno mi je svejedno.
kao da bi sabor danas izgledao bitno drukčiji da smo do sad imali preferencijalno glasanje
potpuno mi je svejedno.
kao da bi sabor danas izgledao bitno drukčiji da smo do sad imali preferencijalno glasanje
- Euklid
- old school
Barem bi se smanjio broj dupeuvlakaca sefovima stranaka a stranke demokratizirale jer bi nestalo glavnog instrumenta za discipliniranje neposlusnih.
Da ne govorim kako ce bit zanimljivo vidjet ko ce sve dobit vise glasova od zaplotnjaka Zoke i susljavog Kalamarka...
Da ne govorim kako ce bit zanimljivo vidjet ko ce sve dobit vise glasova od zaplotnjaka Zoke i susljavog Kalamarka...
šta ja znam, ne drži mi to sve vodu.
ako mi se ne sviđa zoki ili karamarko, nema šanse da bih glasala za nekog iz njihovih stranki, oću reć.. onda uopće ne želim tu stranku na vrhu...ako sa samim precjednikom imam problem.
i tko će bit upoznat sa svim tim članstvom. znamo tih par najisturenijih, za njih ćemo i glasati kao što bi oni bili i izabrani da uđu u sabor i bez pref. glasanja.
s druge strane, dupeuvlakači. ne nužno. i precjednicima stranaka je u interesu što kvalitetnije, sposobnije i pametnije članove predstavit i pokazat, a ne samo dupeuvlakače. takvih ima more, jebeš to.
ako mi se ne sviđa zoki ili karamarko, nema šanse da bih glasala za nekog iz njihovih stranki, oću reć.. onda uopće ne želim tu stranku na vrhu...ako sa samim precjednikom imam problem.
i tko će bit upoznat sa svim tim članstvom. znamo tih par najisturenijih, za njih ćemo i glasati kao što bi oni bili i izabrani da uđu u sabor i bez pref. glasanja.
s druge strane, dupeuvlakači. ne nužno. i precjednicima stranaka je u interesu što kvalitetnije, sposobnije i pametnije članove predstavit i pokazat, a ne samo dupeuvlakače. takvih ima more, jebeš to.
- Euklid
- old school
Pa nek se ljudi malo trude. Nek upoznaju svoje birace.
Nek idu po terenu.
Evo, Picula... sad je s nasim ribarima i gleda kako da nadju izlaz za mali ribolov koji je bio nasa tisucljetna tradicija a sad je de facto ugasen.
Pa naravno da cu njega zaokruzit prije nego li Zoku ili njegove pulene pri vrhu liste.
Dobro, sad imam Orah pa se ne moram vise zamarat s ovim gubitnikom...
Nek idu po terenu.
Evo, Picula... sad je s nasim ribarima i gleda kako da nadju izlaz za mali ribolov koji je bio nasa tisucljetna tradicija a sad je de facto ugasen.
Pa naravno da cu njega zaokruzit prije nego li Zoku ili njegove pulene pri vrhu liste.
..jucer sam cuo ko je u predsjednistvu splitskog oraha. jadna holica, jadna li ti je..Euklid wrote:..
aj, drago mi je da ga imas. a nesto moras imat, inace covjek ono..poludi, jel..
TAKO će bit..a unda wrote: ..suve sljive i orasi, mi smo diko siromasi..![]()
-
- Information
-