Sad će teorije zavjere...a unda wrote: ..da, da..jel ti znas na sto si pristao kad ides na net sa moba?
unda, pusti to, dao ti je svoj broj sa cerekom.
Sad će teorije zavjere...a unda wrote: ..da, da..jel ti znas na sto si pristao kad ides na net sa moba?
Jedna pizza nije nabacivanje. To je uvid jel se ide na bacanje ili nejdevisekratni klon wrote:Nazvala bi je jer odsad zovem sve žene tipova koji mi se nabacuju.:humanitarka:
Dobro, reći ću joj da ode na trkeljanje pa sama procijeni što je ovaj topik.miky0 wrote:
Jedna pizza nije nabacivanje. To je uvid jel se ide na bacanje ili nejde
..a unda wrote: pa da, nije bitno ko je. kad njemu nadodje, ne pita ko je i sta je..
Nebi ti ga ni da..a unda wrote: ..da, da..jel ti znas na sto si pristao kad ides na net sa moba?
necu ja tvoj broj, sta ce mi..
..a unda wrote: ..necu ja tvoj, sta ce mi..
miky0 wrote:
Nebi ti ga ni da
Pa zar je dotle došlo, da ga moraš molit? Ne moš se sam obranit?..a unda wrote: molim te, nemoj mi ga davat..ono, nemoj uopce, da ti na pamet nije palo..
A dvi pice su dvi pice..a unda wrote: a dvije pice su nabacivanje? nabacivanje picama? jel to ko dalje, sta..
E, da. Pa bi li?..a unda wrote:
mislis, ono..dosadan je za popizdit pa bi popustio? ..tj..pao?![]()
Pa meni nekako nije normalno da dva muškarca razgovaraju na način:..a unda wrote: ..pa sta cu? ocu ga nogom, sta?![]()
pa ja sam samo korektan..kako se to kaze..politcki ili kako vec korektan.visekratni klon wrote:
Pa meni nekako nije normalno da dva muškarca razgovaraju na način:
- molim te nemoj, nemoj mi ga dat.
Ne znam, možda tebi je.
Ne znam, to više zvuči kao uvod u:..a unda wrote: pa ja sam samo korektan..kako se to kaze..politcki ili kako vec korektan.
cek, kako si dokazao?miky0 wrote:Cujte, jako mi je drago bilo procakulat, a jos mi je draze sta sam dokaza da mogu izac na pice sa exy, i da je cilo trkeljanje tomu kumovalo, al sada uistinu moram lec. Jebiga, rano se ustajem, a o pojedinostima oko termina naseg izlaska cemo se naknadno dogovorit
..a unda wrote: to tebi zvuci. nemoj bas svakiput od sebe polazit..![]()
evo, jel nenija to procitala? je. i? ..i onda sam ja perverzan?visekratni klon wrote:
Kao što je tebi moj rant o dimu zvučao kao eto, znamo već.![]()
Al dobro da si priznao da bi mu popustio samo da ušuti, to se cijeni.
Nenia je dala i koristan savjet, za razliku od tebe...a unda wrote: evo, jel nenija to procitala? je. i? ..i onda sam ja perverzan?![]()
cuj, koji put treba samo mislit kako spasit zivu glavu..![]()
ne znam ja ko je sta utanacio.. ja problema nemam, na tebe je mikli zagrizao..visekratni klon wrote:
Nenia je dala i koristan savjet, za razliku od tebe.![]()
Ali ne zamjeram ti ja, ti si u tim godinama.
Eto. Sad kad ste utanačili kavu i kad ti je radosno ponudio broj, moja misija je gotova.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 11 guests