..bilo koja politicka tema bez mikija i euklida

Koljite se i gložite!
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 29 Sep 2014, 09:11

..milanovic kaze da je u sijetlu prvi i posljenji put kao premijer. o , milanovicu..:facepalm:

pa on stvarno kao da je osudjen bit predsjednik vlade.. :D

ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 29 Sep 2014, 19:31

..a unda wrote:..milanovic kaze da je u sijetlu prvi i posljenji put kao premijer. o , milanovicu..:facepalm:

pa on stvarno kao da je osudjen bit predsjednik vlade.. :D
Bit će ga iznenadilo da je to posao a ne počast.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 29 Sep 2014, 20:10

:S
'if you fall, i'll be there' (floor)
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 01 Oct 2014, 20:10

enivej, holica i njena stranka su dobar izbor, bez obzira na kolicinu glasova i ucesce u vlasti. tu ce se tek, ako dobije znacajniji broj glasova, vidjet njena politcka spretnost i znanje, a ja mislim da ga ona ima, bez obzira sto neko sad mislio da ona ne zna sto radi. zna ona, zna..ali i ona gleda kuda sve to krece i ide.
uostalom, ko to zna danas u ovoj nasoj politici da zna sto radi. dalicka? nemojmo se, ljudi, ono zajebavat..
mozda jedini koji zna sto radi..ok, osim mozda tih bozanica, ali njih cemo za sad ostavit cudom nekim po strani, jest.. seks.
ono, decetljecima vec. on kaze ovako..znam tocno sto radim, a to radim samo zato da ni pas s maslom ne bi to mogao polizat.
Unda, imam dva pitanja.

1. zašto misliš da je Holijeva politički potkovanija od Dalićeve?

2. doista misliš da su današnju RH stvorili alkoholizam i napoleonski kompleks? :zubo:

Pričuvni moderator.
..a unda
Undaminator

Post 14 Oct 2014, 00:23

..gle, kulic. :D

Slavko Kulić: HDZ i SDP Hrvatsku su doveli do dna

ne spominje u naslovu babic hss.. :D

nelose on govori.. :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 14 Oct 2014, 00:44

ElliQuinn wrote:
Unda, imam dva pitanja.

1. zašto misliš da je Holijeva politički potkovanija od Dalićeve?

2. doista misliš da su današnju RH stvorili alkoholizam i napoleonski kompleks? :zubo:
1. mislim da bolje razumije politiku. dalicka se bolje snalazi. zaleti se i trc dok je ide.. :zubo:

holica je moderni tip politicara i rekao bih osjetljiviji, razumije kontekst. dalicka razumije samo matricu i gospe sinjska je ne bi odvukla od toga. jednostavno, nema sirinu. razumije ekonomiju, ali ne razumije politicku ekonomiju. ona je jednostavno prkin igrac, a sve sto ima bilo kakve veze s prkom to treba a priori naganjat iz medjuzemlja i pustit da luta po mordoru.. :D

2. pa nisam rekao da je to stvorilo er ha, ali sasvim zanimljiva teza. :D

kad sam rekao da zna sto radi, onda sam prije svega mislio da on zna sto radi za sebe. meni nikako ne ide u glavu sto je i kako je on sve politicki prezivio. tj ide mi, ali, onako, za opis.. :D
..ako bih isao usporedit jegulju i seksa, rekao bih da u odnosu na seksa, jeguljom mozes sasvim solidno grubo brusit drvo.. :D

enivej, ako mene pitas, jedna od najgorih osoba i karaktera koje je hrvatska politika dala.. :kokice:
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 855 times
Been thanked: 1642 times
Post 14 Oct 2014, 11:12

..a unda wrote:holica je moderni tip politicara i rekao bih osjetljiviji, razumije kontekst.
Ona razumije kontekst? Ona? Bokte, žena trči od teme do teme - kad god neka postane moderna, eto je u njezinu političkom programu. To joj je kontekst.

Daj me nemoj zajebavati. Ona može glumiti u Obitelji Adams. Ali voditi državu ne može. Za takvo što nedostaje joj fokus. I jasnoća.

Ovo je kao da između deset akrapa biraš najmanje ružnog za ševu, majke mi. Jebali te akrapi.
Potpisi su za budale.
..a unda
Undaminator

Post 14 Oct 2014, 11:48

Stitch wrote:
Ona razumije kontekst? Ona? Bokte, žena trči od teme do teme - kad god neka postane moderna, eto je u njezinu političkom programu. To joj je kontekst.

Daj me nemoj zajebavati. Ona može glumiti u Obitelji Adams. Ali voditi državu ne može. Za takvo što nedostaje joj fokus. I jasnoća.

Ovo je kao da između deset akrapa biraš najmanje ružnog za ševu, majke mi. Jebali te akrapi.
zena je do sada bila dio stroja, tj neke je stvari imala na gotovo. sad mora sama nesto stvarat i, eto, ucit se pragmi. mora sad malo ic tamo, ic amo.
zasto ona ne bi mogla vodit drzavu? :ne zna: a kosorica je mogla vodit? ona je imala fokus? cek malo..sanader je mogao vodit? :D ma koga god oces do sada ko je vodio drzavu navedi ga. :D
..mogla bi odlicno vodit, ali.. jedino je pitanje s kim? tj, ona moze vodit drzavu po meni.. orah ne moze. ne jos. ne sad. :kokice:

ono, bacit je u vatru :zubo: ..ne kao vjesticu, nego da gasi, dobro bi se ona snasla, proradio bi njoj balkanski grif kojeg valjda politcki prizeljkujes, bez briga.. :D

ali i njoj kao i svim drugima na njenom mjestu koji bi sada vodili drzavu,nema tu bas nekog velikog izbora.
hrvatska poltika opet danas prozivljava onu racanovu dilemu iz 1989. ili 1990. ocito je to nesto sto nam periodicno dolazi, namece se kao pitanje.

tj, lako za to sto holica moze ili ne moze vodit drzavu u smislu nekih sposobnosti, pitanje je ko se kome u ovoj drzavi prilagodjava i za sto preuzet odgovornost? :kokice:
Stitch
Head Honcho
Post 14 Oct 2014, 12:30

To što nju kritiziram nipošto ne znači da mislim kako je neka druga (žena ili opcija) bolja. Nema alternative. Jebiga.
Potpisi su za budale.
..a unda
Undaminator

Post 14 Oct 2014, 14:02

Stitch wrote:To što nju kritiziram nipošto ne znači da mislim kako je neka druga (žena ili opcija) bolja. Nema alternative. Jebiga.
..to kaze i milanovic. :zubo: :D

..tj, pogledajmo koje su opcije. pogledajmo kako su se neke opcije birale u proslosti, ono, trend, oscilacije?

..i sad, ajd.. da su sutra izbori, a oces glasat.. a vidis te alternative.. alternativu, kako se vec kaze, sta, aj? ocemo svak za sebe glasat? :D

..nazalost, ne vidimo, ne gledamo, a imamo tako blizu sjajan teren polticki odakle dosta toga mozemo nauciti, pa i odakle se..doduse, malo prilagodjeno, dosta toga i preuzima i siri i ponavlja na ove strane. italiju. a nije ni italija samo italija, ima u njoj jos svasta.. :kokice:
Stitch
Head Honcho
Post 14 Oct 2014, 14:25

Hajde, Plenković mi se učinio pametnim. To kažem samo zato što me vučeš za jezik. Ali neću za njega glasati. Ni za koga neću glasati. Eto.
Potpisi su za budale.
visekratni klon

Post 14 Oct 2014, 14:32

Stitch wrote:

+1

Meni nije ulila povjerenje. Ako je ona plan za spašavanje ove vlade da ne dođe Karamarko, mogla bih razmisliti, ali da baš nju svojevoljno i s punom pameću želim, bome ne.

Ništa nije bolja od Kolinde i Jace, rekla bih da su one glupe cajkašice, a ona jednako glupa alternativka. To što je alternativka ne znači da je pametnija. Što, pitat će za ljude reptile u Saboru? Jer ljudi to hoće. :rofl:
..a unda
Undaminator

Post 14 Oct 2014, 14:35

Stitch wrote:Hajde, Plenković mi se učinio pametnim. To kažem samo zato što me vučeš za jezik. Ali neću za njega glasati. Ni za koga neću glasati. Eto.
..plenkovic.. plenkovic.. ma jel to onaj sta radi vino? :D

pametniji si od plenkovica, vjeruj mi. ne brkaj ambicije, lukavstvo i pamet. :D

pa nes valjda glasat za onog koji je manje pametna od tebe? ili mozda bas zato oces jer mislis da ce on radit ono sto mu ti kazes? :D

dobro, dobro, nemoj glasat.. nemoj da ispadne da te na nesto ja tjeram i da mi se ides osvecivat.. :D :D

..ono, podrzavam neglasanje, stalno ili privremeno, ne izlazak na izbore, brljanje po listicima, crtat i pisat male hepeninge po njima.. nemam ja nista protiv toga, dapace, neka.. :D
Stitch
Head Honcho
Post 14 Oct 2014, 14:43

..a unda wrote: pametniji si od plenkovica, vjeruj mi.
Vjerujem ti. Pametniji sam od većine. :D
..a unda wrote:ne brkaj ambicije, lukavstvo i pamet. :D
Ne brkam. Ali lukavstvo i ambicije u politici nisu mana. Nego prednost. K tomu, obrazovan je, elokventan, nije tipični hadezeovski krkan. A HDZ će sada doći na vlast, to je sigurno kao što je sigurno da će sutra osvanuti novi dan.
Potpisi su za budale.
..a unda
Undaminator

Post 14 Oct 2014, 14:48

visekratni klon wrote:
+1

Meni nije ulila povjerenje. Ako je ona plan za spašavanje ove vlade da ne dođe Karamarko, mogla bih razmisliti, ali da baš nju svojevoljno i s punom pameću želim, bome ne.

Ništa nije bolja od Kolinde i Jace, rekla bih da su one glupe cajkašice, a ona jednako glupa alternativka. To što je alternativka ne znači da je pametnija. Što, pitat će za ljude reptile u Saboru? Jer ljudi to hoće. :rofl:
vidi, zapitaj se malo sto ako ona osvoji vecinu na izborima? tj, jel to uopce moguce, pa onda..sto bi bi bilo ako do toga dodje? :kokice:

ona..i orah, jednostavno ne mogu osvojit vecinu ili dovoljnu neku vecinu da zauzmu dobar dio parlamenta.
i ona je toga svjesna, pa nije tolko luda. ali, ono na sto se ide jest da nije dobro za nju glasat jer bi ona mogla doc na vlast, ne znam, s orahom? ..pa onda da se to izbjegne, bolje za nju ne glasat.

ali, da ona moze uc u sabor i to sa..ne znam, ne mozda beznacajnim brojem zastupnika, moze. a moze i uc u neku koaliciju prije izbora. a ako udje u sabor, a mislim da hoce, onda opet moze nekako koalirat, trgovat, nesto, ne znam i opet je moguce da ucestvuje u nekoj vladi.
mislim, pa ona je vec odavno i u saboru, a i vladala je, ministrica je bila i zna, ono, kao ona kornjaca..zna proucedouru.. :D

ona moze vrlo doprinjet pridonijet u tom saboru ili u nekoj vladi..mislim, gledaj ovako, jel bolje imat, ne znam, deset mjesta oraha u saboru ili recimo.. dvije markicke.. ili dvajst markicki? :D

uostalom, udje li markicka u sabor, pa koga ces pustit na nju? hajdas doncica? ..beru?. ..pa pojest ce ih ko pilad, povratit ce ih i onda tako probavljene i pripremljene upisat u svoju stranku.. :D
..a unda
Undaminator

Post 14 Oct 2014, 14:56

Stitch wrote:
Vjerujem ti. Pametniji sam od većine. :D

Ne brkam. Ali lukavstvo i ambicije u politici nisu mana. Nego prednost. K tomu, obrazovan je, elokventan, nije tipični hadezeovski krkan. A HDZ će sada doći na vlast, to je sigurno kao što je sigurno da će sutra osvanuti novi dan.
imidzi, imidzi..doce nas imidzi glave.. :D

pa bilo je nekrkana i prije u hadezeu. i? kvo vadisahu? :D

to sto je obrazovan i elkoventan, ne mora bit uopce bit neka polticka prednost osim ovih, za koje se i ja slazem da mogu u politici nesto znacit.
ja mislim,kad vec govorimo o njoj, da je holica i pametnija i elokventnija od njega, a bude li trebalo, mogla bi ga i kastrirat s par elokvencija i dva tri ona njena pogleda, tako di bi moj plenkovic lako mogao glumit zagrebackog pasa i pocet trcat i vikat. kai, kai, kai, kai.. :D :D
..a unda
Undaminator

Post 15 Oct 2014, 22:42

..evo, gledam sad grcica i dalicku na te ve. dobar je grcic, podsjetio me na stare dane, ne moze mu dalicka parirat bez da dodje u kontradikciju i bez da jasno kaze sto zastupa.
..a to sto zastupa..sad cu preskocit jedno tri koraka i samo cu neko funale rec, tj dok je ona govorila i kako je govorila, tj kakav pristup ima sto se tice ekonomskie problematike u hrvatskoj, neki su mi flesevi dolazili..:D.. vidio sam je kao tehnokratsku predsjednicu vlade nametnutu od..ne znam od koga, od istih onih koji su nametnuli sefa vlade i u grckoj i u italiji.. :kokice:
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 16 Oct 2014, 16:14

..a unda wrote:..evo, gledam sad grcica i dalicku na te ve. dobar je grcic, podsjetio me na stare dane, ne moze mu dalicka parirat bez da dodje u kontradikciju i bez da jasno kaze sto zastupa.
..a to sto zastupa..sad cu preskocit jedno tri koraka i samo cu neko funale rec, tj dok je ona govorila i kako je govorila, tj kakav pristup ima sto se tice ekonomskie problematike u hrvatskoj, neki su mi flesevi dolazili..:D.. vidio sam je kao tehnokratsku predsjednicu vlade nametnutu od..ne znam od koga, od istih onih koji su nametnuli sefa vlade i u grckoj i u italiji.. :kokice:
Što je bilo? Što je bilo? Nisam gledala, a sve se čudim da je Grčić uspio bilo koga dovesti u bilo kakvu kontradikciju.

Pričuvni moderator.
..a unda
Undaminator

Post 16 Oct 2014, 16:26

ElliQuinn wrote: Što je bilo? Što je bilo? Nisam gledala, a sve se čudim da je Grčić uspio bilo koga dovesti u bilo kakvu kontradikciju.
ima valjda na htvu, na zahtjev. nisam sve od pocetka odgledao, ali eto, nisam se ni ja nadao da ce grcic uopce dovest neku recenicu do kraja i tocke. :D

eto, pogledaj ako te zanima, mora bit na htvovim stranicama..:D
..a unda
Undaminator

Post 17 Jan 2015, 15:30

..,evo, gledam malo jutarnji po netu i vidim neku kao internu reklamu, najavu za.. magazin neki, sta li je vec to,i tamo u obliku naslova nekog, izjava holice da je milanovic unistio ljevicu. valjda hrvatsku, ne znam kako je isao taj naslov, a sad ga ne mogu nac.

..i eto, ne da mi se kupovat jutarnji, valjda ce otkljucat taj clanak ili sta li je, ali me nekako pocelo zanimat o cemu se tu radi.
jel sada jasnije zasto sam na ovom topiku? :D

..naime, nije to prvi put da se to tako nesto spominje, u raznim oblicima,od nekih stranackih do osobnih, ali da, ovaj naslov sugerira da bi to mogla bit neka zasebna tema i nekako je tim naslovom ta tema objedinjena kroz holicu koja ima i nekih znanja da bi, recimo, mogla nesto relevantno reci uopce o toj nekoj lijevoj ideji i p olitici, a ima i iskustva, tj prakse.

iako ovo nije prvi put da se nekako u isti konteklst stavlja milanovic, ljevica, hravtska i unistenje neko, sad mi ovo izgleda nekako dosta konkretno i pitam se je li i u tom clanku ima nesto konkretnije, neka analizica ili se samo radi o nekoj kao bombasticnosti za te s neke lijeve strane koji ce ko mahniti klikat na taj link, a unutra ustvari, nista.

kazem bombastican, jer na nekoj teorijskoj, paradigmatskoj razini, konceptualnoj cak, to je dosta ozbiljna optuzba s vrlo prakticnim mogucim posljedicama.
ne ulazim sad u to, zasto taj clanak ili naslov, zasto ovaj tajming, kome ili cemu je uopce namijenjen, nego jednostavno, je li se zaista moze govoriti o zaslugamna jednog milanovica za unistenje ljevice, valjda politicke ljevice, kao o predsjedniku jedne socijaldemokratske stranke i jos je ta izjava dosla kao iz usta pripadnice te stranke, da sad ne ulazim u detalje ili neke vec tipicne ljevicarske spike koje se povlace jos od najranijih internacionala, primjedbi za nedostatak nekog pravovjernog ili pravofunkcionalnog lijevog pristupa, itd..

ima tu nekoliko pitanja, onako iz prve ruke, kao npr.. na koju to (sve) ljevicu holi misli, kako je to milanovic u nistava i li unistio, ko je taj koji bi, nasuprot milanovicu, bio kao neki kreativac, sto je racan npr napravio za tu ljevicu .. pa sve do npr gdje je ta ljevica danas npr u evropi, sto je ona, sto radi, kakve rezultate ima, ako ima i zato nema, ako nema..

eto, nekako mi je taj naslov koji citira holicu ujedno i kao neki slagvort za tu istu tezu, pa bih eto, volio vidjet sto ona tu govori, cisto ono da to posluzi kao temelj za neku daljnju pricu ili mozda pronac negdje jos neke holcine izjave jer joj nije ovo prvi put da govori i ako to ponavlja, valjda polazi od nekih prembula, a ne samo da taraca, onako, reda radi ili zbog nekih svojih politickih motiva, marketinga, pa bi se on da zaista moglo i dalje pricat tko sve unistava ljevicu u hrvatskoj i kako i zasto i jel to ono u stilu.. drzte lopova ili da se vlasi ne dosjete? :kokice:
  • Information