Hm, zar sam ti ja ljubljen?Kolinda Kitarović wrote:
Miki?
Obiteljaši - novi referendum
-
jednokratni klon
A jesi, eto.miky0 wrote:
Hm, zar sam ti ja ljubljen?
-
jednokratni klon
Nemojmo pretjerivati.miky0 wrote:
Drazi od zokija?
- Nenia Salonitana
a koji će ti kurac krov nad glavom i kruh ako ti ŽŽ odred uzme život pred nosom?miky0 wrote:
Pa koji ce ti kurac ljudske slobode kad ti vjerovnik uzme krov nad glavom, i kruh pred nosom?
To su spekulacije o ZM, a ovo drugo znamoNenia Salonitana wrote:
a koji će ti kurac krov nad glavom i kruh ako ti ŽŽ odred uzme život pred nosom?
Da ja svacam doslovno, i dalje bi glasa za hdzsdpNenia Salonitana wrote:nemoj shvaćati sve doslovno.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Tu je sve jasno. Treba im 10% ukupnog biračkog tijela a biračko tijelo trenutno iznosi cirka 4,5 milijuna birača.
Drugim riječima, NEMAJU DOVOLJNO POTPISA!!!
Drolija je ispušila. Hvata me inspiracija za nove nastavke moje pričice...
Sad će lukavi Josipović pobrat vrhnje zvano preferencijalno glasovanje...
'if you fall, i'll be there' (floor)
To nije pravedno, jer je sasvim logicno da se potpisi za referendum ne mogu prikupljat u inozemstvu, cak stovise, ja bi dijaspori zabranio i glasanje.Euklid wrote:Tu je sve jasno. Treba im 10% ukupnog biračkog tijela a biračko tijelo trenutno iznosi cirka 4,5 milijuna birača.
![]()
![]()
![]()
![]()
- Nenia Salonitana
tko im kriv što nisu imali i tamo volontere.miky0 wrote:
To nije pravedno, jer je sasvim logicno da se potpisi za referendum ne mogu prikupljat u inozemstvu, cak stovise, ja bi dijaspori zabranio i glasanje.
Ja kazem da nije pravedno. Ova udruga, kakva god bila, nema crne torbe poput hdzsdpea da moze financirat potpise u dijaspori, pogotovo sto to nije na drzavnoj razini, pa je i upitno dal se to moze organizirat u veleposlanstvima.Nenia Salonitana wrote:
tko im kriv što nisu imali i tamo volontere.
Jos je gora spoznaja, da su po ko zna koji put hdzsdp pobjedili narodne interese u ovoj njihovoj drzavi.
A najgora je spoznaja da ih mladi i obrazovani ljudi poput vas stite.
Tragedija
- Nenia Salonitana
pokušaj gledati pozitivno. da hdz želi skupljati potpise za neku svoju referendumsku "biti i mniti" umotvorinu, morali bi odriješit kesu jer im je velik postotak birača tamo. 
Nije u redu i gotovo. Izveli su drzavni udar i za taj cin moraju odgovarat ovom narodu.Nenia Salonitana wrote:pokušaj gledati pozitivno. da hdz želi skupljati potpise za neku svoju referendumsku "biti i mniti" umotvorinu, morali bi odriješit kesu jer im je velik postotak birača tamo.
Da mladi i obrazovani.
Ajd još ovo drugo pije vodu...
A jebiga, ušli su u svijet politike. To je mulj gdje se brčkaju somovi koje i ne vidiš, ali sve ribe znaju da su tu negdje i da te mogu progutati. Znaju to i patke na površini.
Kad su već oni, kao neki debeli šaran, odlučili plivati u mutnoj vodi mogli su očekivati da svijet u koji su ušli nije bistra vodica...
Ne žalim nikoga tko se krene baviti politikom. Jednostavno mi se živo jebe za njihovu sudbinu u tom segmentu. Čak se dogodi i da na nekom drugom, ajmo reć, normalnijem segmentu življenja ostajem ravnodušan prema njima.
Mene čudi to što kažu da ih prati crkvena potpora. Ne znam kakva, ali za nekoga tko je zapravo najstarija politička stranka na planeti iznenađujući je manjak iskustva i snalaženja. Onog inteligentnog, mudrijeg, sklonijeg složenim spletkama, promišljenog muljanja. Ovo što oni prezentiraju je lupanje maljem po stijeni, a možeš uzeti špicu i čekić pa par puta kucnuti i stijena puca.
Ajd još ovo drugo pije vodu...
A jebiga, ušli su u svijet politike. To je mulj gdje se brčkaju somovi koje i ne vidiš, ali sve ribe znaju da su tu negdje i da te mogu progutati. Znaju to i patke na površini.
Kad su već oni, kao neki debeli šaran, odlučili plivati u mutnoj vodi mogli su očekivati da svijet u koji su ušli nije bistra vodica...
Ne žalim nikoga tko se krene baviti politikom. Jednostavno mi se živo jebe za njihovu sudbinu u tom segmentu. Čak se dogodi i da na nekom drugom, ajmo reć, normalnijem segmentu življenja ostajem ravnodušan prema njima.
Mene čudi to što kažu da ih prati crkvena potpora. Ne znam kakva, ali za nekoga tko je zapravo najstarija politička stranka na planeti iznenađujući je manjak iskustva i snalaženja. Onog inteligentnog, mudrijeg, sklonijeg složenim spletkama, promišljenog muljanja. Ovo što oni prezentiraju je lupanje maljem po stijeni, a možeš uzeti špicu i čekić pa par puta kucnuti i stijena puca.
Ja ne gledam na tu udrugu s emocijama, boli me briga za ZM i crkvu i ostale parazite, vec sam ovu bitku iskljucivo gledao kao sukob hdzsdp-preferencijalni glasovi. Ono sto me ljuti je to sta nije logicno skupljanje glasova u dijaspori. To je direktan udar na gradjane koji zive unutar granica ove drzave.karambol wrote:Da mladi i obrazovani.![]()
Ajd još ovo drugo pije vodu...![]()
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Eto... a htio si potpisat za ovaj referendum u kojem je između ostalog bila i stavka o uvođenju dopisnog glasovanja... ko stvorena za dijasporu...miky0 wrote:
To nije pravedno, jer je sasvim logicno da se potpisi za referendum ne mogu prikupljat u inozemstvu, cak stovise, ja bi dijaspori zabranio i glasanje.
'if you fall, i'll be there' (floor)
Ma ja sam tija kolaps hdzsdpea, al sad sam siguran da on bez mog angazmana nije moguc. Moram organizirat gerilski rat protiv veleizdajnikaEuklid wrote:
Eto... a htio si potpisat za ovaj referendum u kojem je između ostalog bila i stavka o uvođenju dopisnog glasovanja... ko stvorena za dijasporu...
evo jednog lijepog, stalozenog, racionalnog razmisljanja..miky0 wrote:
Ja ne gledam na tu udrugu s emocijama,
..ovu bitku iskljucivo gledao kao sukob hdzsdp-preferencijalni glasovi.
Ono sto me ljuti
nije logicno skupljanje glasova u dijaspori.
Aj sta sam sad falija?..a unda wrote:
evo jednog lijepog, stalozenog, racionalnog razmisljanja..![]()
-
- Information
-