Lik je genijalan. Najjaci holivudski proizvod svih vremena. Iako mi je njegov najdrazi film djevojka od miljun $Emericzy » wrote: Krasan film. Je li taj čovjek napravio neki loš film? Bio je onaj neki čudan s orangutanom; taj mi se jedini nije baš dopao.
Zadnje što smo pogledali i šta mislimo o tome?
Kao glumca ga nikad nisam voljela. Ne sto ne zna glumit, nego izaziva dosadu u meni 
Kao reziser je super!
Kao reziser je super!
Dallas Buyers Club
Jako dobro. Skoro pa dokumentarno, bez pokušaja da se pletu zapleti i neke umjetne drame; bez ikakvog i najmanjeg spektakla, bez patetike, vrlo jednostavno i linearno ispričana zanimljiva istinita priča s apsolutno vrhunskim glumcima. Meni je bilo napeto kao krimić. Svaka preporuka. Osobito zanimljiva za ljubitelje zavjera i urota jer prikazuje jednu skroz istinitu.
Jako dobro. Skoro pa dokumentarno, bez pokušaja da se pletu zapleti i neke umjetne drame; bez ikakvog i najmanjeg spektakla, bez patetike, vrlo jednostavno i linearno ispričana zanimljiva istinita priča s apsolutno vrhunskim glumcima. Meni je bilo napeto kao krimić. Svaka preporuka. Osobito zanimljiva za ljubitelje zavjera i urota jer prikazuje jednu skroz istinitu.
Ko te jebe kad si se prerano rodil.Emericzy » wrote: Krasan film. Je li taj čovjek napravio neki loš film? Bio je onaj neki čudan s orangutanom; taj mi se jedini nije baš dopao.
Ja sam ga gledo na matineji i baš mi je ko klincu bil dobar. Mislim da se zvao Ćovjek iz San Fernanda.
E, taj. Orangutan je odličan al mi taj njegov tadašnji komad nije legao. Ne volim te blijede isprane plavuše i bok. Meni trebaju komadi s pigmentom. Ne previše, tu sam malo rasist, ali ono, da bar ima neke boje, a ne da izgleda kao filet grgeča.judolino » wrote: Ko te jebe kad si se prerano rodil.
Ja sam ga gledo na matineji i baš mi je ko klincu bil dobar. Mislim da se zvao Ćovjek iz San Fernanda.
Clint, pa dosadaBeau » wrote:Kao glumca ga nikad nisam voljela. Ne sto ne zna glumit, nego izaziva dosadu u meni
Kao reziser je super!
AhaEmericzy wrote:Dallas Buyers Club
I izvrsna gluma glavnog i sporednog lika, kao da ih nikad prije nisam vidjela ni u kojem filmu, to treba znat
Captain America: The Winter Soldier
Iznenađuje me toliko visok rejting na IMDB-u. Pogledala sam u kinu, efekti i to, bilo je zabavno dok je trajalo, zaboravila sam na film kako sam izašla iz kina
Zadnje sta sam pogleda, je bio Otis, a trajao je do 3 ujutro
(Ne bi ga nikom preporucija, mislim za one koji vole ozbiljne i normalne filmove, a za one koji vole pogledat i nesto blesavno a da je pritom i zabavno, samo naprid!). A za sve je kriv interesantan film bulokice i onog ken rivesa s ljubavlju kroz vrijeme, jer je taj bio prije po programu 
u zadnje vrijeme pogledao
Bron/Broen
zanimljiva i napeta serija, dopada mi se tenzija koja je u cijeloj sezoni, prva sezona mi je bolja od druge
Borgen
solidna serija, prikazuje kako se politicke igre desavaju svuda
Les Revenants
uvrnuta serija, vise mi se dopala francuska verzija od americke, koje sam za sada odgledao samo nekoliko epizoda ali mozda pocnem ponovo da je gledam
Dexter trenutno gledam
odgledao tek nekoliko epizoda, za sada mi je zanimljiva, dopada mi se njegov pogled na "normalne" ljude i pokusaj da se uklopi medju njih
Bron/Broen
zanimljiva i napeta serija, dopada mi se tenzija koja je u cijeloj sezoni, prva sezona mi je bolja od druge
Borgen
solidna serija, prikazuje kako se politicke igre desavaju svuda
Les Revenants
uvrnuta serija, vise mi se dopala francuska verzija od americke, koje sam za sada odgledao samo nekoliko epizoda ali mozda pocnem ponovo da je gledam
Dexter trenutno gledam
odgledao tek nekoliko epizoda, za sada mi je zanimljiva, dopada mi se njegov pogled na "normalne" ljude i pokusaj da se uklopi medju njih
Sad sam pogleda opsjednut(u), i 'vako, film mi malo baca na sirove strasti&rat ruza u onoj sceni sa lusterom, ali to je manje bitno. Interesantno je kako je u filmu prikazan sex izmedju opsjednute sa jebacem, a ne i izmedju zene i muza (tog jebaca)
bas glupo 
Priznajem da sam nastran, ali meni je Sondra Locke bila jebozovna.Emericzy » wrote: E, taj. Orangutan je odličan al mi taj njegov tadašnji komad nije legao. Ne volim te blijede isprane plavuše i bok. Meni trebaju komadi s pigmentom. Ne previše, tu sam malo rasist, ali ono, da bar ima neke boje, a ne da izgleda kao filet grgeča.
Al dobro, ja se palim i na Mirelu Holy, tako da me se teško može ubrojati u uračunljive...
Mislim, dužan sam ti razjasniti: netko koga žene doslovno rasturaju u krevetu, vođene neutaživom i mahnitom željom, sasvim logično se zaželi nekog plahog, tek u nijansama seksualiziranog čeljadeta...
pogledala Maleficient, Dollars Buyers Club i Vuk s Wall Streeta.
svi su mi dobri.
čak i Angelinin, kad sam skužila da nije ono što sam mislila- a mislila sam da je Snjeguljica ispričana iz cipela maćehe. ok, to je bajkovito, i Sleeping Beauty je birana, po meni, tako da ne zasjeni Mrs. Pitt, ali je zbilja gledljivo, i ima fora preokreta.
što se tiče ova dva, oba su mi sjela.
baš baš dobri filmovi, mada je Wolf dug, duži od tri sata, ali Scorsese zna raditi filmove, pa mi je bilo gušt gledati.
odlična podjela uloga, meni je DiCaprio u onoj ladici di se stalno mora dokazivati jer imam problem gledat ga kao karakternog glumca, a zbilja jest dobar glumac.
sviđa mi se kako su portretirali i droge i sex i gole žene, svašta nešto što je inače catchy i navlakuša, kao sastavan dio priče. nije se nametalo ni sakrivalo, i svidjelo mi se što se droga i kurve nisu poentirali kao karta za propast, kao, gle što mu se na kraju desi jer je ovisnik. a ovisnik je, i sve odlazi ukurac, a nema patetike.
Dallas Buyers Club je jako jako dobar film, dinamičan, dobar casting.
malo bih prigovorila odabiru liječnice. Jennifer Garner. ono što mi se svidjelo kako joj se uloga razvija, i ako ste gledali, možda se sjećate kako ju McConahey zajebava da je stalno u crno bijelom, tj da stalno nosi bijelu kutu i da ju ne vidi u bojama. i kako film odmiče, njen lik postaje slojevitiji, i izlazi iz kute i sve više je u kadru u bojama. to mi je bio zanimljiv prijelaz.
Jared Leto i Matthew su jako dobri. osim što sam bila pod dojmom koliko su smršavili, i Matthew isto odlično glumi, skupa s Letom, dobar su par.
nisam znala da su oba film po istinitim pričama.
svi su mi dobri.
čak i Angelinin, kad sam skužila da nije ono što sam mislila- a mislila sam da je Snjeguljica ispričana iz cipela maćehe. ok, to je bajkovito, i Sleeping Beauty je birana, po meni, tako da ne zasjeni Mrs. Pitt, ali je zbilja gledljivo, i ima fora preokreta.
što se tiče ova dva, oba su mi sjela.
baš baš dobri filmovi, mada je Wolf dug, duži od tri sata, ali Scorsese zna raditi filmove, pa mi je bilo gušt gledati.
odlična podjela uloga, meni je DiCaprio u onoj ladici di se stalno mora dokazivati jer imam problem gledat ga kao karakternog glumca, a zbilja jest dobar glumac.
sviđa mi se kako su portretirali i droge i sex i gole žene, svašta nešto što je inače catchy i navlakuša, kao sastavan dio priče. nije se nametalo ni sakrivalo, i svidjelo mi se što se droga i kurve nisu poentirali kao karta za propast, kao, gle što mu se na kraju desi jer je ovisnik. a ovisnik je, i sve odlazi ukurac, a nema patetike.
Dallas Buyers Club je jako jako dobar film, dinamičan, dobar casting.
malo bih prigovorila odabiru liječnice. Jennifer Garner. ono što mi se svidjelo kako joj se uloga razvija, i ako ste gledali, možda se sjećate kako ju McConahey zajebava da je stalno u crno bijelom, tj da stalno nosi bijelu kutu i da ju ne vidi u bojama. i kako film odmiče, njen lik postaje slojevitiji, i izlazi iz kute i sve više je u kadru u bojama. to mi je bio zanimljiv prijelaz.
Jared Leto i Matthew su jako dobri. osim što sam bila pod dojmom koliko su smršavili, i Matthew isto odlično glumi, skupa s Letom, dobar su par.
nisam znala da su oba film po istinitim pričama.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Vidla sam prvi i zadnji, srednji nisam.Pješčana wrote:pogledala Maleficient, Dollars Buyers Club i Vuk s Wall Streeta.
svi su mi dobri.
.....
Maleficient mi se dopao vise jer je bajkovit a ja volim takve stvari.
Angelina mi je lijepa i inace, u filmu je malo nagrdjena umecima/protezama/implantatima na licu sto nije ni ugodno ni lako nosit ali je super odradila ulogu dobrice koja postaje zlica pa opet dobrica.
Vuka sam gledala davno pa sam i zaboravila podrobne dojmove.
Najfora je sto je navodno radjeno po istinitoj prici, pa ako se sve ono sto su pokazali u filmu stvarno dogadjalo i u stvarnosti, ....hmmm.... onda neki ljudi stvarno zive buran zivot.
Nije da im zavidim ili da bih se mijenjala....tek primjedba.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 614 times
- Been thanked: 954 times
Clint je kralj, car i gospodar svemira. Kad ga više ne bude, neću imati što gledati.Emericzy wrote: Krasan film. Je li taj čovjek napravio neki loš film? Bio je onaj neki čudan s orangutanom; taj mi se jedini nije baš dopao.
Marty je također star, uskoro će napuniti 72; Coppoli je već 75. Strah me dana kada ta prva holivudska liga počne nestajati...
Potpisi su za budale.
Shutter Island, jučer na RTL-u.
Psihološki triler s elementima horora.
Uspješno dozirana mješavina napetosti, jeze i paranoje.
Meni osobno najbolja Di Caprijeva uloga. I najbolji američanski film pogledan u zadnjih godinu dana.
Scorsese briljantan, u maniri Hitchcocka iz najboljih izdanja.
Ono što posebno volim, nekoliko odličnih epizodnih uloga (Bridget Kearns, George Noyce...) s pažljivo odabranim glumcima.
Traje 138 min. a ne dosadjuješ se ni sekunde.
Da ne spoilam radnju filma reći ću samo ovo: svako od nas je lud dok mu se ne dokaže suprotno...

Psihološki triler s elementima horora.
Uspješno dozirana mješavina napetosti, jeze i paranoje.
Meni osobno najbolja Di Caprijeva uloga. I najbolji američanski film pogledan u zadnjih godinu dana.
Scorsese briljantan, u maniri Hitchcocka iz najboljih izdanja.
Ono što posebno volim, nekoliko odličnih epizodnih uloga (Bridget Kearns, George Noyce...) s pažljivo odabranim glumcima.
Traje 138 min. a ne dosadjuješ se ni sekunde.
Da ne spoilam radnju filma reći ću samo ovo: svako od nas je lud dok mu se ne dokaže suprotno...
'if you fall, i'll be there' (floor)
- Nenia Salonitana
večeras na telkihttp://www.imdb.com/title/tt1646980/?ref_=ttmi_tt
očekivan prevrat. plitki zapleti.
nije mi bio napet ni u akcijskim scenama. film. gere je standardno dobar.
očekivan prevrat. plitki zapleti.
nije mi bio napet ni u akcijskim scenama. film. gere je standardno dobar.
Ja upravo gledam Gran Torino. Isto na telki.
Odlican je

Odlican je
- Nenia Salonitana
sinoć ovaj film.http://www.imdb.com/title/tt0094964/?ref_=ttmd_md_nm
iznova uspijeva ostaviti jeziv osjećaj. po mom ocjena bi mu trebala biti najmanje 8.7.
iznova uspijeva ostaviti jeziv osjećaj. po mom ocjena bi mu trebala biti najmanje 8.7.
Mulholland Drive.
Neku večer na hateveju.
Samo za ljubitelje Davida Lyncha, nelinearnih radnji, snoviđenja i alternativnih stvarnosti.
Remek djelo.
[spoiler]Odlična lesbo scena...
[/spoiler]
Neku večer na hateveju.
Samo za ljubitelje Davida Lyncha, nelinearnih radnji, snoviđenja i alternativnih stvarnosti.
Remek djelo.
[spoiler]Odlična lesbo scena...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Pogledajte rat svjetova, upravo je na rtlu. Ja ga upravo gledam 4. ili 5.put, sa svrhom sto boljeg usvajanja, jer ono sta nam priprema hdzsdp, trebat ce nam 
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 614 times
- Been thanked: 954 times
Rat svjetova osrednji je film. Iznimno poštujem Spielbergov osjećaj za vizualno, ali zabrljao je kraj. Deus ex machina, gotovo. Kao da mu se žurilo završiti. Šteta, jer dobro je gradio napetost, a ima i sjajnih prizora. No za to je oduvijek bio majstor. Sve u svemu, razočarao me. Minority Report, opet s Cruiseom i opet po SF predlošku, stoput je bolji.
Potpisi su za budale.
Nisam gledao Minority Report, tako da ne znam, ali sta ti fali kraju ratu svjetovaStitch wrote:Rat svjetova osrednji je film. Iznimno poštujem Spielbergov osjećaj za vizualno, ali zabrljao je kraj. Deus ex machina, gotovo. Kao da mu se žurilo završiti. Šteta, jer dobro je gradio napetost, a ima i sjajnih prizora. No za to je oduvijek bio majstor. Sve u svemu, razočarao me. Minority Report, opet s Cruiseom i opet po SF predlošku, stoput je bolji.
-
- Information
-