Madness, ništa, sori, zaboravi
Nisam mislila ništa loše s onim o šišanju, zbilja. Sam' ti čuvaj svoju kosu
Melody » wrote:Znači, grundig keramička. Ima l' ljubičasta?![]()
![]()
Madness, ništa, sori, zaboravi![]()
Nisam mislila ništa loše s onim o šišanju, zbilja. Sam' ti čuvaj svoju kosu

to sam jaHerp » wrote:I ja znam nositi trashy izrast, čak štaviše, to mi je prekrasno.
Melody » wrote:Evo jedna tema općenito o njezi kose. Imate dugu ili kratku? Kako ju njegujete, maske iz trgovine ili ulja, homemade pakunzi ili regeneratori?
Se broji ako sam maloj kupio četku da se može počešljat umjesto da mi ostavlja kosu svuda po stanu?
Nemaš od Nice, ona ima prekul kosu istoUglavnom, imam prekul kosu. Bez imalo truda. Za razliku od vas bičoza.
Tako meni moja pizdi. Ja se stuširam i posušim kosu unutar 10 minuta, a ona se s kosom zajebava sljedeća dva sata.MadnessInMethod » wrote:disclaimer: nije upućeno nikome s ovog foruma
e, da, tematski i vezano... idu mi na jetru ljudi koji kosu operu i osuše sve skupa u 15 minuta, i onda nemaju nimalo razumijevanja za ljude kojima je to projekt od nekoliko sati koji se mora pomno planirati prostorno-vremenski.
Na stranu to što ja ne vidjeh da se ovdje povela rasprava o tome ko pere kosu kad, osim što je dimnjak rekla kojim ritmom ju pere, zašto misliš da je moje pranje kose svaki drugi do svaki dan nezdravije? Po čemu? Ako mi je kosa masna, ja ju perem. Masnoća na tjemenu sprečava rast, čepi pore, pogoduje razvoju peruti i bolesti vlasišta i treba ju maknuti kako bi moglo disati. Masnoća može hraniti vlasište do određene granice, ali ne može beskrajno. Ostalo je samo slaganje sebuma na vlasištuMadnessInMethod » wrote:disclaimer: nije upućeno nikome s ovog foruma
i, da, vaše pranje kose svaki dan je puno nezdravije od mojeg svaki peti (što uopće NIJE nehigijenski, hvala na pitanju).
Pa, naravno, tvoja je kosa suha. To ti je tako. A moja je masna i zahtijeva češća pranja, i izgleda ljepše i zdravije tako, i nisam primijetila da joj ne prija, čak suprotno, brže raste i ne ispada. Naravno, ne korstim agresivne preparate.dimnjak » wrote:pa da mi se cesce masti, cesce bi ju prala.
recimo da mi se na dan kad trebam dobit mengu umasti do bola.
pa makar ju oprala dan prije.
pa cu ju tada oprati ponovo.
mislim, ja sam zahvalna i sretna sto toliko izdrzi jer znam da se skoro svaka poznanica/fredica/rodbina zenskog roda muci s kosom jer ju mora prati prakticki svaki drugi dan. i pere ju.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests