Obiteljaši - novi referendum

Koljite se i gložite!
karambol

Post 23 Sep 2014, 23:17

Ja vise nikada necu da spavam
jer kada spavam ja gluposti sanjam
krvna slika mi je losija
i zato, zivela insomnia

U gradu provodim noci i dane
moj mesec ima dve tamne strane
ovo je zemlja zombija
i zato, zivela insomnia

Da li i tebi pada glava
da li ti se spava
da l' i tebi posle onog
osjecaj je strava
Kad u polju zamirise
hajducica trava

Buji-paji, buji-paji, o-oo
buji-paji, buji-paji, o-oo
buji-paji, buji-paji, o-oo

:zubo:

Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 23 Sep 2014, 23:22

:misli:

:ne zna:
'if you fall, i'll be there' (floor)
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 23 Sep 2014, 23:22

..ja vas nista ne berem.. :D
jednokratni klon

Post 23 Sep 2014, 23:25

Ni miki. Pobjegao je. :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 23 Sep 2014, 23:26

Kolinda Kitarović wrote:Ni miki. Pobjegao je. :zubo:
.. mozda se isao potpisat? :D
Euklid
old school

Post 23 Sep 2014, 23:28

..a unda wrote: .. mozda se isao popisat? :D
:lektorirano:
jednokratni klon

Post 23 Sep 2014, 23:29

..a unda wrote: .. mozda se isao potpisat? :D
Što i noću drže štandove? :rofl:

Neka se više potpiše, da nam svima više lakne.
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 24 Sep 2014, 07:58

Ljudi, cujte vako, ja sam odlucio potpisat (jer me niste uvjerili argumentima u suprotno, a to pjesmicama niti mozete), ali ne zelim da mi sad budemo na ratnoj nozi, i da postoje tenzije izmedju nas, i da se stvara negativna atmosfera, jer je ovo do sad bilo jedno lijepo i ugodno mjesto za druzenje. Nadam se da ce tako i ostat. U redu?

Cak se mozete i vi odlucit za potpis, a na referendumu odlucit za NE ;)
karambol

Post 24 Sep 2014, 09:10

miky0 wrote:Ljudi, cujte vako, ja sam odlucio potpisat (jer me niste uvjerili argumentima u suprotno, a to pjesmicama niti mozete), ali ne zelim da mi sad budemo na ratnoj nozi, i da postoje tenzije izmedju nas, i da se stvara negativna atmosfera, jer je ovo do sad bilo jedno lijepo i ugodno mjesto za druzenje. Nadam se da ce tako i ostat. U redu?

Miky, buraz...ti i svi ovdje ste mi izuzetno dragi i tvoj izbor je tvoj izbor. S pjesmicama sam se zajebavao, a što se tiče argumenata...pa, nemam ih. Imam svoje mišljenje koje mogu suprotstavljati drugom, ali to je uglavnom jalov posao.
:D
Euklid
old school

Post 24 Sep 2014, 09:29

miky0 wrote:Ljudi, cujte vako, ja sam odlucio potpisat (jer me niste uvjerili argumentima u suprotno, a to pjesmicama niti mozete), ali ne zelim da mi sad budemo na ratnoj nozi, i da postoje tenzije izmedju nas, i da se stvara negativna atmosfera, jer je ovo do sad bilo jedno lijepo i ugodno mjesto za druzenje. Nadam se da ce tako i ostat. U redu?

Ajde, miky, ne budi smijesan, pa njima ne smeta kad njihovi pjevaju ustaske pjesme ili otvaraju ustaske spomenike... sta bi im smetalo ako ti potpises ;)

Dapace, sto vise novih ustasa na vlasti to je njima bolje, samo ti potpisuj paš vidjet kako ce unda i ex bit sretni :top:
bvuksic

Post 24 Sep 2014, 12:47

Bravo, miky. :)
miky0
ST Leader

Post 24 Sep 2014, 13:04

karambol wrote:
Miky, buraz...ti i svi ovdje ste mi izuzetno dragi i tvoj izbor je tvoj izbor. S pjesmicama sam se zajebavao, a što se tiče argumenata...pa, nemam ih. Imam svoje mišljenje koje mogu suprotstavljati drugom, ali to je uglavnom jalov posao.
:D
Nemam nista protiv pjesmica, dapace, ali sam samo naglasio da radi njih sigurno necu promjenit misljenje :)
Nenia Salonitana

Post 24 Sep 2014, 14:54

miky0 wrote:
priznajem da mi je pomisao na markićkino razočaranje kada bi uvidjela da je osvojila manje glasova na referendumu od onog na skupljanju potpisa vrlo privlačna, ali kada se prisjetimo da taj referendum financiraju porezni obveznici prestaje biti zabavno i postaje glupo dati joj potpis iz tog razloga i pomagati joj u njenom naumu. očito još imam koji promil optimizma u sebi i nadam se da je ljudima dopizdilo stalno potpisivati nešto o čemu kurca ne znaju osim onog da je velečasni rekao da poslije mise daju podršku ljudima koji se bore za kršćanske vrijednosti. :)
miky0
ST Leader

Post 24 Sep 2014, 15:13

Nenia Salonitana wrote:
priznajem da mi je pomisao na markićkino razočaranje kada bi uvidjela da je osvojila manje glasova na referendumu od onog na skupljanju potpisa vrlo privlačna, ali kada se prisjetimo da taj referendum financiraju porezni obveznici prestaje biti zabavno i postaje glupo dati joj potpis iz tog razloga i pomagati joj u njenom naumu. očito još imam koji promil optimizma u sebi i nadam se da je ljudima dopizdilo stalno potpisivati nešto o čemu kurca ne znaju osim onog da je velečasni rekao da poslije mise daju podrškua ljudima koji se bore za kršćanske vrijednosti. :)
Bolje je potrosit pare poreznih obveznika za poraz hdzsdpea, nego na kupovinu novih mobitela za parazite drustva, auta, ustaskih spomenika,... :giggle: :lol:
miky0
ST Leader

Post 24 Sep 2014, 18:18

Jako lijepo komentar s onog foruma:
Herr Lick kaže: Pogledaj post
Hrvatska je do prije 25 godina bila jedna čisto pristojna zemlja za ono vrijeme i za one prilike. Doduše, socijalistička ili ako baš hoćete - komunistička. Međutim, imali smo odlične temelje i izglede da se iz tog crnog komunizma iskoprcamo kao jedna stabilna i snažna demokratska, kapitalistička država. Što smo dobili? Koji je rezultat svega toga nakon 25 godina? Pa ovo što imamo danas. Jednom riječju - rasulo. I sad ne bih tu krivio samo političke stranke, jer odgovorni su svi pomalo. Većina ljudi koja je imala priliku je krala gdje god je stigla. To je istina i to je činjenica. Naravno da se ne da usporediti neki tajkun koji je ukrao milijarde dolara ili neki radnik koji je uzeo tri kante ljepila. Ali to je taj isti mentalni sklop, jer da je taj radnik imao priliku ukrasti svotu koju je uzeo tajkun, ne bi se dvoumio i u to budite sigurni.

Na kraju, te crne političke stranke su zapravo samo odraz društva u kojem živimo. Društva koje mi se gadi. Društva u kojem ne možeš pošteno raditi i pošteno zaraditi, jer sa svih strana vrebaju uhljebi, lopovi, paraziti ili nesposobni ljudi. Društva u kojem moraš biti lud da pokreneš vlastiti posao jer će ti država uzeti toliko novca od zarade da ćeš na kraju biti u debelom minusu, osim ako imaš dobre veze. Društva u kojem ne možeš raditi svoj posao jer je na tvoje mjesto sjeo neki uhljeb čija je strina dobra sa direktorom.

Zaista bih htio ostati u ovoj zemlji. Htio bih mijenjati stvari, kao i svi pošteni ljudi. Ali nekako mi se čini da gdje god da se okreneš postoji netko tko ima koristi od ovog jebenog rasula. Na ovaj ili onaj način. I to je najveći problem. I zato svi gunđaju po defaultu, ali zapravo ništa ne poduzimaju.

Što se tiče referenduma - potpisao sam. Potpisao sam ne zato jer smatram da će na dan kada se izglasaju ustavne promjene svi problemi biti riješeni jer neće. I neće još dugo, dugo... Potpisao sam jer sam OČAJAN. I kao što je netko napisao, bilo kakva promjena je bolja od nikakve. Jer ovo sada, ovo beznađe, ubija naše ljude, zemlju, naciju, kako hoćete. Možda nove generacije koje dolaze neće imati mentalni sklop većine ljudi koji danas vode i žive u ovoj zemlji. Jer to nam je jedina nada.
[/quote]
Euklid
old school

Post 24 Sep 2014, 18:40

Očaj uvijek vodi k ekstremima.

Ovaj put to će biti krajnje desni ekstremizam koji nam se smiješi.

Što ne mora nužno biti loše. Tj. bit će loše, bit će toliko loše da ne možemo ni zamisliti koliko će biti loše ali to je izgleda jedini put k prosvjetljenju.

Šteta, ova vlada imala je priliku... i podršku većeg dijela građana... i Plan21... da odmah krenemo prema nečem boljem.

Na žalost, sve su prokockali... i priliku i podršku i šanse... sve...

Nastavili su tamo gdje je HDZ stao... od raznih lopovluka i pogodovanja tajkunima, preko kupovanja vijećnika do veličanja ustaštva i zatiranja antifašizma.

Šteta, kažem...
Željka Markić

Post 24 Sep 2014, 18:46

Miki, hvala vam na ovom glasu. Svaki glas nam je vrijedan.
Nenia Salonitana

Post 24 Sep 2014, 18:49

:rofl:
dosta više po sirotom mikiju, daj si ljudi nađite neku drugu budalu za zajebavati. :ckzubo:
Euklid
old school

Post 24 Sep 2014, 18:59

Željka Markić wrote:Miki, hvala vam na ovom glasu. Svaki glas nam je vrijedan.
Slušaj kurvo nedojebena... nije miky tebi dao nikakav glas, niti će ga dat...

to ti je dao Herr Lick :mad: :E
..a unda
Undaminator

Post 24 Sep 2014, 19:31

..ajde, ajde, sta se sad pravis, pa ti si ga i poslala ovdje. najprije je na jednom referendumu glasao za tebe, sad oce i na drugom.. :kokice:
Željka Markić

Post 24 Sep 2014, 19:35

Euklid wrote:
Slušaj kurvo nedojebena... nije miky tebi dao nikakav glas, niti će ga dat...

to ti je dao Herr Lick :mad: :E
Vi ste liberal? :) Samo se oni tako izražavaju.

Nadam se da ćete nam svejedno dati glas jer je ovaj referendum za ljude svih svjetonazora. :)
Željka Markić

Post 24 Sep 2014, 19:35

..a unda wrote: ..ajde, ajde, sta se sad pravis, pa ti si ga i poslala ovdje. najprije je na jednom referendumu glasao za tebe, sad oce i na drugom.. :kokice:
A vi nećete? :)

Nisam ga ja poslala nego je uvidio kako može pomoći domovini.
miky0
ST Leader

Post 24 Sep 2014, 20:09

Kad organizirate stranku, angazirajte me u resoru za lov na veleizdajnike. To cu radit besplatno :zubo:
Željka Markić

Post 24 Sep 2014, 20:09

miky0 wrote:
Kad organizirate stranku, angazirajte me u resoru za lov na veleizdajnike. To cu radit besplatno :zubo:
Za vas će uvijek biti mjesta. :)
miky0
ST Leader

Post 24 Sep 2014, 20:11

Nenia Salonitana wrote::rofl:
dosta više po sirotom mikiju, daj si ljudi nađite neku drugu budalu za zajebavati. :ckzubo:
A da mene budalu puste na miru, jeli ;)
  • Information