a ko je za to kriv?Euklid wrote:
A da pitamo mikya ko je dosadan...![]()
![]()
Obiteljaši - novi referendum
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
A tko nam je to omogućio da Markićka ima ovakav adut u rukavu koji će privući masu ljudi... abucibucibu...Kolinda Kitarović wrote:Ma ko će to glasati pored mikija, bucibucibu?Tko to puzi pred Markićkom abucibucibu?
'if you fall, i'll be there' (floor)
-
jednokratni klon
A da pitamo laburiste gdje je miki?Euklid wrote:
A da pitamo mikya ko je dosadan...![]()
![]()
-
jednokratni klon
Zoka...a unda wrote:
a ko je za to kriv?
-
jednokratni klon
Zoka.Euklid wrote:
A tko nam je to omogućio da Markićka ima ovakav adut u rukavu koji će privući masu ljudi... abucibucibu...
![]()
![]()
-
jednokratni klon
A da pitamo mikija gdje su turisti?..a unda wrote: ..a da pitamo mikija gdje su laburiti?
Ja cu dat svoj potpis ovoj babi, zato jer se na suprotnoj strani nalazi hdzsdp. Dakle, ja cu iskljucivo iz osvete prema veleizdajnicima to napravit, kao i velika vecina revoltiranih gradjana. I za to nije kriva baba, vec iskljucivo hdzsdp.
..ne trebas se opravdavat.miky0 wrote:Ja cu dat svoj potpis ovoj babi, zato jer se na suprotnoj strani nalazi hdzsdp. Dakle, ja cu iskljucivo iz osvete prema veleizdajnicima to napravit, kao i velika vecina revoltiranih gradjana. I za to nije kriva baba, vec iskljucivo hdzsdp.
ustvari, za to i nema opravdanja..
-
jednokratni klon
Suze mi teku. Ne stvarno, plačem.miky0 wrote:Ja cu dat svoj potpis ovoj babi, zato jer se na suprotnoj strani nalazi hdzsdp. Dakle, ja cu iskljucivo iz osvete prema veleizdajnicima to napravit, kao i velika vecina revoltiranih gradjana. I za to nije kriva baba, vec iskljucivo hdzsdp.
Euklid wrote:
Ustaše i 4 Asa: Zoka, unda, ex i Beau
- Nenia Salonitana
prikladna glazbena podloga, od Kolinde mikiju s ljubavljuKolinda Kitarović wrote:I da, vidjela sam bome svega, ali desničara koji ne zna da je desničar još nikad.
I thought I'd seen everything till I saw you
I thought I'd been everywhere till I'd been with you
I thought that everyone knew what I knew
I thought I'd seen everything till I saw you
http://www.youtube.com/watch?v=MnMFFZTmU9E
Bryan Adams - I Thought I'd Seen Everything
Samo naglasavam zbog cega to radim. I s pravom ce zgazit veleizdajnike na referendumu. Neka. A ja bi jos u ustavu donio zakon da svi glasaci hdzsdpa budu zigosani na sri cela..a unda wrote: ..ne trebas se opravdavat.
ustvari, za to i nema opravdanja..
- Nenia Salonitana
za mikija, od nenije s ljubavljumiky0 wrote:Ja cu dat svoj potpis ovoj babi, zato jer se na suprotnoj strani nalazi hdzsdp. Dakle, ja cu iskljucivo iz osvete prema veleizdajnicima to napravit, kao i velika vecina revoltiranih gradjana. I za to nije kriva baba, vec iskljucivo hdzsdp.
http://www.youtube.com/watch?v=f9DoM2W0YDQ
R.E.M. - Living Well is the Best Revenge
Pa naravno da neko mora bit kriv. Jebote, nije nju bura s juga donila, vec veleizdajnicka bagra, veleizdajnickom politikom. Vrati se u 1.razred..a unda wrote: ..jesam ti ja rekao da ce neko bit kriv..ma mora bit, mora.
-
- Information
-