Demi Moore i ostale zvijezde i zvjezdice
Meni su divni. A za ozbiljne stvari uzmeš ozbiljne muškarce. Ovi kleberavi su za desert.klonka » wrote:Ja volim te kleberave. Vesele me. Šteta što su uglavnom tako... tupasto kleberavi i kad je riječ o ozbiljnim stvarima.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Gledajući reklamu za Mango (tj. meengou) koja ide trenutno na televizijama skužila sam da mi je pljunuta Aleksandra GrdićBoDerek » wrote:Volim Jamiem, jako. Demi sam voljela samo u Duhu, precakana je bila.
A na svijetu je najljepša Kate Moss. Čak i kad šmrče.
Ili ova pljunuta ona, whatever, ne bi se štela mešat šta je bilo prije
Nope, poligamija vrijedi za oba tima
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Da.Nikolajevna » wrote:
Pa jebemu sve.Nakon dvadeset godina taj netko vam nije samo muž/žena nego obitelj. Obitelj, ljudi moji. Kao što su vam mater i ćaća obitelj. Hoćete li s njima raskrstiti nakon što vam dosade i prestanu odgovarati. Biste li djecu frknuli nakon što se promijene, a znamo kako se drastično djeca mijenjaju.
Nakon dvadeset godina prošli ste sito i rešeto, duže ste s tom osobom nego vlastitom djecom, duže dijelite život nego sa sestrom i braćom. Nakon dvadeset godina ako nekoga prestanete voljeti, nikad niste nikoga ni voljeli. I Staljina bi zavoljeli u dvadeset godina bliskosti.![]()
Da se jedno jutro probudiš i shvatiš da to više nije to. Svašta.
Jako si lijepo ovo rekla.
Nek(v)arljiva.
Opće nem.za » wrote: Gledajući reklamu za Mango (tj. meengou) koja ide trenutno na televizijama skužila sam da mi je pljunuta Aleksandra Grdić![]()
Ili ova pljunuta ona, whatever, ne bi se štela mešat šta je bilo prije
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 832 times
- Been thanked: 1579 times
Tebe ću banirati jer se ne držiš teme.harpy » wrote:![]()
Ja ne kužim ovu raspravu jel Demi seljančura ili možda Rihana. Osobno ne kužim ni što je lijepo u plastičnim sisama i faci tak zategnutoj da spavaš otvorenih očiju, ali to ne znači da žena nije zgodna.
Nekome. Ili većini. Svejedno. Žuga voli crne, a Pišonja plave...
Potpisi su za budale.
..di smo ono stali sinoc? ah, da..Hekatonhir » wrote:Tebe ću banirati jer se ne držiš teme.
sta ti mislis..od ovih danasnjih mladunica, koje nece popizdit kao-demi-nakalemljena-sisa-mur u ceresedevetoj? imas nekih prijedloga?
Mene???!!!Hekatonhir » wrote:Tebe ću banirati jer se ne držiš teme.
Oke...
Demi mi nije seksi i djeluje mi glupavo.
Ashtonu vjerojatno ne bih rekla odjebi, ali sumnjam najiskrenije da bih ponovila gradivo ili ga poželjela za po doma.
Kate Moss mi je interesantna, ali da je lijepa, e pa, brate, nije.
I Heidi Klum mi je bez veze.
Seksi mi je Emanuelle Beart.
Može i Penelope Cruz, Eva Longoria, Scarlet Johanson...
Od frajera Denis Leary i Guardiola
Daaa bravo, Guardiola
Bio bi savršen da nema tu rupicu na bradi :Oliver:
E baš idem sad nać temu gdje me netko jutros pitao tko mi je privlačan, pa se nisam nikoga mogla sjetit
Leary ok, al mi je bio bolji mlađi, dok je na MTV-u imao ono nešto - prije nove ere
Tnx za Guardiolu
mmmmmm Denis Leary
Guardiola mi nije nešto.
Nemrem se sjetit nijednog frajera koji mi je zgodan
Osim Deppa, ali to je klasika.
Guardiola mi nije nešto.
Nemrem se sjetit nijednog frajera koji mi je zgodan
Osim Deppa, ali to je klasika.
-
- Information
-