Obiteljaši - novi referendum
Nisan jos, tribat procitat, a potom i svatit sta je tu lose. Pa nisam ja veleizdajnik, popogu 
..dok ti shvatis, potpisat ces deset puta i jos osvanut na markicinoj izbornoj listi..miky0 wrote:Nisan jos, tribat procitat, a potom i svatit sta je tu lose. Pa nisam ja veleizdajnik, popogu
jel zna neko onu reklamu lidlovu sta je sad isla s onim meksikancima..tomaz mi je rekao itd..?
e, pa nigdje je nema, nigdje je ne mogu nac. meni je onaj meksikanac isti miki..
miki, ne muci se, potpisi, to i je sve za tebe i pisano i radjeno..
- Nenia Salonitana
nisam na politici bila sigurno godinu dana... tema o pobačaju.
Maternica je jedini način da čovjek bude članom čovječanstva i nema drugog načina.
svaka žena koja zatrudni u spolnom odnosu na koji je pristala, zatrudni jer je učinila ono za što je ZNALA da do toga dovodi. prema tome je PRISTALA na trudnoću.
To što ti zoves pravo na abortus je u koliziji sa pravom na život.
Abortus netreba braniti zbog demografske politike nego zbog zaštite najslabijih koji sami sebe nemogu štiti.
Svi koji podržavaju "pravo na abortus" su već rođeni.
Maternica je jedini način da čovjek bude članom čovječanstva i nema drugog načina.
svaka žena koja zatrudni u spolnom odnosu na koji je pristala, zatrudni jer je učinila ono za što je ZNALA da do toga dovodi. prema tome je PRISTALA na trudnoću.
To što ti zoves pravo na abortus je u koliziji sa pravom na život.
Abortus netreba braniti zbog demografske politike nego zbog zaštite najslabijih koji sami sebe nemogu štiti.
Svi koji podržavaju "pravo na abortus" su već rođeni.
-
jednokratni klon
Zadnja rečenica.
Ja gubim i ovo malo vjere u ljudski rod kad zađem tamo. Toliko bahate nepismene rulje nisam nikad nigdje vidjela.
Unda, a daaj, štos takav, pa ono, nije miki tako tvrd zid, ima tu propusne žbuke.
Ja gubim i ovo malo vjere u ljudski rod kad zađem tamo. Toliko bahate nepismene rulje nisam nikad nigdje vidjela.
Unda, a daaj, štos takav, pa ono, nije miki tako tvrd zid, ima tu propusne žbuke.
ma govorio sam o zidu bez zbuke, ono.. kameni zid, mb 30 i to..Kolinda Kitarović wrote:Zadnja rečenica.![]()
![]()
![]()
![]()
Ja gubim i ovo malo vjere u ljudski rod kad zađem tamo. Toliko bahate nepismene rulje nisam nikad nigdje vidjela.![]()
cuj, amo se kladit da kad potpise da ce rec da je to zato jer sma muja rekao da ide potpisat.
ono, za nepotpisat treba dobro razmislit, a za potpisat napravi to u cas i toi jos zato jer sam mu ja rekao. jer, nikad se ne zna, a netko mora bit kriv.
- Nenia Salonitana
vidim da ovdje nisi bila.Kolinda Kitarović wrote:Zadnja rečenica.![]()
![]()
![]()
![]()
Ja gubim i ovo malo vjere u ljudski rod kad zađem tamo. Toliko bahate nepismene rulje nisam nikad nigdje vidjela.![]()
http://www.zsem.hr/
-
jednokratni klon
Ti i Zoki ćete biti krivi...a unda wrote: ma govorio sam o zidu bez zbuke, ono.. kameni zid, mb 30 i to..
cuj, amo se kladit da kad potpise da ce rec da je to zato jer sma muja rekao da ide potpisat.
ono, za nepotpisat treba dobro razmislit, a za potpisat napravi to u cas i toi jos zato jer sam mu ja rekao. jer, nikad se ne zna, a netko mora bit kriv.![]()
Al pazi, čak ga je Euklid napustio i to ga ne motivira da razmisli.
Ja imam problem, jer na mobitelu ne mogu otvorit link di pise detaljnije, na onom sta mi je nenia zalipila na prosloj stranici 
-
jednokratni klon
I šta sad moš nego potpisat?miky0 wrote:Ja imam problem, jer na mobitelu ne mogu otvorit link di pise detaljnije, na onom sta mi je nenia zalipila na prosloj stranici
-
jednokratni klon
Jel ovo nemam tona pa ne znam...a unda wrote:..ma dajte, nadjite mi tu reklamu..mate mi rekao da tomaz ne zna kuhat..
koje ono rezirao i onaj glumac mehikanac, svaka im cast..
Lijepo. Tako i ja razmišljam. Znao sam da ćeš ti to suvislije od mene napisati. Ono, kao sažetak...a unda wrote: ..ne, tesko. nase okruzenje je desno okruzenje. moze iplivat samo jos vise desnih starnaka, jer su ove do sada se izamortizirale, ne mogu se ujedinit,gube i dah i glasove i sad se trazi nova platforma za okupljanje ekstremnog desnila.
mi najprije trebamo stvorit neke druge uvjete, a ne stvarat demokraciju fasizma.
pokraj nekoga tko iza sebe ima masineriju koja moze mobilizirat 700 000 ljudi na referendum, pored referenduma kojeiste snage organiziraju za cirilicu, itd, itd, zar netko misli da bi mogli isplivat neki srpovi, socijalisti, gradjanske stranke? ..mislim, normalno gradjanske, ne kerumova stranka gradjana kretena..
To nije novost, i danas je isto. Pogledaj samo svoj izbor..a unda wrote:
tocka 1. ko kaze da je onaj za koga cet ti glasat sposoban?..ti kazes?
![]()
Zasto ne bi bila i neka kmunisticka, npr. ka SRP? Uostalom, jeli demokracija?..a unda wrote:
tocka 2. s spustanjem praga imat cemo samo jos tri fasistickei rasisticke stranke vise u saboru..
Nista im ne fali. Nek te strsnka ala IDS onusu firme, i placaju porez ka firme, a ne trgovat bez racuna...a unda wrote:
tocka 3. ne pogioduje trenutno stanjeizborinh jedinica tome, ali pa sta i ako poguduje. stafali lokalnim i regionalnim strankama? markicka je nacionalist i to bolesni ambiciozni nacionalist i zna da u jednoj istri npr nece moc ni prismrdit nikakvoj vlasti. prije ce se istra odcijepit nego dopustit fdda joj rasizam baulja okolo.
Sta je lose malo minjat izborna pravila jednog dana?..a unda wrote:
tocka 4. ovoje anmjerno ostavila nejasno. ako dodje do te neke regionalizacije na koju smo pristali, morat ce se mijenjat i izborna pravila jednog dana i ovo njeno pitanje postaje nebitno. u stvari, ona je ovim pritiv reginalizacije.
Sto je lose u informatizaciji?..a unda wrote:
tocka 5. ovo je kukavicje jaje, jedna od podvala kako bi se vidjeloda ono lijeporazmislja. kad budu uvjeti za elektronicko glasanje, onda ce se tako glasat, ali najprije za to treba nesto drugo tehnoloski napravit, ada ne kazem da treba uvest informatiku kao obavezni predmet.
Ovo je jedina tocka s kojom se ne slazem. Priznajem...a unda wrote:
tocka 6. ako ko svojom bukom zaglusuje i gusi demokratski prostor, onda je to markicka. sta nju briga koliko ce ko dobit glasova, ja imam pravo osnovat stranku po mogucnostim u mojoj okolini, ja nemam crkvu iza sebe koja ce vrsit propagandu i zjerat i ucjenjivat ljude da ide na referendum i li zbore i da se glasa kako crkva hoce.
Sto da kazem. Demokracija je..a unda wrote:
tocka 7. ovim isto sebi markicka brise teren, jer je moguce da se svi zivi udruze protiv nje. a i trebali bi.
a u njemckaoj, kazem, nakon sto su i oni slicno promijenili izborni zakon, u njihov parmlament su uske dvije nacisticke stranke. ne d aja kazem za njih d asu nacisticke, one to same za sebe govore i ponosne su na to..
..e, to, bravo..ja nikako nisam mogao nac.Kolinda Kitarović wrote:
Jel ovo nemam tona pa ne znam.
e, pa od 0:24 do kraja. isti miki, isti.. tomaz me diko.. maaaaate me diko ke.. i onda udri, aj aj aj aj kukaraca..
Dakle, cega se bojite? Desnicarskih stranaka? Ja se vise bojim stranke opasnih namjera, hdzsdp. Njima ni jedna udruga na planeti nije ravna. Aj, ko jos drzi 4,5 miljuna ljudi u zabludi? Dobro aj, sjeverna koreja..a unda wrote: to i markicka kaze. ne razmisljaj. potpisi.
-
jednokratni klon
Znači, tebi je fašizam zbilja bolji nego ovo sad? Aj onda reci- hoću fašizam jer je sve bolje od ovog i hoću i hoću i gotovo. Jer ne zavaravaj se da će išta drugo biti.miky0 wrote:
Dakle, cega se bojite? Desnicarskih stranaka? Ja se vise bojim stranke opasnih namjera, hdzsdp. Njima ni jedna udruga na planeti nije ravna. Aj, ko jos drzi 4,5 miljuna ljudi u zabludi? Dobro aj, sjeverna koreja
A ti ćeš to zvati demokracijom. Zovi to kako se zove. Fašizam. Reci- hoću fašizam. Kao oni hoću internet.
Fasizam ti sada vlada. Svi pred istinom zatvarate oci. StetaKolinda Kitarović wrote:
Znači, tebi je fašizam zbilja bolji nego ovo sad? Aj onda reci- hoću fašizam jer je sve bolje od ovog i hoću i hoću i gotovo. Jer ne zavaravaj se da će išta drugo biti.
A ti ćeš to zvati demokracijom. Zovi to kako se zove. Fašizam. Reci- hoću fašizam. Kao oni hoću internet.
-
jednokratni klon
Ne zajebavaj. Što god da sada vlada, ovo što Markićka hoće je vladavina fašizma. Ako smatraš da je fašizam bolji zašto se libiš to reći? Nije popularno? Jeste, ali ne među nama tu nego štajaznam, tamo na Politici i na štandovima i općenito među većinom.miky0 wrote:
Fasizam ti sada vlada. Svi pred istinom zatvarate oci. StetaLjudim se oduzimaju najosnovnija prava, istina, ne puskom, vec ovrhom. Sto ovrsenom ne znaci puno.
-
jednokratni klon
Ovrhe? Ti misliš da će Markićka oprostiti ovrhe? Svakome, onako? O bože. Evo ova vlada će navodno opraštati neke dugove, iako ne vjerujem dok ne vidim i iako su me dvaput usosili više nego hdz nekim zakonima, ali svejedno nisam toliko munjena da idem podupirati fašizam i vjerovati da će moja prava u fašističkoj vladavini ŽM biti bolje ispoštovana. Je, samo mene čekaju. Imam dobar pedigre za fašizam, nema šta.
-
- Information
-