Osim, dakako, što znate sve o autima, nogometu, postavljanju pločica, električnim i vodovodnim instalacijama i hrvatskom jeziku (jer s tim se znanjem rađate), za što ste još nenadmašan majstor? U što se još petljate, na čemu zarađujete poslije (ili za vrijeme) posla, koliko ste puta zapalili kuću, kosu ili obrve, koliko ste strujnih udara preživjeli i tako to.
Meštri, sveznadari i ekipa
...ili zašto je Balkancima tako bitno da se kuže u sve ikad.
Sjeti me Bore.
Osim, dakako, što znate sve o autima, nogometu, postavljanju pločica, električnim i vodovodnim instalacijama i hrvatskom jeziku (jer s tim se znanjem rađate), za što ste još nenadmašan majstor? U što se još petljate, na čemu zarađujete poslije (ili za vrijeme) posla, koliko ste puta zapalili kuću, kosu ili obrve, koliko ste strujnih udara preživjeli i tako to.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 737 times
- Been thanked: 1347 times
Nama Elli mijenja žarulje. Ja sam vješt samo s jezikom.
Potpisi su za budale.
znam da smo mi imali majstore koji su nam postavili struju uz vodu po kući.
reć bi da se kuže ko Marica u kriv kur*ac.
i inače su oko mene svi električari i automehaničari, ter nogometni izbornici i politički komentatori.
reć bi da se kuže ko Marica u kriv kur*ac.
i inače su oko mene svi električari i automehaničari, ter nogometni izbornici i politički komentatori.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
-
- Information
-