Privremeni parlamentarni izbori
Ako ti nisi ja, ko si onda tidlesar wrote:Nisam miki i zanimaju me Vaši glasovi?
Nisan ovaj ja. Ovo je mozda euklid..a unda wrote:..miki, samo ti nemoj glasat i sve ce bit ok..![]()
- Nenia Salonitana
dobra večer gospodine Lesar. dobrodošli.dlesar wrote:Dragutin Lesar.
glasala bih za bilo koga, ali pod jednim uvjetom. da taj ni mrtav neće koalirati s Hrvatskom Demokratskom na čelu s ekonomskim utegom, pardon strategom, Đurom Nj.
jeste li Vi osoba koju tražim?
Gđice Nenia Salonitana, djelujem apsolutno samostalno i moj integritet nije na prodaju!
Prije nego završim današnji dan, zaboravio sam najvažnije za što sam i došao. Zamolili su me neki stari prijatelji iz laburista koji ovdje čitaju gdina Miky0 i koji su me i uputili tu, a on će znati koji su, da mu kažem da malo smanji tenzije oko nasilja jer kažu da su pročitali neke ružne napise od njega. Ja gdina osobno ne poznajem, ali ako je član laburista kako kaže, iako to više nije moja briga, neka malo pripazi poradi prijatelja svojih.
Prije nego završim današnji dan, zaboravio sam najvažnije za što sam i došao. Zamolili su me neki stari prijatelji iz laburista koji ovdje čitaju gdina Miky0 i koji su me i uputili tu, a on će znati koji su, da mu kažem da malo smanji tenzije oko nasilja jer kažu da su pročitali neke ružne napise od njega. Ja gdina osobno ne poznajem, ali ako je član laburista kako kaže, iako to više nije moja briga, neka malo pripazi poradi prijatelja svojih.
- Nenia Salonitana
gospodine, računajte na moj glas.dlesar wrote:Gđice Nenia Salonitana, djelujem apsolutno samostalno i moj integritet nije na prodaju!
..a lesar je sebe mogao izbacit iz stranke..dlesar wrote:Nitko nikoga neće izbacivati. Mene samo zanima je li taj gospodin uistinu pisao neprimjerene stvari u vezi laburista? Možete li mi vi to potvrditi?
jedino neprimjereno je bilo to sto je glasao za keruma. ali to nije nepriimjereno prema laburistima, nego onako, inace..
..a ja sam zbog neprijatelja..dlesar wrote:Gđice Nenia S. hvala Vam naljepša.
Gdine .aunda. ja sam ovdje zbog prijatelja. Vidim da moram ponavljati. Kada je glasao za Keruma?
sta ja znam kad je glasao za keruma. mogao je samo glasat dva puta. aj, dobro, tri..
Vi bi, gospodine, da mi postanemo drukeri, cinkeri i veleizdajnici??dlesar wrote:Nitko nikoga neće izbacivati. Mene samo zanima je li taj gospodin uistinu pisao neprimjerene stvari u vezi laburista? Možete li mi vi to potvrditi?
Da imamo Mikija na duši dok vi vršite stranačku dekapitaciju...ts,ts,ts...
..dobro da nisi pomiuslio da se radi o preranim..Euklid wrote:Aha, tako dakle... ja se vec uplasio da nije rijec o prijevremenim...
..pa, obzirom na labavu vecinu, tj manjinu koja ih kao manjinu drzi kao labavu vecinu, ne bih se cudio da sad, kad pocnu radit odmoreni i naljetovani sabornici, ono, nestalo babi bisa pa kupila prase, da hadeze pocne josipovicu opet postavljat pitanje mandatara vlade.
ono sto mi je malo kao sumnjivo jest da su dosta hadezeovci rezervirani, valjda se jos zalaufavaju, trijezne, ali nekako mi se cini da se ne zele gurat u prvi plan, kao da ima neko drugi ko ce obavljat prlajve poslove umjesto njih..
Meni je smiješna cijela ta hadezeovskoezdepeovska koalicija koja se iz petnih žila trudi da zadrži privilegiju upravljanja ovim napaćenim narodom.
Te su za moratorij na referendume, te su protiv preferencijalnog glasovanja, te su za zadržavanje dontove metode...
Ne daju svoje sinekurice, mirovinice, nadzorne odborčiće, državne firmice... ne daju pa ne daju...
Dao bog da ih darkerica pomete na preranim izborima i otpravi sve skupa u ropotarnicu izborne zbiljnosti.
Da ne kažem Remetinec...

Te su za moratorij na referendume, te su protiv preferencijalnog glasovanja, te su za zadržavanje dontove metode...
Ne daju svoje sinekurice, mirovinice, nadzorne odborčiće, državne firmice... ne daju pa ne daju...
Dao bog da ih darkerica pomete na preranim izborima i otpravi sve skupa u ropotarnicu izborne zbiljnosti.
Da ne kažem Remetinec...
'if you fall, i'll be there' (floor)
karambol wrote:
Vi bi, gospodine, da mi postanemo drukeri, cinkeri i veleizdajnici??
Da imamo Mikija na duši dok vi vršite stranačku dekapitaciju...ts,ts,ts...
kakva koalicija? onda je najmanje deset stranaka u koaliciji, tj sve koje su u saboru.Euklid wrote:Meni je smiješna cijela ta hadezeovskoezdepeovska koalicija koja se iz petnih žila trudi da zadrži privilegiju upravljanja ovim napaćenim narodom.
Te su za moratorij na referendume, te su protiv preferencijalnog glasovanja, te su za zadržavanje dontove metode...![]()
Ne daju svoje sinekurice, mirovinice, nadzorne odborčiće, državne firmice... ne daju pa ne daju...![]()
Da ne kažem Remetinec...![]()
..i nemojmo zaboravit da je i kerum zajedno sa sestrom u saboru.
a da se stranke bore za vlast, to da,necemo valjda toplu vodu opet i ponovno otkrivat.
..i nemojmo zaboravit da je i kerum izabran u i za svasta nesto.
moratorij na referendume je hadezeova opet spacka te strah da bi im netragom nestao dio biraca, ali dogovorit ce se oni vec s markickom, zajednicka je to platforma..
a kad smo vec kod nje, sada i u ovim i ovakvim uvjetima, pristajat na markicin prijedlog, to je ili bit lud ili bit..ne znam, potpuno lud..
aj, nabroji sve sinekure esdepea i hadezea. u broju i iznosu. aj, sve. pa onda zbrajaj.
bog nece dat nista, kao prvo i da se razumijemo
uostalom, ako ojaca ona politicku moc, ima sada ona dosta toga naucenog o politici, morat ce radit svakakve kompromise, to vece i slozenije ako bude bila blize vrhu vlasti.
nema ona s kime pomest, a zao mi je zaista sto nije bila mudrija i ostala u ovoj garnituri jer je tako imala vecu mogucnost da nesto napravi.
ovako ce bit vjecno u sjeni, natezat se, kalkulirat, koalirat da bi u najboljem slucaju dobila toliko mjesta u saboru ili glasova da uspije delegirat jednog i po ministra iz svojih redova. steta, kazem.
bojim se da ce morat ic va bank, a u tom slucaju vrlo lako da joj jedini uspijeh biti prepoznata kao neka zrtva, svetica..
remetinaca vise nema. zaboravi na remetince. to je bila predstava da se odglumi kao neka drustvena katarza, da se ventiliraju neke drustvene napetosti.
zao mi je rec, ali svi ti remetinci su ustvari nista. nista nisu napravili, osim sto su sprijecili masovni izlazak na ulice te totalni krkljanac..
..i, naravno, nemojmo zaboravit i da je kerum u vlasti.
je, je... tako su govorili i kad je osnivala stranku... da će uhvatit dva-tri promila...
sad se već spominju dva-tri ministarstva...

grdno je sagriješila što nije ostala uz zaplotnjaka Zoku i ustrajala u njegovanju lika i djela mu... to joj je životna greška...
sad se već spominju dva-tri ministarstva...
grdno je sagriješila što nije ostala uz zaplotnjaka Zoku i ustrajala u njegovanju lika i djela mu... to joj je životna greška...
'if you fall, i'll be there' (floor)
ma govori se, govori..tko to govori?Euklid wrote:je, je... tako su govorili i kad je osnivala stranku... da će uhvatit dva-tri promila...
sad se već spominju dva-tri ministarstva...![]()
jednostavno, holica nema potrebnog kadra. na neki nacin slicno je i sada, ok i radi ponesto drugacijih pristupa ove vlade, ali sto ti vrijedi jedno minstrstvo, to znaci ministar i jos mozda par tvojih oko tebe, kad je kompletna administrativna infrastruktura jos uvijek premocno hadezeovska.. da ne kazem cak hardkor desnicarska.
mislim, imas sad friski primjer ove porezne uprave.
sto mozes napravit kad si u manjini. kad bilo sto sto zamislis, iskombiniras, prije ce to doznat u hadezeu, nego u tvojoj stranci..
sto mozes napravit kad sutra u cas sa kaptola moze bit lansiran, proveden i realiziran, zajedno sa svojom voljom, referendum o bilo cemu. bilo kakva desna politika se moze ovdje proturit usprkos bilo kakvoj vladi koja je duzna provoditi zakon, odluke neke vecine.
ono, imas ujedno i odgovornost i vezane ruke. pa cime ces zabit brokvu u zid? glavom?
holica tu nece bit nikakva iznimka i ona je toga svjesna, ali zeli i ona vlast, jednom kad se uvalis u politiku, tesko je poslije rec.. ne svidja mi se.
holica samostalno nema nikakve sanse. mozda predje deset posto u vrh glave, a s tim ne moze napravit bas nista osim za sebe..
grdno je pogrijesila sto nije ocito razumjela o cemu se radi. trebala je odlucit..ili ce se bavit politikom ili ce se bavit tim nekim gradjanskim akcijama. tesko ili nikako mos oboje.
misalim, sta nije javno progovorila o cemu je rijec i zasto je otisla ili izbacena, stogod, nije bitno.
zasto nije prozvizdala i rekla. radi se o tom i tom, o toj i toj lovi, tome i tome. aj, zasto? zasto nije nikoga poslala u taj remetinac, a nije da nije mogla. aj, zasto?
lik i djelo milanovica, cak i unutar stranke, uopce nije neka fama. to je izmisljeno. nes ti milanovica i straha od njega. sta, njega se boji citava stranka pa ga ne mogu smijenit? mislim, ono..
nitko na milanovicevom mjestu, a da nije desno,populisticki, itd orijentiran, ne bi mogao ama bas nista vise napravit od milanovica. i u tom okviru se treba kretat i pokusat nesto napravit. ne ono sto se da, nego najprije stvorit, izmislit neke uvjete da se uopce ista da napravit.
naravno, najlakse je sve zakuhat, zaostrit, naostrit i pustit s lanca da se medjusobno pomlati.. to nije nikakav problem.
-
- Information
-